Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET TiViBu - Netten Televizyon Aparatı - BELEŞ!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tivibu Üyelik İptali

Diğer taraftan, ALICI’nın madde 1.3′ de belirtilen ürün/hizmet(leri)ten faydalanmayı herhangi bir zamanda 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak veya veya Türk Telekom Ofislerine başvuru ile kimlik doğrulaması yapılması şartıyla sonlandırabilme hakkı bulunmaktadır.

Bu halde, varsa peşin ödenen hizmet bedelinin iadesine ilişkin olarak ön bilgilendirme formlarında belirtilen kısmi erişim hesabına ilişkin hükümler devreye girecektir. Ayrıca, bu halde işbu Sözleşme de sonlanmış olacaktır.

Tivibu Mesafeli Satış Sözleşmesinden alıntıdır.

Sözleşmede böyle yazıyor?
Mesaj tarihi:
Bir şey sormak istiyorum. Şimdi 18 sayfa konu okumadım takdir edersiniz ki, az önce indirdim aparatı da hiç de öyle burada bazı arkadaşların dediği gibi süper kaliteli falan değil. Tam ekran yptığımda 480p kalitesinde bile olmadığını fark ettim. Görüntü ayarı değiştirilebiliyor mu yoksa böyle kalitesiz izlemeye mahkum muyum?
Mesaj tarihi:
Eee bu ne? Bi anda yayın kesildi, oturumunuz sonlandırılmıştır mesajı çıktı. Tekrar bağlanmaya çalışınca da "şu anda sisteme erişilememektedir" falan diyor. Hani ttnet'ten beklerim ama aylardır internetim tek sefer kesilmediğinden unutmuşum bu durumu, tivibuda sık oluyor mu ki acaba? :/
Mesaj tarihi:
Öyle olması lazım bir standart var birde Standart plus. Standart 1lira standart plus 4 lira gözüküp indirip yapıyoruz 1 lira yapıyoruz dediğine göre standart PLUS paketedir herhalde:D
Mesaj tarihi:
En çok izlediğimiz kanallara kısa erişim var mı ya ? Rakam atayıp daha çabuk kanal değiştiremez miyiz ? İlla kanal listesini görmemiz mi lazım ?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
loop said:

En çok izlediğimiz kanallara kısa erişim var mı ya ? Rakam atayıp daha çabuk kanal değiştiremez miyiz ? İlla kanal listesini görmemiz mi lazım ?

bence o kanal listesinde bir kanalın üst sıralarda olması için iyi paralar ödeniyordur TTNET'e.
  • Yeni Oluştur...