roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "denemek isteyenler programi http://95.0.28.115/player/setuptv.exe adresinden indirebilir. kullanici adi: webtv-1 sifre: www-tv imis ve halen beta. disariya acilmamis durumda ama anladigim kadariyla bu ttnet calisanlarina verilen bir sifre. test yayini oldugundan abukluklar olabilir ama zannimca ttnet'in son zamanlardaki en iyi isi budur." denedim, cidden ÇOK iyi. gerek görüntü kalitesi, gerek yayın hızı (8mbit e kadar kullanıyorum) çok başarılı. deneyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha iyimiş. bi çok kanal var. ama süresi var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sil şifreyi sil millet yüklenicek değiştiricekler giremicez=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 artık çok geç çünkü şifreyi ekşi sözlükten aldım ehehe ayrıca ne süresi ya? süresi falan yok. ttnet sebili. keriz televizyonu. kullanın. asdklşajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 KESİN VİRAL!! ALLAH BELAMI VERSİN VİRAL LAN BU kullanıcı adı ve şifre sözlüğe düşecek ttnetin bu durumdan haberi olmayacak ve şifreyi değiştirtmeyecek ya bi sigigit derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bolgeme servis yapsinlar once, ondan sonra yaparlar virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha super lan. aylık cuzi bi fiyat karşılığında satın alırım ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 çok iyiymiş lan bu. emeye sayıgı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha süpermiş la yalnız çift ekran var bende, tv'yi bi ekrana atıp tam ekran yaptığımda diğer ekranda bişeye dokununca tv ekranı küçülüyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yurttaki kurtarıcım oldu valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tv kartı almak istiyodum bu yeterli olur mu acaba hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 baya satar yalnız bu, bide maç görüntüleriyle paket yaparlar hayvan gibi para kırarlar, tv kartı çöp direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ztn muhtemelen ligtvyle falan bi anlaşma yaparlar maçları bile yayınlarlar ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tv kartı almayı düşünüyordum şimdi bekleyebilirim. gerçi 3 sene beklemem gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şifreyi hangi ibne değiştirdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şifre herkesin kendinin değil miydi ben değiştirdim demin bişiler ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende şifre aynı, bi problem yok. bu arada timeshifting de yapabiliyor bu yazılım. hani şu "abi tuvalete gidicem ama diziyi kaçırıcam, o zaman çişimi tutayım" hadisesi tarih oluyor mevzuusu. hem de client tarafında değil gördüğüm kadarıyla. bilgisayar kasılmadı timeshift yaptığımda. enteresan ve çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 niye kasılsın aga pentium 3 mü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 netle alakalı birşeyler söyledi p3 le ne alakası var? ayrıca mükemmel bir program olmuş,1 liraymış aylık üyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi sonuç olarak internet üzerinden yayın hani evde 8mbiti olanlar için iyi de 2mbit kullananlar için ne olur? 1 mbit olup da deneyen var mı? ben kotadan gider diye elleşmiyorum ehe bir de hani ttnet.. kar olur yağmur olur boku yer bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tv kartım var mesudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yetemiyenler, kotasi olanlar kullanmiyor, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çok süper bir olay bu ya işin varsa dondur diziyi , yap gel.yani neti çok fazla ymiyor bile.wow oynarken arkada takılabiliyor. ttnetten hayret vericek kadar yararlı bişey.üyeliğide şaka gibiymiş zaten. (tu) edik:1 mbit sınırsız var bende %20sini bile kullanmıyor.kotayı çatır çatır yer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kesin 2-3 sene oturma evresi geçecek o zaman kadar ben tv kartımla daha ne diziler ne filmler atlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 80-180 arası dl yiyo olarak görünüyo kalitesine göre. bazen çok net oluyo görüntü, bazen hafif bulanıyo. ama çok iyiymiş lan genel olarak bu şey. :love: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar