Gargyy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 İşte sonunda... Elin Yunanlılarının bile guildi vardı "Hellenic Legacy" diye bizim tek guildimiz yoktu.Adamları kıskanırdım! Artık "The Ottomans" kuruldu :) Yaw yanniz lvl 50 olunca rankim ne olcak çok merak ediyorum :P Lalu..??
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yeniçeri ocai çirai yapar[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 The ottomans nerde excalibur? filan yani ben de paketi bekliyorum gelicem eu versiyon olacak[hline]Darius Jackson lvl 0 Elf/Mage/Wizard [Fear] Darius Jackson lvl 0 HighElf/Wizard [KaneBayle] Darius Jackson lvl 0 Briton/Wizard [Excalibur]Erlan Sly lvl 0 Saracen/Infil [Excalibur]
Magga Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bende bugun aksam lvl 18 magga ı silip midden alb a taşındım. The Ottomans girdim hade hayırlısı bakalımss....[hline]Magga lvl18 Berserk Exc/Mid Searnaeth lvl50 Warden Prd/Hib Wulfgaar lvl24 Champ Prd/Hib -thid char- ICQ: 136991037
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Aaah ah bizim de guild ımız vardı ... Nerde şimdi o Sultans... satıcılar utansın ne diim... Sen hariç Durlag hadi kıyak geçiim bu sefer :-P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
Gargyy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Magga hoşgeldin :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! May the blessing of the Valar be upon you! (exc/Albion)
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Demek oluyorki Excalibur serverında albion ırkında guild cevap verdiğiniz için saolun :([hline]Darius Jackson lvl 0 Elf/Mage/Wizard [Fear] Darius Jackson lvl 0 HighElf/Wizard [KaneBayle] Darius Jackson lvl 0 Briton/Wizard [Excalibur] Erlan Sly lvl 0 Saracen/Infiltrator [Excalibur]
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 elf wiz nasil oljak[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 karışma sen :) olur[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim!
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 evet bir turk guild i kurduk... ilk kurarken hedefimiz 10 11 kanka olarak arada eylencegine girip alt larla geyik yapmakti ama diger turkleri dusundukten sonra onlari yanliz birakmamaya karar verdik... lvl 50 olunca ayrilirlar baska realm e giderler falan filan... fark etmiyor elimizden geldigi kadar yardim edecegiz. katilmak isteyen herkese kapimiz aciktir.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 snazz in rank ina baya koptum sekban-i cedid heuhe bitanede lvl6 padisah vardi heh kimin alt i acaba :) bowen garanti üzülmüştür ayrılmanıza :/ bu arada hayirli olsun mina lar felamda girerse kral olur guildiniz [hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal [Bu mesaj Sin tarafından 04 May 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 evt hibernia da bir tane turk guildi oluşturalım derim neler gerekior bilmiyorum ama oluşturma taraftariyim..
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Edit : Baggio yeter artık kapat şu eski defterleri.... [hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Thalion tarafından 05 May 2003 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 I miss daoc... Ulen öss.. bu bana yapılır mı be![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Edit : uzamasın muhabbet bunu da editliyim.. [hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) [Bu mesaj Thalion tarafından 05 May 2003 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ehe yoksa bu konudamı kitlenecek !?!:d[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Edit: Yasaklanmayacak ama bundan sonra o konuda atılan her msg'ı editliycem.. [hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) [Bu mesaj Thalion tarafından 05 May 2003 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Olmas o iilik perisi.. Yasaklanamaz o, hem wingi bilem var :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sultan o istediini editler :-D[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim!
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Eski defterleri kapatmayin tarihini bilmeyen gelecegini yasiyamaz acin o defterleri hade edit e hayir nihoahhaha =)[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal
Cute_X Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ottomans kopyalardan sakının :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :)
Öne çıkan mesajlar