Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazı sorularım var..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbiden renown'dan her türlü stat alabiliyorsun. Şu oyunla ilgili favori şeylerimden sanırım. Keşke biraz daha düzenli olsaymış, 1 puan yükseltmek 10 puan olmasaymış da onun yerine devamlı puan gelip, 1 puana az stat yükselseymiş.
Mesaj tarihi:
bide bnde disconnect oluo bazen. 1 kere 40 lvl ların olduğu bi haritaya gittim ve orda hep dc yedim. oyuna girer girmez dc yiyodum:S bunun nedeni nedir? yani boşuna kasmiyim , o haritalara gelince yemiyelim ayvayı:)
Mesaj tarihi:
DC crash çok kalabalıkta her türlü olabilir. O olay push günleri oluyor. Ufukta 200 kişi görüyorsan anla ki o civarlarda stabilite mümkün değil, başka bir pairinge geç.
Mesaj tarihi:
yahu şu oyunun download'ı ne kadar sorunlu. kendi sitesindeki torrent programi ile indireyim dedim. kirk kere yeniden başlatmak zorunda kaldim üstelik full açik birakamiyorum c+++ hatasi mi ne veriyor.oynicaz oynatmiyorlar resmen
Mesaj tarihi:
abi oyunu indirdim. saatler süren çabalarim sonucunda şimdi de art myp. yi yüklemedi ve audio myp.yi ben de dedim ki yoksay. nasilsa patchlerken düzeltir diye. peki gerçekten de düzeltir mi? yoksa hiç patchlemez mi? biliyorsunuz hesap almadan patchlemediği için boşa vaktimi patchlere harcamak istemiyorum ( asil korkum tekrar indirmek zorunda kalma ihtimalim heh 8 mbit var ama bildiğin çile çektim). daha da kötüsü evimde orjinal kutu var ama dvdsi bozuk. yani bildiğin bi oynayasim geldi elimde patladi resmen. umarım art.myp yi fln dl eder patchlerken de oynarım güsel güsel ezik bg'emle.
Mesaj tarihi:
abi aoc de cok daha fazlasini dl ettim. bu warhammer'in ki cidden ayrı dert. neyse şimdi download oluyo yavaş ama oluyor en azından. akşama belki katilabilirim daha doğrusu geceye.

bişi soracam rank'imi hatirlamiyorum ama rr'em 30'larda bişi olmasi lasim 30 falan. güzel bi build paylaşabilecek olan var mi sword&shield blackguard için.
Mesaj tarihi:
hala dc oluorum ya kafayı yicem. özellikle akşamları çok dc yiyorum. ztn doru düzgün bi akşam oynayabiliorum. ne yaptıysam düzeltemedim internetimdenmi kaynaklanıoorrr!? eğer çözemezsem ztn bırakcam war ı , verilen paraya yazık!
Mesaj tarihi:
tmmda bnm arklarda ttnet ama onlarda olmuo böle :S sözde int hızını 8 yaptık ama hala 1 i geçmedi int hızı. kaç kere arayıp söledim ama hala böle :S sahtekarlar işte
Mesaj tarihi:
respec fiyatlari sürekli olarka artiyor mu yoksa belli bir yerde duruyor mu ? duruyorsa kaç g? şeyi merak ettim bir de bg'ye hangi meslek gider. talisman diye düşünüyorum ama respec (5g) yi ödeyecek param yokken craft içinde pek para kasacak halim/bilgim yok thnx
  • Yeni Oluştur...