dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Red said: rus denmiş mini şortlu resimler konmuş kaçırdım insanların bi şanı şöhreti var.onu yürütmeye calısıyorlar.sonra o gördüklerini burda biz 100 dolara alıyoruz doğrudur, marka imajını korumak önemli.. şimdi rus diye esmer, kalın kaşlı bişiler kakalasalar size. "bunebe!" dersiniz.. aynısı coca cola için de geçerli.. soğuk içiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne leş adamlarsınız. şikayet ettim kilitlenir inşallah topic. allah hepinizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dostum burada bir nevi bizim kızlar için r&d brainstorming dönüyor.. kapitalist düzene uyum sağlaman gerek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 balon said: yani, bizim kızlarımızın rus kızlarından ne farkı var. fark yok abi ama ülke de erkek fazlalıgı var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kro:drastvite rus:privet kro:skolka adin TİME rus:bır saat yuz dolar sen ıstıyorrr duj verıyor elli dolar kro:horoso paydom rus:ahhhh malçik oçin sempatıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 davay davay yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dorogiye moyi druzya v PATICIKE mojet vi menya i ne lubite,no ya vas lublu:) :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 küfür yok küfür yo küfür y küfür küfü küf kü k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 küfür değil kiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Otkuda Vy uznali russkiĭ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ya aşın bunları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 neleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mokoko said: Otkuda Vy uznali russkiĭ? a ti otkudo znayes russkiy?ya pochti ruskaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 duzgun yazsana yahu. google translatede bişi çıkmıo bole. asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bacakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mokoko said: duzgun yazsana yahu. google translatede bişi çıkmıo bole. asdasda ahahahaha :D orda cıkması için alfabeyi kullanmak lazım ama benım pcde alfabe yok ajshgajdg rusça bilen azcık pratik yapalım yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne yazdın orda onu sole bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dedimki sen nereden bliyorsun ruscayı.ben yarı ruus sayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 annen rus mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 daylan ya oçin lublu devuşki vı karotkim yubke^^ lan elimde makina karı kovalamıyorum ya adımı sapığa cıkarmayın. Her gün bu tiplere bakıp şaşırıyorum pati ahalisine de göstereyim diye çektim resmi. mi no abaza mi hes seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Prusyalilar daha atesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abaza rusçada da mı abaza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 amaaan abaza her yerde abaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 horniyka rusça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 numberten said: daylan ya oçin lublu devuşki vı karotkim yubke^^ lan elimde makina karı kovalamıyorum ya adımı sapığa cıkarmayın. Her gün bu tiplere bakıp şaşırıyorum pati ahalisine de göstereyim diye çektim resmi. mi no abaza mi hes seks. a kak ti nazivayes parney kotoriye nosat yubki :D ahahhhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar