Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Selamlar, 3 yıl önce aldığım SE w810i telefonumu değiştirmek istediğim için satıyorum. Herşeyi orijinaldir. Faturası dahi duruyor ancak garantisi devam etmiyor tabii ki. Üzerinde lanet olası anahtarlar sayesinde bazı noktalar haricinde gayet temizdir. Her parçası orijinal. 700 küsür liraya almıştım. 512 hafıza kartı felan fişmen dahil. Gerekirse komple tuş takımı ve kapak alınıpta öyle satılabilir benim için sorun değil. Genel özellikleri birazdan sıralayacağım makine'nin herhangi bir sorunu yoktur. Sapasağlam maaaaşşşşallah. Fiyat pazarlıksız 180 TL'dir. Temsili Resimler http://i.expansys.com/i/b/b129336.jpg GENEL 2G Bant GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Duyurulma 2006, 1. çeyrek Çıkış Tarihi Piyasada BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 99 g Telefon Boyutu 100 x 46 x 19.5 mm GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 176 x 220 pixels, 28 x 35 mm Renk Derinliği 262.144 renk Ekran Tipi TFT, 256K ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi Polifonik (40 Kanal), MP3 ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var Mesajlaşma SMS, MMS, e-posta, hızlı mesajlaşma Oyun Var Kamera 2 MP, 1632x1224 piksel, otofokus, video, flash, 4x dijital zoom Renk Seçenekleri Siyah HTML Tarayıcı Var Java Var Resim düzenleyici ve resim efektleri VideoDJ ile klipleri birleştirip müzik ve resim ekleyerek video dizileri oluşturma PIM (Kişisel Bilgi Yönetimi) fonksiyonları HAFIZA Hafıza Kartı Memory Stick Duo Pro (maksimum 2GB) Dahili Bellek 20 MB paylaşımlı hafıza VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Yok EDGE Var 3G Yok WLAN Yok USB Var Kızılötesi Var Bluetooth Var Pop Yok SyncML veri senkronizasyonu MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var AAC/MPEG4 çalar PİL Pil Tipi Standart pil, Li-Ion Bekleme Süresi Maksimum 350 saat Konuşma Süresi Maksimum 8 saat EK ÖZELLİKLER Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 alacağımdan değil de, sendekinin fotosunu falan koysaydın bence iyi olurdu zira millet baksın hasarı var mı falan güvence olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bendede kapak değiştirilmesi gereken bir tane var piyasası bu kadar varmıymış ya.. bende satayım bir ara o zaman :) iyi satışlar.. tavsiye ederim çok güzel, stabil bir telefondur kendileri kamera 2mp olmasına rağmen fotolarda gayet güzel sonuçlar alabilirsiniz bir telefona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bi aralar bunun peşindeydim cidden iyi telefondu, ama sonra gidip nokia 6233 almıştım halen çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 gprs ve bluetoothlu olması iyiymiş harbi bir dönemin en iyisi flndı walkman telefon olarak sonras nokia xpressmusic serisi çıktı hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 k750 bozulunca bunu heryerde aradımda bulamadım, keşke o zaman satsaydın. gittim 5800 aldım nokia ve rahatlıkla diyebilirim ki k750 ne kadar eski olsada kulaklık sesi 5800 ü geçtim , çoğu mp3 playerda olmayan kalitedeydi. w810i dahada iyi. fiyat iyi , iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 BabacumMostors said: gprs ve bluetoothlu olması iyiymiş harbi bir dönemin en iyisi flndı walkman telefon olarak sonras nokia xpressmusic serisi çıktı hayırlı satışlar 810i üstüne akustik up. atılmamışsa tüm xmlerden iyi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Predator said: k750 bozulunca bunu heryerde aradımda bulamadım, keşke o zaman satsaydın. gittim 5800 aldım nokia ve rahatlıkla diyebilirim ki k750 ne kadar eski olsada kulaklık sesi 5800 ü geçtim , çoğu mp3 playerda olmayan kalitedeydi. w810i dahada iyi. fiyat iyi , iyi satışlar sony ericsson kullanmadım ama doğrudur keza adamlar direk walkman tadında üretti telefonu hani mp3 oynatıcıya telefon özelliği koy o hesap zaten 5800 daha avuçiçi bilgisayara kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yorumlar için teşekkürler. Evet halen harika bir telefon. Bununla çektiğim fotolardan birer örnek ekliyim buraya. Telefonun fotosunu da ekliyim görün diye. Yazılımı da sürekli güncelleniyor. Hiç sorun değil herşeyine kefilim. Gerçekten alınası bir telefon. Kendi resimleri http://img525.imageshack.us/img525/1416/photo1437.jpg http://img186.imageshack.us/img186/7771/photo1432.jpg http://img4.imageshack.us/img4/8167/photo1435z.jpg http://img192.imageshack.us/img192/8827/photo1434.jpg http://img8.imageshack.us/img8/1803/photo1431e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ojeli bakımlı tırnak gördüm.. birazdan gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ahahahahahhaha arkadaş yanımdaydı dedim ona bak şimdi açlar üşüşür diye. Harbiden yanılmamışım. Beni yanıltadığınız için teşekkürler asdfjkhgsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1 saat olmuş dahagelen giden ok ben de bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 merhaba bağyan diye gireyim o zaman lafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yanlış yapmışsın sölemicektin arkadaş falan die, 2dk kız rpsi yapsan satmıştın telefonu dsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 BabacumMostors said: ojeli bakımlı tırnak gördüm.. birazdan gelirler puhaha,resmi görünce suratımda pis bi gülümsemeyle aynı şeyi düşündüm ahsfas savage pati trolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 XD Up bu arada. İlan halen güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Telefon halen satılıktır. Haberiniz olsun. Günde bir kere uplıcam kermit izninle eğer sorun çıkmassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 S312 ile takas düşünür müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Teşekkürler ama alacağım telefon farklı olduğu için para tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 s312 ne ki ben vereyim w810i yi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Rotweiler said: Telefon halen satılıktır. Haberiniz olsun. Günde bir kere uplıcam kermit izninle eğer sorun çıkmassa. bokunu çıkarmadığın sürece 1 2 gün arayla uplamak serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Tenks Up bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Up bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Yukarı arkadaşlar. İlanım halen günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Halen güncel. UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar