Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 USB Modem bu, gelen CD'de Windows XP uyumlu bir driver çıkıyor. Windows Vista'da uyumluluk modu kullanarak yükleme yapabilmiştim. Ama Windows 7'de uyumluluk modu da işe yaramıyor. Uyumluluk moduyla setup/uninstall çalışıyor aslında, ama Windows tanımıyor. Aygıt yöneticisi altında tanımsız donanım olarak gözüküyor. "Sürücü ara" dediğimde sürücüyü bulamıyor. "Disketi var" seçip direk sürücüyü seçtiğimde yine tanımıyor. x64-x86 ile mi alakası var bilmiyorum. Windows 7'de bu sürücüyü nasıl tanıtabileceğimi, ve modemi bilgisayara nasıl kurabileceğimi bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 modemi tak. sonra da windows update yap. ben o şekilde halletmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Run As... Administrator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 administrator felan denedim zaten, uyumluluk modunun hemen altında o seçenek. ayrıca internet yokken modemi taksam windows update nasıl internetten gereken driverı çekecek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hiç mi yok internet? 3 mb falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 modemi kurdun mu ? kurdugunda giden gelen kb yi gorup buna ragmen internete baglanamama sorunu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Huawei = Çin = Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 modem derken adsl modem felan di mi lan yoksa dial upla girmiyosun hala boneC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bence 3g modem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar