aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dostum sakin, gonder tusunu yere birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi daha maç biter bitmez nondanın kafa resmi geldi daha nolcak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bjk maçı evimizde olduğu için o bi kere cepte.gs maçıda zaten 10 senedir yendiğimiz gibi bu senede yenicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ahuahaha :D 3 kere söyledi adam artık illa döncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 biz niye iyi oynayınca kazanamıyoruz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @red sakin abi =) oha araya daglar taslar girmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: bjk maçı evimizde olduğu için o bi kere cepte.gs maçıda zaten 10 senedir yendiğimiz gibi bu senede yenicez ya biri şu kıza 2 farklı stad oldugunu söylesin ta ttnetten dolayı.göndere basıyorum takılıyor bekliyo anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nil disinda kiz giremesin futbol bolumune, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: daylan said: bjk maçı evimizde olduğu için o bi kere cepte.gs maçıda zaten 10 senedir yendiğimiz gibi bu senede yenicez ya biri şu kıza 2 farklı stad oldugunu söylesin ta ttnetten dolayı.göndere basıyorum takılıyor bekliyo anasını satim ya red uğrasma benımle maç konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Evet evet katılıyorum. Gerçi ece de cimbomlu ece de girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aahah ugraşma benle diyo bide 10 senedir kadıkoyde yeniyosunuz.sanırım sen kupa ve samiyendeki maçlara gözünü kapadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 gençler sakin, maç hakkında yorum yapın kitlemek zorunda kalmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: aahah ugraşma benle diyo bide 10 senedir kadıkoyde yeniyosunuz.sanırım sen kupa ve samiyendeki maçlara gözünü kapadın :) Abi kusura bakma da 10 senedir kadıköyde yenmeleri yeterince kötü zaten, hatırlatma şansı verme şöyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: bjk maçı evimizde olduğu için o bi kere cepte.gs maçıda zaten 10 senedir yendiğimiz gibi bu senede yenicez hic bi macın cepte oldugunu varsayamazsın hele ki ilk yarı 3 tane yediginiz bi takımdan LÜT FEN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 manisaspora hasızllık oluyor ama beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: Red said: aahah ugraşma benle diyo bide 10 senedir kadıkoyde yeniyosunuz.sanırım sen kupa ve samiyendeki maçlara gözünü kapadın :) Abi kusura bakma da 10 senedir kadıköyde yenmeleri yeterince kötü zaten, hatırlatma şansı verme şöyle :D ya biz artık sindirmeye calısıyoruz onu ama yendiklerimizin çöpe atılmasına izin veremem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi ya trool ya da ultra salak arası yok ben bunu balonlu üyeye söyledim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 herşey iyi hoş fener berabere kaldı zaaaa da; 60. dkdan itibaren izledim maçı. 7dk uzatma nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aziz söz verdiği için 7 dk uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tc kimlik no uygulamasına gidilsin. paticik rahatlasın trollerden fakelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mrlevie, yenilmedi ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 7 dk uzatıldı ama iki takımda esit skordaydı yanı zaten uatmalarda ilk fener yedi golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sakatlanan bi oyuncu olmuştu manisada bayaa durmuştu oyun uzatma normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 7dk uzatmayı fenerlilere anlatamayız abi.7dk uzatmayı haklı cıkarıcak 40tane şeyle gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar