Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 napae said: Aynı durumdayım, gayet inceyim. Yanlış tercüme ettin. tercüme dogru. ben de yemek yemeyi seviyorum (kim sevmez) ama kendimi durdurabiliyorum kendimizi durduramıyor olsaydık şişman olurduk ben de inceyim senin gibi. yok ben durduramıyorum hala ama inceyim hayvan gibi yememe ragmen diyorsan midende kurt murt vardır git bi baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 QueenofSpades said: abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :Donların içinde mantı olmasa neysede oraya mantıyı nasıl sokuşturdun :D birde kokoreçte varmış sfds o mide patlamıştır o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Hipnoterapiste git veya akupunkturu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 lustral iç iştah keser ya da içme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fistan said: yemek yemeyi seviyorum kendimi durduramıyorum çare pls Tercümesi : şişmanım berbat görünüyorum ben memnunum halimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 cado said: QueenofSpades said: abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :Donların içinde mantı olmasa neysede oraya mantıyı nasıl sokuşturdun :D birde kokoreçte varmış sfds o mide patlamıştır o gün patladım tabi :D ama çok zevkliydi, yine olsa yine yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kardeşin var mı? geçin salona bi güreş tutun hergün yarım saat, yada yakınlarda kış için odun satan bi yer var mı? git abi ben ücretsiz keserim haftada 3 gün de versinler baltayı giriş odunlara, baltayla kesmek çok zevklidir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kilo dışında, kolestrol-şeker-tansiyon gibi şeylere de merhaba diyebilirsin ama bu hızla gidersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fistan said: yemek yemeyi seviyorum kendimi durduramıyorum çare pls Tercümesi : şişmanım berbat görünüyorum son 2 yılda sporu da bıraktığımdan 20 kilo aldım evet kötü gözüküyorum kilo aldığımdan, eski halimi özlüyorum o halime dönmek istiyorum. gözükmeyi bırak rahat edemiyorum, çabuk yoruluyorum, üzerimde bir hantallık hissediyorum sürekli vs. ayıp mı ne yani? tercüme yapmışın neden yaptığını anlayamadım açıkçası. şimdi bu mesaja da verecek bir yanıt kesin bulursun, saçma da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben de yemek yemeyi çok seviyorum hep yiyorum ama kilo almıyorum evet nefret edilesiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yemek yemek mükemmel bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Benim hayatım yemek düşünmekle geçiyor abi. Sabah kahvaltım zaten belli her gün aynı şeyi yiyorum. Sonra başlıyorum düşünmeye "öğlen yemeğinde ne yesem?" diye. Öyle yapınca başka şeyleri yemiyorsun çok fazla, da ben baya düzenli besleniyorum o var. Öğünleri 4er saat aralıklara bölüp aradaki 2. saatlerde de hafif bir şey atıyorum ağzıma tok tutsun diye. Senin için çözüm olur mu bilmem ama böyle yapınca hem sürekli bir şeyler yemiş oluyorum, hem de istediğim her şeyi yiyorum. Gidip saçma sapan yemekler yemezsen kilo bile verirsin şu yaptığımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 80 kilo olmayın şesu gibi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Brigand said: son 2 yılda sporu da bıraktığımdan 20 kilo aldım evet kötü gözüküyorum kilo aldığımdan, eski halimi özlüyorum o halime dönmek istiyorum. gözükmeyi bırak rahat edemiyorum, çabuk yoruluyorum, üzerimde bir hantallık hissediyorum sürekli vs. ayıp mı ne yani? tercüme yapmışın neden yaptığını anlayamadım açıkçası. şimdi bu mesaja da verecek bir yanıt kesin bulursun, saçma da olsa ya ben bir senede 27 kilo alınca diyetisyene gitmeye başladım , 2.5 aydır diyetteyim 15 kilo verdim şimdilik , bunu üstüne yiyişimde çok aşırıydı. param olursa tek öğünde dürüm kfc den extreme menü ve iskender götürebiliyodum. diyete başladığımdan beri istek azalmasa da mide küçülkdüğünden en fazla bi oturuşta 2 orta boy pizza yiyebiliyorum , daha da küçülür umarım. dayanabileceksen git bir diyetisyene hem düzenli beslen hem de kilo ver. bakarsın yeme isteğinde azalır zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yemek sevgisi. ımm. şey yapmayı denesen, yani meyve sebze fazla tüketsen böyle canının çektiğinde, ne bilim kuruyemiş falan tüketsen. ceviz, fındık baya da tok tutar yani bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kuruyemiş daha çok kilo aldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 he o da var,kendimden belli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 en güzeli böyle durumlar da öğün bölmek. kahvaltıyı çok kuvvetli edip akşam yemeğinde çok az yemek ama iki saatte bir bir şeyler atıştırmak. az ama öz yemeğe kendini şartlandır. sonuçta miktar değil lezzet önemli. miktar çok olunca hammalıktan zevk almak gibi bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben zorunluluktan yiyorum, işkence çekiyorum yerken çoğu zaman, tabi 20 25 saat aç kalınca değişiyo biraz durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: önceki gün 1 pizza+1 megamac yedim dün kfc kova yedim. bildiğin 15lik kova varya onu. 65 kiloyum alamıyorum kilo. daha mı çok yimem lazım daha çoğu yok ki lan size kızıyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ayrıca go-mongo da büfeden 4 tabak yiebiliorum hoş diil bu kadar iştah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 işin komiği 2 sene önce 90 kiloydum ben. bi verdim kilo 65'e kadar düştü artık naparsam yapiym çıkmıyor. nasıl inandıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 du bi daha sorayım ben merak ediyorum; kendinizi tutamıyor musunuz? "lan olm pati'ye bile başlık açtım be.. alt tarafı yemeyeceğim. hepsi bu.." demek zor bişi mi? eleştri olark değil lan, cidden "aaaaaaaaargggg!! yemek yemeliyiiiim!!!!!" durumu oluyor mu yoksa iplemeyip yiyip sonra "meh keşke yemeseydim" falan mı diyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: işin komiği 2 sene önce 90 kiloydum ben. bi verdim kilo 65'e kadar düştü artık naparsam yapiym çıkmıyor. nasıl inandıysam nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar