Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.nodevice.ru/images/catalog/www11.jpg teknoloji bunun üstüne çıkamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cuce said: yanı, 2 sene öncesinde iyi bir mouse kullandınmı mesela? tadını almadan kolay kolay anlatılmaz cidden, g7 kullandım ben bi süre. Kablosuz mouselar arasında önde gelir mesela, maclerede uyumlu olduğu icin birazda. kablosuz olmasından olduğunu düşündüğüm bir delay sorunu vardı hep. yok ya daha once kullandıgım fareler de kötüydü adam gibi 1 fare almak istiyorum yıllarca rahat kullanmak istiyorum artık saçma sapan farelerden bıktım artık ergonomik falan değil kullandıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: http://www.nodevice.ru/images/catalog/www11.jpg teknoloji bunun üstüne çıkamayacak aha şirkette kullandığım mouse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Smoke said: Sparkcaster said: http://www.nodevice.ru/images/catalog/www11.jpg teknoloji bunun üstüne çıkamayacak aha şirkette kullandığım mouse :) HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 EVIL_DeaD said: çok aşırı fps oynadıgım söylenemez ortalama üstü bi fare arıyorum işte kablosuz da olunca aradıgım şey bu sefer düzgün fare bulamıyorum demişsin sonra razer mamba mı alsam diye soruyorsun üstüne. ne işin var onla madem ortalama üstü bişeyler düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 razer naga,mamba,orochi birini seç,şuan bunlardan başka piyasada almaya değer bir alet yok (imperator daki z axis problemi yakında çözülecek aslında oda güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 g9 almaya karar verdim nasıl bir mouse pad tavsiye edersınız bişiler söyleyinde gidip alayım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Razer Exact mat güzel paddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 creative fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ya bende notebook için almayı düşünüyorum Yalnız gamingler çok pahalı. Gerçi biraz olaya düz bakıyorum. Mouse yani sensitive de birşey yapmıyorki 50-60liraya logitech var onlardan almayı düşünüyorum nano reciverlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 logitech vx nano çok iyi seçim ben bir de yeni beyaz logitech v470 aldım. bunda alıcı da yok. benim için alıcısız olması avantaj çünkü lap topumda 2 tane usb girişi var birini mouse a feda etmek istemiorum. evde olsa sorun olmaz tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 fazla para vermek istemiyorsan ama iyi birşey istiyorsan a4 x7 serisi hatta kendiminkini öneririm, x710-BF, aşırı dayanıklı ayrıca aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Cuce said: g9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bende mouse değiştiricem ama bana gereken ortadaki scroll tusununu olabildigince uçta olması yani kullanırken parmaklarımı çok hareket ettirmiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Aldım gitti G500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 "Tatar Ramazan" said: Logitech LX8 kablosuz lazer var bende, öneririm 60 lira sanırım. http://smartfurniture-ergocentre.ca/store/images/mouse/elx8-schema.jpg bende bunu kullaniyorum 1bucuk 15 ay dir felan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Devilmanta said: creative fatal1ty bu a4lerden bile daha kötü. o derece kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar