Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

motor istiyorum bir yardım

Farinal

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben şuana kadar choppera benzer motor kullandım.

böyle

yada pizzacı motoru tarzı kullanmadım ve istemiyorumda bu iki türde. chopper gibi istiyorum.

para limitini olabildiğince düşük tutma niyetindeyim. 2. el olabilir bu yüzden büyük ihtimal.

aradığım şey kullanması rahat, istanbul trafiğine uyacak, bakınca "bu ne lan böle sersefil" denmeyecek kendi çapında normal bir motor olacak.

böyle bir şey arıyorum. olabildiğince noob olduğum için bu konuda biraz yardım edin plz :)

Sosyal ağlarda paylaş

fiyat aralığı söyleseydin
kıt bilgimle şunu söyleyim; en ucuz, chopper tarzı skygolar var ama almasan daha iyi.keeway var görünüş güzel, özelliklerini bilmiyorum ve 6bin lira kadar.8 9 milyara 2.el honda shadowlar var.son olarak ta mondial var hem ucuz hem bazı modelleri yabana atılmıcak gibi görünüş olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yamaha dragstar veya honda al chopper alacaksan. TRde en yaygın servis parça vs ıonların var hem 2. el de bulman kolay olur. Ama chopperda söyle bir sorun var henüz yamaha veya hondanın 1000cc altı chopper modellerde ABS uygulaması yok ve cidden chopperda ABSnin eksikliğini hissediyorsun ani fren yaptıgında.
Sosyal ağlarda paylaş

resimdeki yamaha R1 arkadaşlar. yamahanın 1000cc lik racing motoru.
ben arkadaşın tam istedigini anlayamadım ama chopper kastediyorsa ki chopper aslında yanlış bi tabir dogrusu cruiserdır. misal yamaha dragstar,suzuki intruder, honda shadow serisi gibi.
ucuz diye çin malı alma sakın cok ugrasırsın sonrasında. en sorunsuz ve yedek parçasını rahat bulabilecegin japon malı alabilirsin. benim bildiğim honda bu konuda iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim chopper satılık

Virago XV 250
2000 model, 32000de

21 beygir,
kadran 140,
max speed 127
str 60
agi 90

lastikler 5000km de metzeller
fren diski 1000km
bakımı yeni yapıldı

5000 km boyunca benzin dışında bişi istemez.

noob için süfer motordur, ben bunla öğrendim zira.

pazarlıksız son fiyat 4350 TL. öm dan ulaşabilin.

Sosyal ağlarda paylaş

Öğrenmek için hakkten güzel bir motor. Tek eksi tarafı çok hızlı şekilde daha güçlü birşey alma hissi verebilir AMA kesinlikle öğrenmek içn doğru motor tipi demek lazım. Bende 650Dragstar var ki o da çok güzel bir öğrenme motoru ama bazen kuvettli kaçabiliyor acemilik esnasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...