Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Batuhan_BJK said:

şu ampute milli takım haberi hiç komik degil bence, geçen de tekerlekli sandalye su topu takımı diye haber yaptılar. böyle şeyler yapmamalılar.

Bence de hiç komik değil. Family Guy denmiş de Family Guy'ı yapanlar engellilerle dalga geçiyor diye biz de mi geçelim yani? Mizahla eşeklik arasında bir çizgi var. Bu çizgiye South Park diyoruz. O çizgiyi geçince tatsızlık oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben sakat olsam gülerdim o habere
tanıdığım bütün sakatlar da (1 kişi) böyle şakalara gülüyor.

sakatlar sizin koruyarak vicdanınıza bonus kazandırdığınız insanlar değil. bazen evcil hayvan gibi davranıyosunuz sakatlara. asıl yapmamanız gereken bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzan Kardeşler umutlu

Duruşmaların tamamlanmasının ardından Uzan cephesinde iyimser bir bekleyiş hakim. İkilinin yakın çevresinden alınan bilgiye göre, davayı kazanmaya kesin gözüyle bakan Uzan'lar, buradan gelecek parayla uygun bir arsa alıp, kendileri için orta büyüklükte bir ülke kurarak emeklilik günlerinin tadını çıkarmayı planlıyorlar.

ASDKAŞDKASDŞLASŞDKASŞDKASŞDLKASŞDLKASŞDLASLŞDKASLŞDŞALKDŞLKD
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

sakatlar sizin koruyarak vicdanınıza bonus kazandırdığınız insanlar değil. bazen evcil hayvan gibi davranıyosunuz sakatlara. asıl yapmamanız gereken bu.

Sutopu şakasına ben de güldüm. Gülmek ayrı bir şey, onaylamak ayrı. Ve inan bana her sakat "haha ne güzel sakay esprisi yapmışlar" demiyor. Evcil hayvan gibi davranmakla alakası yok ama fark ettim ki boşa laf anlatmaya çalışıyorum. Sustum. Geçin dalganızı sakatlarla, çok güzel bişey
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

güzel yazmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Onaylanmasına kızdım. Onaylayan adam dalga da geçer yeri gelince. Ter tarafımdan anladığım falan yok. Bu forumda bi avuç karaktersiz her gördüğü yerde bana sataşmaya kasıyor. Tartışmak istemiyorum, susuyorum üstüne yine mesajlar atıp laf sokmaya çalışıyorsunuz. İşiniz mi yok anlamıyorum ki
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Batuhan_BJK said:

şu ampute milli takım haberi hiç komik degil bence, geçen de tekerlekli sandalye su topu takımı diye haber yaptılar. böyle şeyler yapmamalılar.

Bence de hiç komik değil. Family Guy denmiş de Family Guy'ı yapanlar engellilerle dalga geçiyor diye biz de mi geçelim yani? Mizahla eşeklik arasında bir çizgi var. Bu çizgiye South Park diyoruz. O çizgiyi geçince tatsızlık oluyor

saglam arabesksin
Sosyal ağlarda paylaş

Nile sen haksızsın ve sana laflar hazırladım.

Hatta orjinalini koyayım.

By Kadir on Friday, October 6, 2000 - 08:12 pm:
Mahmut denen hiyara

Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen
haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar
hazirladim.

O lalflari benden belledin
dedemin xx elledin
dedem seni xx nohut gibi terledin.

By Kadir on Friday, October 6, 2000 - 08:19 pm:
Mahmut

1.Hamam tasi gumusten
simdi geldik xx
bunu bana ogreten
senin xx enisten.

2.Tavsan gider ekine
kulaklari dikine
bal mi surdun xx
tatli geldi xx.

3.O laflar boy boy
seni xx kadir kovboy.

4.bos konusma yalak
ne konusdugunu bilmiyorsun salak
cok cirkinsin kepce kulak
git xx yavsak

5.Istanbulda kalkti tren
Ankarada yapti firen
bu lafima cevap veren
ya xx ya xx.

abi hala gülüyorum ya 10 dk oldu.

linkini veriyorum, bu efsaneyi yaşamayanlar yaşasın, kadir abimizi tanısın.

DİKKAT
+18
HARİCİ LİNK
KÜFÜR İÇERİR
RAHATSIZ OLACAKLAR BAKMASIN

http://bokum.blogspot.com/2006/03/seni-knyorum-ve-sana-laflar-hazrladm.html

mahmut, sen haksızsın.

Sosyal ağlarda paylaş

dalga geçen yok, sadece espri yapılmış; gülünüp geçilmiş. O insanlar engelli bunu yapmamalıyız diyerek olayı büyüten sensin aslında. Normal bir insan hakkında nasıl espri yapılıyorsa, memleketi hakkında olur başka konuda olur, engelliler hakkında da yapılabilir. Aşağılama gibi bir durum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Engelleri hakkında espri yapılmamalı bence. Elinde olmayan fiziksel bir durum yüzünden dalga geçilmemeli. Engelli insanla dalga geçersin, "kanka ne koydum sana peste" dersin. "Haha sen sutopu oynarsan boğulup ölürsün ZAAA" demek ayrı bir olaydır.

Ha ayrıca bunu da ilk ben söylemedim, batuhan söyledi ben onayladım. Ona da sataşın :D Ama hayır, ben dedim ya bana sataşmanız gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

merak etme burda kimse bi sakat gorunce "ahahahah mala bak kolları bacakları yok" falan demio. orda anlatılan olay baya komik çünkü saçma. eğer sen bunu algılayamıosan eksiklik sende. gulmek zorunda değilsin tabiki ama komik bulanlarada "sakatlarla dalga geçmeyin" diyemezsin cunku sakatlarla dalga geçmio kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...