Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek sevgisi/alışkanlığı

Brigand

Öne çıkan mesajlar

napae said:

Aynı durumdayım, gayet inceyim. Yanlış tercüme ettin.

tercüme dogru.

ben de yemek yemeyi seviyorum (kim sevmez)
ama kendimi durdurabiliyorum
kendimizi durduramıyor olsaydık şişman olurduk
ben de inceyim senin gibi.

yok ben durduramıyorum hala ama inceyim hayvan gibi yememe ragmen diyorsan midende kurt murt vardır git bi baktır
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :D
onların içinde mantı olmasa neysede oraya mantıyı nasıl sokuşturdun :D birde kokoreçte varmış sfds o mide patlamıştır o gün
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

QueenofSpades said:

abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :D
onların içinde mantı olmasa neysede oraya mantıyı nasıl sokuşturdun :D birde kokoreçte varmış sfds o mide patlamıştır o gün

patladım tabi :D
ama çok zevkliydi, yine olsa yine yaparım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

yemek yemeyi seviyorum kendimi durduramıyorum çare pls

Tercümesi :
şişmanım berbat görünüyorum

son 2 yılda sporu da bıraktığımdan 20 kilo aldım

evet kötü gözüküyorum kilo aldığımdan, eski halimi özlüyorum o halime dönmek istiyorum. gözükmeyi bırak rahat edemiyorum, çabuk yoruluyorum, üzerimde bir hantallık hissediyorum sürekli vs.

ayıp mı ne yani?

tercüme yapmışın neden yaptığını anlayamadım açıkçası.

şimdi bu mesaja da verecek bir yanıt kesin bulursun, saçma da olsa
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hayatım yemek düşünmekle geçiyor abi. Sabah kahvaltım zaten belli her gün aynı şeyi yiyorum. Sonra başlıyorum düşünmeye "öğlen yemeğinde ne yesem?" diye. Öyle yapınca başka şeyleri yemiyorsun çok fazla, da ben baya düzenli besleniyorum o var. Öğünleri 4er saat aralıklara bölüp aradaki 2. saatlerde de hafif bir şey atıyorum ağzıma tok tutsun diye.

Senin için çözüm olur mu bilmem ama böyle yapınca hem sürekli bir şeyler yemiş oluyorum, hem de istediğim her şeyi yiyorum. Gidip saçma sapan yemekler yemezsen kilo bile verirsin şu yaptığımla.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

son 2 yılda sporu da bıraktığımdan 20 kilo aldım

evet kötü gözüküyorum kilo aldığımdan, eski halimi özlüyorum o halime dönmek istiyorum. gözükmeyi bırak rahat edemiyorum, çabuk yoruluyorum, üzerimde bir hantallık hissediyorum sürekli vs.

ayıp mı ne yani?

tercüme yapmışın neden yaptığını anlayamadım açıkçası.

şimdi bu mesaja da verecek bir yanıt kesin bulursun, saçma da olsa

ya ben bir senede 27 kilo alınca diyetisyene gitmeye başladım , 2.5 aydır diyetteyim 15 kilo verdim şimdilik , bunu üstüne yiyişimde çok aşırıydı.

param olursa tek öğünde dürüm kfc den extreme menü ve iskender götürebiliyodum.

diyete başladığımdan beri istek azalmasa da mide küçülkdüğünden en fazla bi oturuşta 2 orta boy pizza yiyebiliyorum , daha da küçülür umarım.

dayanabileceksen git bir diyetisyene hem düzenli beslen hem de kilo ver. bakarsın yeme isteğinde azalır zamanla
Sosyal ağlarda paylaş

du bi daha sorayım
ben merak ediyorum; kendinizi tutamıyor musunuz?
"lan olm pati'ye bile başlık açtım be.. alt tarafı yemeyeceğim. hepsi bu.." demek zor bişi mi?

eleştri olark değil lan, cidden "aaaaaaaaargggg!! yemek yemeliyiiiim!!!!!" durumu oluyor mu yoksa iplemeyip yiyip sonra "meh keşke yemeseydim" falan mı diyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...