Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati toplantı

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

ok..

hmm maltepe var basit bi pist 1. başlayan birinci bitirio 5dk 10milyon 6.5 hp arabalar
tuzla en ii pisti olan yer pisti sadece gördüm arabalar zayıf die bir duyum aldım fiyat bilmiorum
gebze bence en iisi küçük ama kapalı bi pist ışıklandırmalı bilgisayarlı zaman ölçümlü..pist tam yarış için herşey çok ii ayarlanmış.benim şuana kadar gördüüm en ii arabalar.ben 9lukla ve 13lükle yarıştıım için onların fiyatlarını söliyim

9hp:5dk=6milyon 10dk=10milyon
13hp(2tane var:)1kişi gelirse sadece:) : 5dk=10 10dk=20milyon[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nedendir karting?
çok tuzlu + alakasız bir yer[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

gebzedekine giderseniz oke..

tuzladaki pahalı diye biliyorum...
maltepedeki SUX ötesi..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..:horace:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Temmuz 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

50milyon!naaptın ya bostancıda fln buluşulur biyerde yenir ordan trenle gebzeye geçilir(yeterince kalabalık olunursa bi servis kapatılır-ama ozaman bi seferde herkes yarışamaz)gebzede inilir minibüsle devam edilir..sonuçta en fazla yarım saat binilir adam başı oda 30milyona gelir kalabalık olursak indirim yaptırılabilir(ki yarım saattede çok yourluo insan)çok zorlansa herkes max 40veririlir..

yada bi seçnek daha varki oda paintball odaha aksiyon ama daha pahalı olur ve ulaşımda kasabilir[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara paintball yapalım yaw.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...