Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye/Yardim: Bilgisayar topluyorum

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Efenim kisaca canavar gibin bir config hedeliicem, sizden anakart ve cpu tavsiyeleri istiyorum. Hangisi iyidir, uzun vadede hededir, ne gibi bir dez/avantajlari vardir gibi sorulara cevap verirseniz mutlu ve mesut olacagimdir.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

parça ismi söylemicem de bence eğer oyun oynayacaksan ekonomik bi makine almamak lazım bu aralar.alabileceğin en oyun canavarını alacaksın çünkü çok yakında ard arda gelio makine canavarı oyunlar.onlardan sonra ne tür oyunlar geleceği ise tam bi bilinmeyen, terabayttanrısı sistemlerimizi upgrade masrafından korusun.. amin.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

Soket775 bir anakart, i915p yongaseti (daha da pahalı istersen i925x) bunlarla beraber DDR2 kullanman gerekecek. PCI Express ekrankartı henüz türkiye'de yok ama olsun, gelir yakında. 4.2ghz CPU (intelin yeni isimlerini bilmiyorum, sanırım pentium560 oluyo bu)

2600$ yeter mi bilmem??[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an için intel 865 veya 875 bir anakart yeterli.
MSI 875P gayet iyi bir kart.
+ Intel P4 3.2 Ghz (Extreme Edition) işlemciyi de alırsın, tadından yenmez.
Hatta Bu anakart AGP 8x destekliyor, MSI Radeon X800pro da AGP8x destekliyor, yeni çıkacak Half-Life 2, FEAR gibi oyunları max detayda oynarsın.

Ama geleceği düşünmek istiyorsan,
Intel 915 ve 925 chipsetlerini çıkardı. Ayriyaten Ekran kartları da PCI Express x16 kullanmaya başladı. Yeni dönem için PCI x16 şart. Eh intel de yeni çıkardığı chipsetlerde ve anakartlarda en son teknolojiyi destekliyor zaten.
Bu durumda MSI 925X almak gerekiyor.
Maximum Intel P4 3.6 çıktı.
Bunları piyasada bulmak zor, ne de olsa yeni teknoloji..

Kısaca:
AGP 8x diyorsan: 875P Anakart + P4 3.2
PCI Express 16x diyorsan: 925X Anakart + P4 3.6[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Temmuz 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 25 Temmuz 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
şu an için intel 865 veya 875 bir anakart yeterli.
MSI 875P gayet iyi bir kart.
+ Intel P4 3.2 Ghz (Extreme Edition) işlemciyi de alırsın, tadından yenmez.
Hatta Bu anakart AGP 8x destekliyor, MSI Radeon X800pro da AGP8x destekliyor, yeni çıkacak Half-Life 2, FEAR gibi oyunları max detayda oynarsın.

Ama geleceği düşünmek istiyorsan,
Intel 915 ve 925 chipsetlerini çıkardı. Ayriyaten Ekran kartları da PCI Express x16 kullanmaya başladı. Yeni dönem için PCI x16 şart. Eh intel de yeni çıkardığı chipsetlerde ve anakartlarda en son teknolojiyi destekliyor zaten.
Bu durumda MSI 925X almak gerekiyor.
Maximum Intel P4 3.6 çıktı.
Bunları piyasada bulmak zor, ne de olsa yeni teknoloji..

Kısaca:
AGP 8x diyorsan: 875P Anakart + P4 3.2
PCI Express 16x diyorsan: 925X Anakart + P4 3.6

HMM
erkan kartı eywallah ta

oyun oynayacaksa AMD alsın neden intel aldırıyorsun

AMD 64 bit al.
altına X800 için özel bir anakart buluruz.
2 GB ram abartıgibi
ama 1.5 GB DDR 400 (veya üstü , ne zaman neyin çıkacağı hiç belli olmuyor) corsair ram...

geri kalan konf dada zaten kasılacak bir monitor kalıyor
yeni LCD ler çıkacak CRT refresh rate inde ve daha iyi onlardan
bu LCD lerden alabilrisin

ama ben olsam 21 inch sony CRT alırdım
=]

2600 doları bitirmekte kolay değil doğrusu[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 25 Temmuz 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Laptop al ulan ağlayacaksın o fazladan verdiğin 1000 euronun her bir tanesi için.

evladim oyun oynayacam tabii oyun olmasa laptop alirdim hehe

10 sene ordayiz sen dur :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...