pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Tivibu Üyelik İptali Diğer taraftan, ALICI’nın madde 1.3′ de belirtilen ürün/hizmet(leri)ten faydalanmayı herhangi bir zamanda 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak veya veya Türk Telekom Ofislerine başvuru ile kimlik doğrulaması yapılması şartıyla sonlandırabilme hakkı bulunmaktadır. Bu halde, varsa peşin ödenen hizmet bedelinin iadesine ilişkin olarak ön bilgilendirme formlarında belirtilen kısmi erişim hesabına ilişkin hükümler devreye girecektir. Ayrıca, bu halde işbu Sözleşme de sonlanmış olacaktır. Tivibu Mesafeli Satış Sözleşmesinden alıntıdır. Sözleşmede böyle yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 valla öle olcak sanırım. bu fiyatlar nisan sonuna kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bana telefonda hiçbir şekilde telefondan iptalinin söz konusunu olmadığını söylemişti konusunda uzman müşteri temsilcisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İlk günden beri söylenen ve sözleşmede yazan bu. 30 Nisan a kadar 1 lira. İstenildiği zaman da telefondan iptal edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 iptal edebilen var mı dün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bir şey sormak istiyorum. Şimdi 18 sayfa konu okumadım takdir edersiniz ki, az önce indirdim aparatı da hiç de öyle burada bazı arkadaşların dediği gibi süper kaliteli falan değil. Tam ekran yptığımda 480p kalitesinde bile olmadığını fark ettim. Görüntü ayarı değiştirilebiliyor mu yoksa böyle kalitesiz izlemeye mahkum muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Internet Bağlantın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 8mbit 15gb'tan sonra düşen versiyon aa mesajı yazarken çok netleşti. Kalitenin dalgalanması da gayet kötü gerçi ama zaman zaman iyi yayın alabileceksem yine iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ben 4mbit ile baya kaliteli kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Dediğim gibi sonradan kendine geldi, teşekkür ederim yine de ilgin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ya yoğun saatlerde düşüyo kalite. ilk çıktığında mis gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Saatte kaç mb kota yer peki bu? Sonra internet hızımı düşürmesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Eee bu ne? Bi anda yayın kesildi, oturumunuz sonlandırılmıştır mesajı çıktı. Tekrar bağlanmaya çalışınca da "şu anda sisteme erişilememektedir" falan diyor. Hani ttnet'ten beklerim ama aylardır internetim tek sefer kesilmediğinden unutmuşum bu durumu, tivibuda sık oluyor mu ki acaba? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çok sık oluyor. özellikle maç varsa 20 saniye izle 1 dakka bekle şeklinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 31 ağustosa uzattılar indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 adamlar sırf iptal etmemek için sormuş oldugu anne kızlık soyadının yanlış olduğunu, müdürlüğe gidip güncellememi istedi. Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 _Gandalf_ said: 31 ağustosa uzattılar indirimi hangi indirimi, 31 agustosa kadar plus paket de mi 1 lire her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 said: Standart Plus Üyelik 31 Ağustos'a kadar ayda sadece 1 TL! yazıyor sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bi arayıp öğrenmek lzm plus hala bize 1 tl mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Öyle olması lazım bir standart var birde Standart plus. Standart 1lira standart plus 4 lira gözüküp indirip yapıyoruz 1 lira yapıyoruz dediğine göre standart PLUS paketedir herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 agutos sonuna kadar 1 tl devammıs, ama benim otomatik odemeden vergiler zart zurt derken 1.7 lira cekmisler %70 vergi bindirmisler yuh dedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 En çok izlediğimiz kanallara kısa erişim var mı ya ? Rakam atayıp daha çabuk kanal değiştiremez miyiz ? İlla kanal listesini görmemiz mi lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 "video izle" bölümünden bişi izleyebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 cidden baya iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 loop said: En çok izlediğimiz kanallara kısa erişim var mı ya ? Rakam atayıp daha çabuk kanal değiştiremez miyiz ? İlla kanal listesini görmemiz mi lazım ? bence o kanal listesinde bir kanalın üst sıralarda olması için iyi paralar ödeniyordur TTNET'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar