Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şu ampute milli takım haberi hiç komik degil bence, geçen de tekerlekli sandalye su topu takımı diye haber yaptılar. böyle şeyler yapmamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi niye yapilmasin family guy da neler yapiyolar butun dunya izliyor bosver takilma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fede said: Alman Ampute Milli Futbol Takımı'nda Sakatlıklar Teknik Ekibi Düşündürüyor oooooooof fenaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 said: -> San Marino'da Yapılacak Nüfus Sayımı İçin Yarın 08:00-08:30 Saatleri Arasında Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak... off AHAHA çay içiyordum öleyazdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu arada dikkat ettiniz mi her haberde "ersin özbükey" geçiyor.. sözlükde başlığıvarmış zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tutmaz diyodum bunlara göt ettiler. başarılı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ersin+%C3%B6zb%C3%BCkey şu başlık öldürdü beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ahahahahahahahahah kapatma tatbikatı ahasdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 said: Tükiye'den 21 Milyar Dolarlık Tazminat Talep Eden Uzan Kardeşler: "Mesele Para Değil..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İclal aydınla ilgili çellist topiğini oumuş olanlar için gelsin: said: İclal Aydın: "Kadın Yok, Ağlamak Yok..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Batuhan_BJK said: şu ampute milli takım haberi hiç komik degil bence, geçen de tekerlekli sandalye su topu takımı diye haber yaptılar. böyle şeyler yapmamalılar. Bence de hiç komik değil. Family Guy denmiş de Family Guy'ı yapanlar engellilerle dalga geçiyor diye biz de mi geçelim yani? Mizahla eşeklik arasında bir çizgi var. Bu çizgiye South Park diyoruz. O çizgiyi geçince tatsızlık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben baya guldum. hayvanlık belki ama komik olduğu gerçeğini değiştirmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben sakat olsam gülerdim o habere tanıdığım bütün sakatlar da (1 kişi) böyle şakalara gülüyor. sakatlar sizin koruyarak vicdanınıza bonus kazandırdığınız insanlar değil. bazen evcil hayvan gibi davranıyosunuz sakatlara. asıl yapmamanız gereken bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 herşeyle dalga geçilir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Uzan Kardeşler umutlu Duruşmaların tamamlanmasının ardından Uzan cephesinde iyimser bir bekleyiş hakim. İkilinin yakın çevresinden alınan bilgiye göre, davayı kazanmaya kesin gözüyle bakan Uzan'lar, buradan gelecek parayla uygun bir arsa alıp, kendileri için orta büyüklükte bir ülke kurarak emeklilik günlerinin tadını çıkarmayı planlıyorlar. ASDKAŞDKASDŞLASŞDKASŞDKASŞDLKASŞDLKASŞDLASLŞDKASLŞDŞALKDŞLKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fede said: ben sakat olsam gülerdim o habere tanıdığım bütün sakatlar da (1 kişi) böyle şakalara gülüyor. sakatlar sizin koruyarak vicdanınıza bonus kazandırdığınız insanlar değil. bazen evcil hayvan gibi davranıyosunuz sakatlara. asıl yapmamanız gereken bu. Sutopu şakasına ben de güldüm. Gülmek ayrı bir şey, onaylamak ayrı. Ve inan bana her sakat "haha ne güzel sakay esprisi yapmışlar" demiyor. Evcil hayvan gibi davranmakla alakası yok ama fark ettim ki boşa laf anlatmaya çalışıyorum. Sustum. Geçin dalganızı sakatlarla, çok güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 seninle de dalga geciyoruz, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fede said: ben sakat olsam gülerdim o habere tanıdığım bütün sakatlar da (1 kişi) böyle şakalara gülüyor. sakatlar sizin koruyarak vicdanınıza bonus kazandırdığınız insanlar değil. bazen evcil hayvan gibi davranıyosunuz sakatlara. asıl yapmamanız gereken bu. güzel yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 biz sakatlarla dalga geçmiorz ki. neden olayı ters tarafından anlamaya bu kadar kasıosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Onaylanmasına kızdım. Onaylayan adam dalga da geçer yeri gelince. Ter tarafımdan anladığım falan yok. Bu forumda bi avuç karaktersiz her gördüğü yerde bana sataşmaya kasıyor. Tartışmak istemiyorum, susuyorum üstüne yine mesajlar atıp laf sokmaya çalışıyorsunuz. İşiniz mi yok anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nileppezdel said: Batuhan_BJK said: şu ampute milli takım haberi hiç komik degil bence, geçen de tekerlekli sandalye su topu takımı diye haber yaptılar. böyle şeyler yapmamalılar. Bence de hiç komik değil. Family Guy denmiş de Family Guy'ı yapanlar engellilerle dalga geçiyor diye biz de mi geçelim yani? Mizahla eşeklik arasında bir çizgi var. Bu çizgiye South Park diyoruz. O çizgiyi geçince tatsızlık oluyor saglam arabesksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Nile sen haksızsın ve sana laflar hazırladım. Hatta orjinalini koyayım. By Kadir on Friday, October 6, 2000 - 08:12 pm: Mahmut denen hiyara Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. O lalflari benden belledin dedemin xx elledin dedem seni xx nohut gibi terledin. By Kadir on Friday, October 6, 2000 - 08:19 pm: Mahmut 1.Hamam tasi gumusten simdi geldik xx bunu bana ogreten senin xx enisten. 2.Tavsan gider ekine kulaklari dikine bal mi surdun xx tatli geldi xx. 3.O laflar boy boy seni xx kadir kovboy. 4.bos konusma yalak ne konusdugunu bilmiyorsun salak cok cirkinsin kepce kulak git xx yavsak 5.Istanbulda kalkti tren Ankarada yapti firen bu lafima cevap veren ya xx ya xx. abi hala gülüyorum ya 10 dk oldu. linkini veriyorum, bu efsaneyi yaşamayanlar yaşasın, kadir abimizi tanısın. DİKKAT +18 HARİCİ LİNK KÜFÜR İÇERİR RAHATSIZ OLACAKLAR BAKMASIN http://bokum.blogspot.com/2006/03/seni-knyorum-ve-sana-laflar-hazrladm.html mahmut, sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dalga geçen yok, sadece espri yapılmış; gülünüp geçilmiş. O insanlar engelli bunu yapmamalıyız diyerek olayı büyüten sensin aslında. Normal bir insan hakkında nasıl espri yapılıyorsa, memleketi hakkında olur başka konuda olur, engelliler hakkında da yapılabilir. Aşağılama gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Engelleri hakkında espri yapılmamalı bence. Elinde olmayan fiziksel bir durum yüzünden dalga geçilmemeli. Engelli insanla dalga geçersin, "kanka ne koydum sana peste" dersin. "Haha sen sutopu oynarsan boğulup ölürsün ZAAA" demek ayrı bir olaydır. Ha ayrıca bunu da ilk ben söylemedim, batuhan söyledi ben onayladım. Ona da sataşın :D Ama hayır, ben dedim ya bana sataşmanız gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 merak etme burda kimse bi sakat gorunce "ahahahah mala bak kolları bacakları yok" falan demio. orda anlatılan olay baya komik çünkü saçma. eğer sen bunu algılayamıosan eksiklik sende. gulmek zorunda değilsin tabiki ama komik bulanlarada "sakatlarla dalga geçmeyin" diyemezsin cunku sakatlarla dalga geçmio kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar