Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morrowind-Donanımsal Sorun


SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar pc im P4 1.700 Radeon9200ProTvOut[ati 128mb] 256 RD ram,40GB harddisk.

Ya şimdi morrowind da bazı mekanlarda frame acayip düşüyor neden anlamıyorum mesela Balmora sokaklarında düşüyor bu neden olabilir ?Normalmi ekran kartımı kaldırmıyo yoksa bi bozuklukmu var ?Bugmı war ?Dispose Corpse oyun performansını artırırmı ?Disk birleştirici performans artırırmı ?
Saolun.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartın oyun için kötü değil. ram'den biraz yavaşlama oluyor olabilir ama ciddi anlamda olacağını sanmam. bence sorun driver'lardadır.

o konfig ile tüm detaylar açık, yavaşlamadan oynayamaman zaten normal de. orta detay (800x600, iyi grafik seviyesinde) pek yavaşlamadan oynaman lazım.

şahsen ben en son oynadığımda, amd 1800, 64mb geforce 2 mx440, 256 mb sd ram ile oynuyordum ve 640x480 aşırı yavaşlamada yaşamıyordum.

[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Temmuz 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana ram den miş gibi geldi çünkü 512 ram ve 64 ram dandik kart ile sorunsuz oynuyordum (tabii çözünürlük de fark edio olabilir 800x600 oynuyorum diye hatırlıorum) bi de o view distance ayarı vardı onda sanırım, o makineye en çok yüklenen ayardı benim için.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o konfigürasyonda yavaşlamalar olabilir, morrowind'in biraz verimsiz bir grafik motoru var. real-time shadows açıksa onları da kapa..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdide bi bug oldu , bug galiba , spell attıgım yere gitmiyor yanı crosshar e gitmiyor , 4-5 cm daha altında bi yere gidior.Mesela kütüphanede en üst kata fireball atıyorum en alt rafa gidiyor. Buda büyücülügü imkansız kılıyor.Sizce bi çözüm olabilirmi oyunu yenıden yüklücem cünkü.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...