Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Olay şudur : http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=318851213209&ref=nf Kimler geliyor? Napiyoruz? Ne ediyoruz? Bi Swg Tayfası Koparız Artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kesinlikle geliyorum. Kostüm olarak elimde Robe var kahverengi renkde. Tünik, pantolon, bot tarzı eşyalarım yok ama Lightsaber FX mevcut bir tane bende. O ikisiyle gelirim artık. 2 tane de eski plastik saberlardan mevcut elimde, isteyen biri olursa getiririm. Emre sen kesin geliyorsun heralde ? Othmo falan da geliyor sanırım, ama bu bölümde pek gören olmayabilir yav bu partiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya bende hic sw itemi yok her turlu parti donationına acıgım.. ayrıca orda olucam! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bende geliyorum emreyle birlikte buluşup gidicez sanırsam. Lightsaberlardan birine talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bndede plastik lightsaber var, bide işte dediiim gibi bi terziye robe diktiriorm bakalım becerebilcekmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 olm gittiğinizde ordaki geekleri swg ye başlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?26,4658725,page=1 açıldı hehehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 star wars hayranıyım , tamam eyvallah ama benim gibi bi sürü adamlar , roxy gibi bir mekanda buluşmak çok korkutucu geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gel abi sen boşver. hunt yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tunch said: star wars hayranıyım , tamam eyvallah ama benim gibi bi sürü adamlar , roxy gibi bir mekanda buluşmak çok korkutucu geliyor bana :D ben de boyle dusunmustum ilk basta ama sonucta taksim yani, guzel degilse bu parti etraf alternatif dolu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar