DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bulunduğunuz bölgeye bu hizmet verilememektedir diyo girmiyo şu an NESİ VARMIŞ LAN BÖLGEMİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sürgün bölgesi orası.. =( üzgünüz. lütfen oturduğunuz yer gelişince tekrar deneyiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 escape said: "video izle" bölümünden bişi izleyebilen var mı? friendsi izliom ben ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yok önceden giriyordum daha bugün görüyorum böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tivibu'ya üye olduğum günden beri günlük dinlediğim mp3 sayısında ciddi bir artış oldu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Son zamanlarda devamlı takılma, bazı kanalların çalışmaması sorunu oluyor. Başka problem yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 son güncellemeden sonra kafayı yedi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Smile adsl kullanıcısı olarak kullanma şansım var mı bu zımbırtıyı yoksa illa ttnet mi kullanıyor olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aslında smile adsl tarzı diğer farklı kuruluş gibi gözüken servis saglıyıcıları yine aynı ttnet şebekeleri üzerinden hizmet veriyor. ha ttnet hatlarını kullanmışsın ha smile ya da diğerlerini. ama yararlanılamıyor ttnet kampanyalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dasaaa said: sürgün bölgesi orası.. =( üzgünüz. lütfen oturduğunuz yer gelişince tekrar deneyiniz.. afausfhas, bu arada yurtdisi fln izin veriyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sadece ttnet kullanıcılarına olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 standart plus üyeliğinden, standart üyeliğe nasıl geçiliyor.netten yapılabiliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Online işlem merkezinden yapılıyo telefonla uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 benjani said: standart plus üyeliğinden, standart üyeliğe nasıl geçiliyor.netten yapılabiliyor mu. ağustos bitti (plus'ı dayatıyolardı bize kampanyada oda 1 tl diye) fiyatlar ne oldu şimdi ? Bende değiştiriyim paketi ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 4 oldu değiştirmek lazım ya evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 salak tivibu sitesinde üye girişi nerde bulamıyorum biri link atabilirmi ? her yerde üye ol üye ol üye ol spamları var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Üyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Czentovic said: yokki tivibu paketimi nereden değiştiricem peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Burdan Linkle olmuyo sanırım online işlem merkezi yazıyo yukarda ordan girip şey ettiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yurticinden birini uye yaptirsam, ben yurtdisindan izleyemem sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ya ben bu tivibu'ya üye oldum,sözleşme falan filan geldi maille ama 3 gün oldu hala kullanıcı adı ve şifre alamadım. tivibu üyeliğiniz henüz aktif hale gelmedi , sonra tekrar deneyin diyo k. adı almaya çalıştıgımda. var mı bunla ilgili bi bilgisi olan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi nasıl iyimi bu tivibu,kullananlar yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İyi idi fakat üye sayıları arttı sanırım çok takılıyo basket maçları izlenilmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 uydunet kullanıyorum. babamın ttnet aboneliği var. tivibu aldırdım ona. onun şifresiyle kullanabiliyorum uydunet üzerinden. very nice :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar