Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Hanginizin engelli yakını var kankutasyonlar? Net farkedemiyorsunuz olayı aslında.

Benim abim var da, şöyle söyleyeyim. İki taraf da haksız.

Misal ben şu tarz zaytung haberlerine gülüyorum, yapmasalar daha etik ama komik abi. Sitenin amacı bu. Güldürüyor yani.

Öte yandan, aynı etkiyi babamda yaratmaz şu haber. Babam eşek herifler der geçer mesela. Hoşuna gitmez, belki de üzülür.

Tartıştığınız şey çok göreceli ve iki tarafa da laflar hazırladım.

Laflar

olm bi sakin olun lan

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de güldüm ama yapılmaması gereken bir espri dedim. Bir arkadaş her şeyle dalga geçilir dedi ben de tepki gösterdim. Burada kimsenin o kadar öküz olmadığının farkındayım zaten. Ama çirkin ve yersiz bir espri ve daha hassas olunması lazım, onu görüp gerçekten rahatsız olacak insanlar da olabilir sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

özürlü birine arkadan yaklasıp enseye şaplak eşliğinde 'nabıon lan spastik' denmiş muamelesi yapıosun nilep tebrikler

tarkan haberine çok güldüm

buna da gülerim ben mesela, ha yapmam ayrı. yapana da yapma demem umrumda olmaz sdfz
ayrıca abi dinle de geçilen dalga iyidir, neden bu kadar kafaya takılıyo anlamıyorum. geçersin, biter ne diye yapılmamalı diye tartışılıyo ki
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ben şov için söylemiyorum ki bunları, gerçekten gördüğümde çok çirkin ve yersiz buldum o ampute milli takımı şakasını.. Böyle bulan tek insan da ben değilim. Başka nikle birisi yazsa bu kadar üstüne gidilmez, ki yazdı ve gidilmedi yani

yok ama sen herşeye karşı geliyosun ondan bide nikin uzun ya dikkat çekiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

-> Houston Yetkilileri: "Bizim de kendimize göre problemlerimiz var."...

ben de bunu baya beğendim. Bi de şunu:

Barcelona Başkanı Laporta, Her Teknik Direktörleri İçin "Barcelonayı Ben De Şampiyon Yaparım" Şeklinde Yapılan Yorumlara Son Vermek İçin Seneye Takımın Başına Türkiye'den Rastgele Seçilen Bir Vatandaşı Getireceklerini Açıkladı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...