BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oynda kıyafet,silah vs. satan yer varmı? yoksa sadece görevdenmi kazanıoruz? skill lerimizi geliştiremiomuyuz:S bide statları ayarlayamıomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 pvp ödüllleri satan npc'ler var, skill/stat filan ayarlanamıyor. wow gibi o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tabi bi de başkentte auction house var orda da diğer playerlar acık arttırmaya koyuyolar mallarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 renown trainer dan stat points verebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Harbiden renown'dan her türlü stat alabiliyorsun. Şu oyunla ilgili favori şeylerimden sanırım. Keşke biraz daha düzenli olsaymış, 1 puan yükseltmek 10 puan olmasaymış da onun yerine devamlı puan gelip, 1 puana az stat yükselseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 onun maksadı olayı her stat başına sınırlamak ve değişik statlar arasında paylaştırmaya yöneltmek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bide bnde disconnect oluo bazen. 1 kere 40 lvl ların olduğu bi haritaya gittim ve orda hep dc yedim. oyuna girer girmez dc yiyodum:S bunun nedeni nedir? yani boşuna kasmiyim , o haritalara gelince yemiyelim ayvayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zone cok kalabalık oluyo. video ayarlarını fastest framerate yapmazsan coğu zaman dc yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DC crash çok kalabalıkta her türlü olabilir. O olay push günleri oluyor. Ufukta 200 kişi görüyorsan anla ki o civarlarda stabilite mümkün değil, başka bir pairinge geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yahu şu oyunun download'ı ne kadar sorunlu. kendi sitesindeki torrent programi ile indireyim dedim. kirk kere yeniden başlatmak zorunda kaldim üstelik full açik birakamiyorum c+++ hatasi mi ne veriyor.oynicaz oynatmiyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sorunu tam yazsaydın, yardımcı olmak isteyenler. Böyle birşeyde yardım etmek güç. Birde bugün yurt dışı berbatdı. Sürekli net kesiliyordu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi oyunu indirdim. saatler süren çabalarim sonucunda şimdi de art myp. yi yüklemedi ve audio myp.yi ben de dedim ki yoksay. nasilsa patchlerken düzeltir diye. peki gerçekten de düzeltir mi? yoksa hiç patchlemez mi? biliyorsunuz hesap almadan patchlemediği için boşa vaktimi patchlere harcamak istemiyorum ( asil korkum tekrar indirmek zorunda kalma ihtimalim heh 8 mbit var ama bildiğin çile çektim). daha da kötüsü evimde orjinal kutu var ama dvdsi bozuk. yani bildiğin bi oynayasim geldi elimde patladi resmen. umarım art.myp yi fln dl eder patchlerken de oynarım güsel güsel ezik bg'emle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 torrent yerine normal indirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Eksik dosyaları düzeltir sanırım. Altda kontrol için 2 inci bi seçenek var. Hem, trial acc ile update leri yaparsın, hesabı açtırmana gerek kalmaz :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 download olayı büyük dert ya, dvdden install etsen bile 3gba yakın patch yapıyor üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi aoc de cok daha fazlasini dl ettim. bu warhammer'in ki cidden ayrı dert. neyse şimdi download oluyo yavaş ama oluyor en azından. akşama belki katilabilirim daha doğrusu geceye. bişi soracam rank'imi hatirlamiyorum ama rr'em 30'larda bişi olmasi lasim 30 falan. güzel bi build paylaşabilecek olan var mi sword&shield blackguard için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 siteye giriş yapıp, avatar seçiminden görebilirsin levelını. yada giriş yapmadan, nickini aratırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 34'müş. saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 warhammer öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hala dc oluorum ya kafayı yicem. özellikle akşamları çok dc yiyorum. ztn doru düzgün bi akşam oynayabiliorum. ne yaptıysam düzeltemedim internetimdenmi kaynaklanıoorrr!? eğer çözemezsem ztn bırakcam war ı , verilen paraya yazık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ttneti bırakabilecek misin? sorun gene ttnetten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 tmmda bnm arklarda ttnet ama onlarda olmuo böle :S sözde int hızını 8 yaptık ama hala 1 i geçmedi int hızı. kaç kere arayıp söledim ama hala böle :S sahtekarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 respec fiyatlari sürekli olarka artiyor mu yoksa belli bir yerde duruyor mu ? duruyorsa kaç g? şeyi merak ettim bir de bg'ye hangi meslek gider. talisman diye düşünüyorum ama respec (5g) yi ödeyecek param yokken craft içinde pek para kasacak halim/bilgim yok thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar