capul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Gizli olarak hatunun adresinin öğrenilmesi... Çiçeksepetinden bugün için çiçek sipariş edilmesi... Akşam mailime gelen -alıcıya ulaşılamadı adres yanlış maili.... Müşteri hizmetlerinde 13dk sürününce çiçek teslim edildi denmesi, ısrarım sonucu bayinin aranması ve çiçeğin aslında gönderilmediğinin öğrenilmesi... Çiçeksepeti izmir bayiindeki adamın hatunu arayıp, çok yoğunuz çiçeğiniz var daha gönderemedik ama ilk fırsatta gelcek diyip sürprizi PİÇ etmesi... Bunun üzerine hatunun, romantik mi olmuş benim aşkım ehuheheu diye telefonda dalga geçmesi... Kızgınım sana ey odun insan !!! :X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ona kucuk su.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 onemli gunlerde, ozellikle de siparis buyuk bi siparis degilse hep boyle yapiyorlar. normal gunlerde bi problem yasayan duymadim ben daha once ama , belirli gunlerde kaldiramayacaklari yogunlukta siparis aliyorlar. boyle gunler icin en iyisi onceden kurye servisi veren bi cicekciyle konusup siparisinizi gozle gorup vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 netten vermem.giderim çiçekçiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ne kolpa siteymiş bu be 50 tane yorum var yapılmış ama ''yorum yaz'' butonu yok... Ben mi kör oldum.. O değil de arkadaşım sürpriz olduğu belli işte durumun, hadi adresi bulamassın ara beni ara onu ara tamam da dur gari yettik geliyoz demek için niye arıyosun hey... neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 cicek ve surpriz aman cok orjinal =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Tükkanı taşlardım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fin said: cicek ve surpriz aman cok orjinal =P 1355 km uzaktan yapabilceimin en iyisi buydu :( Şu Çiçek alma da sürpriz olmayınca etkisi %90 azalan nalet bir olay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sevgililer gününde böyle şelerin olması normal bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sikayetimvar.com gibi site bu tür durumlar için cidden işe yarıyor. ben de iyi ki bi kullandım şu siteyi her yere reklam ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi saçmalamayın gözünüzü seveyim. bu site özel günlerde işini doğru yapmazsa ne zaman yapacak ? böyle günlerde çok sipariş alıyor demek normal değil. adamın işi bu tip günlerde (anneler günü, sevgililer günü, yılbası vs) dogru ürünü dogru zamanda ulastırmak zaten. bunu beceremiyorsa kapasın gitsin. belirli günlerde yoğunluk oldu diye ulaştıramaması bahane değil, olamaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o yüzden sen gönül rahatlığıylan sikayetimvar a yazabilirsin bu durumu. destekçin olurum. artı veririm falan konuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kaç para veriyolar hacı??:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sevgililer gününde alınan çiçeğin sürpriz olduğu hatun da çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dedi sevgililer gununde cicek supriz yapacagi bi sevgilisi bile olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 önümüzdeki sene yemeksepeti den 1.5 adana yollarsın birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 selam üstteki mesaja çok güldüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ayin 9 unda verdigim cicek siparisi de 21:00 gibi gelebildi bugun. 3 defa falan online destekte konustum Yunus denen bir adamla, surekli ozur dileriz ozur dileriz. Bugunlerde yogunluk yuzunden hizmet veremeyeceksen, hic verme. Boyle sistem mi olurmus. Duzgun planlasansaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ben istanbula yolladim, aninda da ulasti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 özel günler dışında niye çiçek gönderilsin ki, yemeksepetini aç değilken kullanmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 belirli gunler ve haftalar sozlugunde yazan gunlerden baska hic kutlama, davet, taziye, tebrik, nisan vs durumu olmuyor cunku cicek gondermek tercih edilebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ve bugünlük ümidi kestim, Sharkynin durum gibi önümüzdeki bigün getircekler herhalde ''özür dileriz'' ayağıyla.. Canımı sıkan kapasitenin üstünde siparişi utanmadan almak, karttan parayı çektikten sonra pek iplemiyorlar galiba gerisini... Şu şikayetim varı bi araştırıyım bakim, yapabildiğim kelek kardır bundan sonra... Cassiline said: Sevgililer gününde alınan çiçeğin sürpriz olduğu hatun da çok iyiymiş. Senden iyi olmasın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 KHaRoN said: belirli gunler ve haftalar sozlugunde yazan gunlerden baska hic kutlama, davet, taziye, tebrik, nisan vs durumu olmuyor cunku cicek gondermek tercih edilebilecek.yemek sepetini aç değilken kullanmak gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nereye yolladiginiza bagli sanirim ben edirneye yollamistim bugun 3 gibi ulasti gayet supriz oldu hatun kisi begendi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar