SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hanginizin engelli yakını var kankutasyonlar? Net farkedemiyorsunuz olayı aslında. Benim abim var da, şöyle söyleyeyim. İki taraf da haksız. Misal ben şu tarz zaytung haberlerine gülüyorum, yapmasalar daha etik ama komik abi. Sitenin amacı bu. Güldürüyor yani. Öte yandan, aynı etkiyi babamda yaratmaz şu haber. Babam eşek herifler der geçer mesela. Hoşuna gitmez, belki de üzülür. Tartıştığınız şey çok göreceli ve iki tarafa da laflar hazırladım. Laflar olm bi sakin olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben de güldüm ama yapılmaması gereken bir espri dedim. Bir arkadaş her şeyle dalga geçilir dedi ben de tepki gösterdim. Burada kimsenin o kadar öküz olmadığının farkındayım zaten. Ama çirkin ve yersiz bir espri ve daha hassas olunması lazım, onu görüp gerçekten rahatsız olacak insanlar da olabilir sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nileppezdel said: onu görüp gerçekten rahatsız olacak insanlar da olabilir sonuçta bu kafada olan bi insanin, agzini acip konusmamasi lazim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ya bundan doğal bir şey olabilir mi? Dinle dalga geçilince "çok rahatsız oldum görünce" diyip olay çıkartanlar varken elinde olmayan fiziksel engeliyle dalga geçildiğinde bundan rahatsız olanlar da olabilir. Olabilir değil var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 özürlü birine arkadan yaklasıp enseye şaplak eşliğinde 'nabıon lan spastik' denmiş muamelesi yapıosun nilep tebrikler tarkan haberine çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben şov için söylemiyorum ki bunları, gerçekten gördüğümde çok çirkin ve yersiz buldum o ampute milli takımı şakasını.. Böyle bulan tek insan da ben değilim. Başka nikle birisi yazsa bu kadar üstüne gidilmez, ki yazdı ve gidilmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Red said: özürlü birine arkadan yaklasıp enseye şaplak eşliğinde 'nabıon lan spastik' denmiş muamelesi yapıosun nilep tebrikler tarkan haberine çok güldüm buna da gülerim ben mesela, ha yapmam ayrı. yapana da yapma demem umrumda olmaz sdfz ayrıca abi dinle de geçilen dalga iyidir, neden bu kadar kafaya takılıyo anlamıyorum. geçersin, biter ne diye yapılmamalı diye tartışılıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nileppezdel said: Ben şov için söylemiyorum ki bunları, gerçekten gördüğümde çok çirkin ve yersiz buldum o ampute milli takımı şakasını.. Böyle bulan tek insan da ben değilim. Başka nikle birisi yazsa bu kadar üstüne gidilmez, ki yazdı ve gidilmedi yani yok ama sen herşeye karşı geliyosun ondan bide nikin uzun ya dikkat çekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Red said: özürlü birine arkadan yaklasıp enseye şaplak eşliğinde 'nabıon lan spastik' denmiş muamelesi yapıosun nilep tebrikler AHAHAHSAHSAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yanlış zamanda yaşadığıma karar verdim zaten. Çünkü gerçekten karşı gelmiş olmak için karşı gelmiyorum, doğru olduğuna inandığım için karşı geliyorum. Ya yanlış topluma doğdum yada çok erken veya çok geç doğdum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 benim bi lafım vardır.insan inandığı şeyler ugruna muthiş hatalar yapabilir sana tam uyuyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Senin lafın mı? Facebookta grup var abi öyle.. edik: Valla ayar vermek için söylemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 belki benim grubumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kendini bilmezler çalıyor laflarımı bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nileppezdel said: edik: Valla ayar vermek için söylemedim =) AAHAHGDAHAHAHAHA valla nilep yukarıdaki ben yazdım herkes ondan yükleniyor mesajına emrah-ben acılar çocuğuyum u koyacaktım da vazgeçmiştim ama hak ediyorsun. Boş ver milletin ne düşündüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Milletin düşündüğünü deil de Red'in ne düşündüğünü taktım orada çünkü onu germek istemedim yani :) Milletin ne düşündüğünü takıyor olsam aquila ve kermit gibiler yüzünden intihar etmem gerekirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 başkası yüzünden intahar edilir mi, deli misin. Senede Bir Kez Kıldığı Bayram Namazına Büyük Anlamlar Yükleyenler İçin, Diyanet İşlerinden Açıklama Geldi: “Akıbetlerini biz de kestiremiyoruz.” ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben su an, binomial-fibonacci heaps, disjoint sets dusunuyorum, sen degil ben intihar edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 -> Houston Yetkilileri: "Bizim de kendimize göre problemlerimiz var."... ben de bunu baya beğendim. Bi de şunu: Barcelona Başkanı Laporta, Her Teknik Direktörleri İçin "Barcelonayı Ben De Şampiyon Yaparım" Şeklinde Yapılan Yorumlara Son Vermek İçin Seneye Takımın Başına Türkiye'den Rastgele Seçilen Bir Vatandaşı Getireceklerini Açıkladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nileppezdel said: Milletin düşündüğünü deil de Red'in ne düşündüğünü taktım orada çünkü onu germek istemedim yani :) Milletin ne düşündüğünü takıyor olsam aquila ve kermit gibiler yüzünden intihar etmem gerekirdi :D etsene lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Seni mutlu etmek mi? mümkün değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yok üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ama o zaman da kıyamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 intaar et o zaman hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar