Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 döveceği kesinde =) ağırlığı önemli şuanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla testisleri burda hepimizinkinden agir, ben sana onu soyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ağırlığıyla döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Abi şu 0-6 yaş tartışmaları aşsak artık ya :D patiden bu lafları edince bişey olmuyo. Yok yani anlamadığım şey bu salakça tartışmaları yapanlar hakikatten kendilerini belli ettiği kadar salak mı yoksa 0-6yaş arası bi rp falan mı yapıyolar?? karar veremedim Abla da kaslarının arasında bile takılırsınız ya asda edit:Laf geneldir jahreine falan değildir bireysellik aranmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Laraken said: cado said: bende verirsem mutlu olucam. humm. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Abi şu 0-6 yaş tartışmaları aşsak artık ya :D patiden bu lafları edince bişey olmuyo. Yok yani anlamadığım şey bu salakça tartışmaları yapanlar hakikatten kendilerini belli ettiği kadar salak mı yoksa 0-6yaş arası bi rp falan mı yapıyolar?? karar veremedim Abla da kaslarının arasında bile takılırsınız ya asda gel senlede biz kavga edelim ekle beni msnye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sen önce yılmazı meseneden silecen sonra benim msnimi almaya hak kazanacan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yılmaz kim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kimden oturu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 OHOOO KAVGA ETMEYE HAK BİLE KAZANAMADIM WELCOME TO İNTERNET LAN BÜYÜK HARFLE YAZMA SEBEBİM SİNİRLENMİŞ OLMAMDIR ŞUAN ELİME NE GEÇTİYSE MONİTÖRE FIRLATTIM YUMRUK ATTIM HATTA ELİM KANIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: OHOOO KAVGA ETMEYE HAK BİLE KAZANAMADIM WELCOME TO İNTERNET LAN BÜYÜK HARFLE YAZMA SEBEBİM SİNİRLENMİŞ OLMAMDIR ŞUAN ELİME NE GEÇTİYSE MONİTÖRE FIRLATTIM YUMRUK ATTIM HATTA ELİM KANIYO. hayde sıyırdı herkez. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 arkadaslar, aileniz kucukken size ilgi gostermedi mi? nedir probleminiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 herkez değil herkes :P aahahaha biri vardı her bişey yazdığında hataları buluyodum düzelttiriyodum en son sinir olmuştu kimdi o sen miydin asglkagnamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 walla bana göstermediler ben kavga etmiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Problemim şişman olmam işte o beyaz popomun beynimden büyük olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kaç kilosun ? edit : yılmaz kim bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iyiki bi tombik dedik, konu nerelere geldi. Hep açlıktan gaza geldiler, yemeyin dedim krize girdi hepsi. Yiyin de kavga etmeyin, tombik tombik olun, sempatik olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Oğlum burda sumo güreşi yapıcaz ya öyle abartı bi yanım yok ya göbek var işte biraz,bayaa bi,çok o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aquila said: arkadaslar, aileniz kucukken size ilgi gostermedi mi? nedir probleminiz? şu lafa biraz kulak verin. belki şuraya yazdığınız bi sürü saçma sapan şeye bakıp aa ne mal şeyler yazmışım ben ya dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 the end.. Dartanian said: yılmaz kim cewap ver !! msn eklede göstereyim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bulamadım videoyu ya yatıyorum ben sıkıldım sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 biz sana doyamadıydık dur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bitanemsin gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar