BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben ciddi ciddi bakanlıkta sağlam bir pozisyonda olan birinin yakin akrabasının cv de gözükmesi için bu tarz bir ödüle ihtiyacı olduğunu düşünüyorum sonuç olarak para ödülü yok sadee dandik bir plaket veriyorlar hani bulamadım da ödül alanlar listesini bulsam netleştireceğim durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu arada bahsi geçen festivalle ilgili hiçbir haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 puhahah,şaka bu memleket ya öf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 iki dil bir bavula istanbul moda haftasından en iyi bavul tasarımı ödülü verilmesi şaşkınlık yarattı.. yönetmen yaptığı açıklamada "noluyo lan!" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Daha sonra bakanlıktan bir sekreter aradı, ‘Size bakanlıktan bir şey yollayacağız, adres verir misiniz?’ Haber, efsanelerle dolu. Bakanlıktan size birşey yollayacaz diye telefon açıp adres istemek AhahAHhaAHahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 şaka kutusu falan yollasalar ya yumruk çıksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aslında tecavüz timi yollayacaklarmış ama ödül gitmiş yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 size birşey yollıcaz. süper ya. süpriz yapıcaklar birde. kargoyla yollarlar kesin alıcı ödemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 filmin bi yerinde 23 nisan şarkısı söylüyolar. beğenmedim bu arada filmi. bağımsız film çekiyorum heyooooo diyip bok gibi filmler çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 fede said: filmin bi yerinde 23 nisan şarkısı söylüyolar. beğenmedim bu arada filmi. bağımsız film çekiyorum heyooooo diyip bok gibi filmler çekiyolar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar