Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şimdi ben şuana kadar choppera benzer motor kullandım. böyle yada pizzacı motoru tarzı kullanmadım ve istemiyorumda bu iki türde. chopper gibi istiyorum. para limitini olabildiğince düşük tutma niyetindeyim. 2. el olabilir bu yüzden büyük ihtimal. aradığım şey kullanması rahat, istanbul trafiğine uyacak, bakınca "bu ne lan böle sersefil" denmeyecek kendi çapında normal bir motor olacak. böyle bir şey arıyorum. olabildiğince noob olduğum için bu konuda biraz yardım edin plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 fiyat aralığı söyleseydin kıt bilgimle şunu söyleyim; en ucuz, chopper tarzı skygolar var ama almasan daha iyi.keeway var görünüş güzel, özelliklerini bilmiyorum ve 6bin lira kadar.8 9 milyara 2.el honda shadowlar var.son olarak ta mondial var hem ucuz hem bazı modelleri yabana atılmıcak gibi görünüş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mesela hangi modelleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-250-MCT/CHOPPER/Mondial-250-MCT/index.html şu var mesela.bi model daha var bulabilirsem koyarım link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 2.elleri ne kadar acaba bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iyi de o resimdeki chopper değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 chopper diye geçiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 paspatur said: iyi de o resimdeki chopper değil ki o şekilde istemediğimi dedim chopper değil tabii ilk postu diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kanuni Mezin chopper çakması ucuz yollu bişiyleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet chopper değil cruiser. chopperlar custom olur bunlar seri (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Epeyce arastirmistim zamaninda. Ozellikle mondial'den uzak durman gerektigi sonucuna varmistim. Mondial, kanuni alacagina regal raptor alabilirsin. Fiyat acisindan birbirlerine yakin yine ama kalite acisindan regal raptor ezip gececektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yamaha dragstar veya honda al chopper alacaksan. TRde en yaygın servis parça vs ıonların var hem 2. el de bulman kolay olur. Ama chopperda söyle bir sorun var henüz yamaha veya hondanın 1000cc altı chopper modellerde ABS uygulaması yok ve cidden chopperda ABSnin eksikliğini hissediyorsun ani fren yaptıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Farinal said: paspatur said: iyi de o resimdeki chopper değil ki o şekilde istemediğimi dedim chopper değil tabii ilk postu diyorsan enduro yazmak yerine direk fotoğraf koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 racing gibi geldi bana resimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Absolut said: Yamaha dragstar veya honda al chopper alacaksan. ama o kadar bütçe yoksa keeway'i çok araştırmıştım Harley'in distribütörü bakıyo onlara da geleceği olan ve iyi motorlar diye biliyorum. Şekli şemali de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bu arada rahan motorunu satiyodu. Bi sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 chopper dedigin custom motobislet. senin istedigin motorlara sanirim cruiser deniyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 o resimdeki cadde motoru senin chopper dediginle alakası yok chopper harley davidson tarzı motorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 böyle [foto] yada pizzacı motoru tarzı kullanmadım ve istemiyorumda bu iki türde. chopper gibi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 resimdeki yamaha R1 arkadaşlar. yamahanın 1000cc lik racing motoru. ben arkadaşın tam istedigini anlayamadım ama chopper kastediyorsa ki chopper aslında yanlış bi tabir dogrusu cruiserdır. misal yamaha dragstar,suzuki intruder, honda shadow serisi gibi. ucuz diye çin malı alma sakın cok ugrasırsın sonrasında. en sorunsuz ve yedek parçasını rahat bulabilecegin japon malı alabilirsin. benim bildiğim honda bu konuda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zipzip said: böyle [foto] yada pizzacı motoru tarzı kullanmadım ve istemiyorumda bu iki türde. chopper gibi istiyorum. abi adam yazmış işte :D resimdekinin chopper olmadığını biliyorum öyle istemiyorum dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 çok anlaşılmaz olmuş ilk mesaj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 benim chopper satılık Virago XV 250 2000 model, 32000de 21 beygir, kadran 140, max speed 127 str 60 agi 90 lastikler 5000km de metzeller fren diski 1000km bakımı yeni yapıldı 5000 km boyunca benzin dışında bişi istemez. noob için süfer motordur, ben bunla öğrendim zira. pazarlıksız son fiyat 4350 TL. öm dan ulaşabilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Öğrenmek için hakkten güzel bir motor. Tek eksi tarafı çok hızlı şekilde daha güçlü birşey alma hissi verebilir AMA kesinlikle öğrenmek içn doğru motor tipi demek lazım. Bende 650Dragstar var ki o da çok güzel bir öğrenme motoru ama bazen kuvettli kaçabiliyor acemilik esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bi arkadaş 650dragstar satıyor çoook temiz 2001 9500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar