Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSS kayıt kagıdı yırtılıdı ne yapmalıyım...

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

Bi yere falan giricekmiydin ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

okuduğu okula başvursun eğer önceden mezun olduysa ilçe milli eğitim müdürlüğü falan gibi bir kurumdan bulsun olmadı ankarada yakınları varsa ösymden?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Temmuz 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

allahım bana akıl vermeyin bilen biri yazsın bilmiyosanız lutfen gereksiz post yapmayın... Onları ben de akıol edebilirim sadece basına bole bişi gelmiş birini tanıyosanız veya gecen senelerde basınıza geldiyse anlatın...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

zamanı çok fazla geçmiş. ama genede git şansını dene. dediğim gibi bizim okul için konuşuyorum.
birinin formu yırtılmıştı dağıtımdan 2 -3 sonra..
yenisini vemişlerdi. sordduk yeterince varmı bunlardan diye. hepsinden 2 şer tane verildi demişti müdür.[signature][hline]kronik yorgun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 25 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Net üzerinden tercih ilk kez bu yıl mı yapılacak? Server falan göçer ösym'nin sakata gelmeyelim sonra :).

3. yılı olması lazım. Pek garanti değil eğer arkadaşımız gibi kağıdınız yırtılmadıysa yada yurt dışında falan değilseniz klasik takılmak en iyisi :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

net olayı tr de yaşadığımızı göz önüne alıunca sakat bi iş..bence okula git orda kesin vardır..bitmediyse tabi..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 25 Temmuz 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
ben ytude okuyorumda arkımın yırtıldı istde bi yerlere giriodu...

up up up ben ark için arastırıyorum....[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...