Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSS kayıt kagıdı yırtılıdı ne yapmalıyım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soru baslıkta lutfen bilenler yardım etsin gereksiz gegik lutfen yapmayın...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Hiç bir fikrim yok, onları okuduğun lisenin müdürlüğüne (veya ösym merkezi mi ne) teslim edeceğine göre onlara sorsan daha iyi bilirler.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Mesaj tarihi:
Bi yere falan giricekmiydin ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
ben ytude okuyorumda arkımın yırtıldı istde bi yerlere giriodu...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
okuduğu okula başvursun eğer önceden mezun olduysa ilçe milli eğitim müdürlüğü falan gibi bir kurumdan bulsun olmadı ankarada yakınları varsa ösymden?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Temmuz 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allahım bana akıl vermeyin bilen biri yazsın bilmiyosanız lutfen gereksiz post yapmayın... Onları ben de akıol edebilirim sadece basına bole bişi gelmiş birini tanıyosanız veya gecen senelerde basınıza geldiyse anlatın...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eminmisin okulda yedegi olduguna?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
zamanı çok fazla geçmiş. ama genede git şansını dene. dediğim gibi bizim okul için konuşuyorum.
birinin formu yırtılmıştı dağıtımdan 2 -3 sonra..
yenisini vemişlerdi. sordduk yeterince varmı bunlardan diye. hepsinden 2 şer tane verildi demişti müdür.[signature][hline]kronik yorgun
Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 25 Temmuz 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
Netten de tercihlerini yapabilirsin.

Tekrar ediyorum net üzerinden de tercihlerini yapabilirsin.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 25 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Net üzerinden tercih ilk kez bu yıl mı yapılacak? Server falan göçer ösym'nin sakata gelmeyelim sonra :).

3. yılı olması lazım. Pek garanti değil eğer arkadaşımız gibi kağıdınız yırtılmadıysa yada yurt dışında falan değilseniz klasik takılmak en iyisi :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Ya bir kitapçık var orasını okusana.. 0.5 ucu biten ptck'e dadanıyo.. :) Ama dediğim gibi internet son yol olmalı.. Ama herkes tırstığı için net üzerinden az başvuru oluyor zannımca bu sayede de kesin ilgilenir bu adamlar.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
formu internetten doldurabilirsin . osym ye bir dilekce gonderebilirsin 2-3 gunde adresine geliyor tekrar . oyle .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 25 Temmuz 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
hadi be yazık...

Ya sen hala burda mısın ? Koşturmaya başla belge için :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 25 Temmuz 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
ben ytude okuyorumda arkımın yırtıldı istde bi yerlere giriodu...

up up up ben ark için arastırıyorum....[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...