Gargyy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 İşte sonunda... Elin Yunanlılarının bile guildi vardı "Hellenic Legacy" diye bizim tek guildimiz yoktu.Adamları kıskanırdım! Artık "The Ottomans" kuruldu :) Yaw yanniz lvl 50 olunca rankim ne olcak çok merak ediyorum :P Lalu..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yeniçeri ocai çirai yapar[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 The ottomans nerde excalibur? filan yani ben de paketi bekliyorum gelicem eu versiyon olacak[hline]Darius Jackson lvl 0 Elf/Mage/Wizard [Fear] Darius Jackson lvl 0 HighElf/Wizard [KaneBayle] Darius Jackson lvl 0 Briton/Wizard [Excalibur]Erlan Sly lvl 0 Saracen/Infil [Excalibur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magga Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bende bugun aksam lvl 18 magga ı silip midden alb a taşındım. The Ottomans girdim hade hayırlısı bakalımss....[hline]Magga lvl18 Berserk Exc/Mid Searnaeth lvl50 Warden Prd/Hib Wulfgaar lvl24 Champ Prd/Hib -thid char- ICQ: 136991037 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Aaah ah bizim de guild ımız vardı ... Nerde şimdi o Sultans... satıcılar utansın ne diim... Sen hariç Durlag hadi kıyak geçiim bu sefer :-P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargyy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Magga hoşgeldin :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! May the blessing of the Valar be upon you! (exc/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Demek oluyorki Excalibur serverında albion ırkında guild cevap verdiğiniz için saolun :([hline]Darius Jackson lvl 0 Elf/Mage/Wizard [Fear] Darius Jackson lvl 0 HighElf/Wizard [KaneBayle] Darius Jackson lvl 0 Briton/Wizard [Excalibur] Erlan Sly lvl 0 Saracen/Infiltrator [Excalibur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 elf wiz nasil oljak[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 karışma sen :) olur[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 evet bir turk guild i kurduk... ilk kurarken hedefimiz 10 11 kanka olarak arada eylencegine girip alt larla geyik yapmakti ama diger turkleri dusundukten sonra onlari yanliz birakmamaya karar verdik... lvl 50 olunca ayrilirlar baska realm e giderler falan filan... fark etmiyor elimizden geldigi kadar yardim edecegiz. katilmak isteyen herkese kapimiz aciktir.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 snazz in rank ina baya koptum sekban-i cedid heuhe bitanede lvl6 padisah vardi heh kimin alt i acaba :) bowen garanti üzülmüştür ayrılmanıza :/ bu arada hayirli olsun mina lar felamda girerse kral olur guildiniz [hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal [Bu mesaj Sin tarafından 04 May 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 evt hibernia da bir tane turk guildi oluşturalım derim neler gerekior bilmiyorum ama oluşturma taraftariyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Edit : Baggio yeter artık kapat şu eski defterleri.... [hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Thalion tarafından 05 May 2003 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 I miss daoc... Ulen öss.. bu bana yapılır mı be![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Edit : uzamasın muhabbet bunu da editliyim.. [hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) [Bu mesaj Thalion tarafından 05 May 2003 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ehe yoksa bu konudamı kitlenecek !?!:d[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Edit: Yasaklanmayacak ama bundan sonra o konuda atılan her msg'ı editliycem.. [hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) [Bu mesaj Thalion tarafından 05 May 2003 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Olmas o iilik perisi.. Yasaklanamaz o, hem wingi bilem var :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sultan o istediini editler :-D[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Eski defterleri kapatmayin tarihini bilmeyen gelecegini yasiyamaz acin o defterleri hade edit e hayir nihoahhaha =)[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ottomans kopyalardan sakının :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar