Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiçeksepetindeki Düşüncesiz İnsan...

capul

Öne çıkan mesajlar

Gizli olarak hatunun adresinin öğrenilmesi...

Çiçeksepetinden bugün için çiçek sipariş edilmesi...

Akşam mailime gelen -alıcıya ulaşılamadı adres yanlış maili....

Müşteri hizmetlerinde 13dk sürününce çiçek teslim edildi denmesi, ısrarım sonucu bayinin aranması ve çiçeğin aslında gönderilmediğinin öğrenilmesi...

Çiçeksepeti izmir bayiindeki adamın hatunu arayıp, çok yoğunuz çiçeğiniz var daha gönderemedik ama ilk fırsatta gelcek diyip sürprizi PİÇ etmesi...

Bunun üzerine hatunun, romantik mi olmuş benim aşkım ehuheheu diye telefonda dalga geçmesi...

Kızgınım sana ey odun insan !!! :X:X:X
Sosyal ağlarda paylaş

onemli gunlerde, ozellikle de siparis buyuk bi siparis degilse hep boyle yapiyorlar. normal gunlerde bi problem yasayan duymadim ben daha once ama , belirli gunlerde kaldiramayacaklari yogunlukta siparis aliyorlar.

boyle gunler icin en iyisi onceden kurye servisi veren bi cicekciyle konusup siparisinizi gozle gorup vermek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kolpa siteymiş bu be 50 tane yorum var yapılmış ama ''yorum yaz'' butonu yok...

Ben mi kör oldum..

O değil de arkadaşım sürpriz olduğu belli işte durumun, hadi adresi bulamassın ara beni ara onu ara tamam da dur gari yettik geliyoz demek için niye arıyosun hey... neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

abi saçmalamayın gözünüzü seveyim. bu site özel günlerde işini doğru yapmazsa ne zaman yapacak ? böyle günlerde çok sipariş alıyor demek normal değil. adamın işi bu tip günlerde (anneler günü, sevgililer günü, yılbası vs) dogru ürünü dogru zamanda ulastırmak zaten. bunu beceremiyorsa kapasın gitsin. belirli günlerde yoğunluk oldu diye ulaştıramaması bahane değil, olamaz da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve bugünlük ümidi kestim, Sharkynin durum gibi önümüzdeki bigün getircekler herhalde ''özür dileriz'' ayağıyla..

Canımı sıkan kapasitenin üstünde siparişi utanmadan almak, karttan parayı çektikten sonra pek iplemiyorlar galiba gerisini...

Şu şikayetim varı bi araştırıyım bakim, yapabildiğim kelek kardır bundan sonra...

Cassiline said:

Sevgililer gününde alınan çiçeğin sürpriz olduğu hatun da çok iyiymiş.

Senden iyi olmasın ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...