Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 Avrupa Şampiyonası adaylığı

mclovin

Öne çıkan mesajlar

Aslında 3 ülkenin aday olması ve bunlardan ikisinin İtalya ve Fransa olması ne kadar güçlü görünseler de bizim avantajımıza. İtalya'nın sundukları da biraz zayıf kaldı (bugünkü sunumdan bahsetmiyorum, genel olarak). Daha çok Fransa-Türkiye arasında kalıyor gibi. Ama Fransa'nın oturmuşluğu ve baskıları da var. Cenevre'de bunun yapılıyor olması bile etkileyebilir bu konuda. Herşeye rağmen Türkiye'nin şansının büyük olduğunu ve kazanabileceğini düşünüyorum. Umarım öyle olur.

Sonra da yıllardır olmayan, yürümeyen işlerin nasıl olabildiğini, tıkır tıkır işleyebildiğini izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Expo'da da aynısı oldu, Türkiye çok daha avantajlıydı sonra bir anda kaçırdı, çok güzel olucaktı türkiyede olsaydı.

Burda da İtalyadan da Fransadan da daha avantajlıyız o açıklanan raporlara göre. İtalyanın raporunda beğenilmeyen 12 unsur mu ne vardı, fransanın raporunda 7, bizimkinde 6.

Üstüne italyadan ve fransadan farklı olarak türkiye alırsa gelicek hükumet kredisi var.

Üstüne türkiye şimdiye kadar hiçbir dünya çapında takip edilen büyük bir organizasyon almadı dünya basketbol şampiyonası dışında. (Van kedisi maskotu <3 bu arada)

Ama işte inşallah bu sefer farklı olur, platininin ağzından o fransız aksanıyla töööörkua çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben logoyu çok başarılı buldum açıkçası. Şimdiye kadar çok yerde kullanılmıştır çiçek-lale fln, pek beğenmezdim ama bu sefer iyi oturmuş yerine. İlgili animasyonları falan da hoş olmuş.

Ayrıca o maskot değil zaten, sadece logo. Van kedisi dediğin maskot olayı. Daha sonradan karar verilecek heralde ona..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...