Xaero Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Avant Browser İnternet Explorer'den sıkılanlar ve daha gelişmiş özellikler isteyenler için ideal. Ufak boyutuna (772Kb) ve ücretsiz olmasına rağmen güzel bir program. Popup önleyici , tek sayfada bir çok sayfanın açılması , google arama motoru ilave edebilme , gezilen sayfalar ve geçmiş izlerini silmesi ve tam ekran gibi birçok özelliği ile benzeri paralı programlarla aynı özelliklere ve de daha fazlasına sahip olan Avant Browser'i şiddetle kullanmanızı tavsiye ederim. Download ( 772Kb )[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Plug in desteği nelerdir. quick time, java script vbscript kullanılış sayfalarda sorun çıkarıyor mu? vs gibi sorulara yanıt verebiliyor mu? Yoksa direk olarak direk kabuk kullanarak yapılan browserlardan mı?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 İlk mesaja +2.5, özellikle pencereler aynı dosyanın içinde toplanıyor, ona bayılıyorum, bari uplayayım da, bin beşyüz ie penceresi açılan kişiler rahatlasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mozilla ve bilimum ahalisi de aynı şeyi yapıyo o kadar eskiye gitmeye gerek yok[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mozilla firework 0wnZ[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 angel ve horas +1 mozilla çok güzel.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 avant bowser zaten İE yi kullanıyor,yani İE de yüklüplug-in ler aynen avant tan kullanılabilir.Ancak İE de sorun varsa Avanta da olur... o yüzden kaliteli bişi için anlayacağınız şekilde:İE sux,Avant sux Mozilla Rocks![signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mozilla kullanıyorum, çook memnunum. ie batsın[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Benimde suan int exp sorunum var. hotmail gibi sifre hedo hodolu sitelerde hata veriyor. iste hata raporu gonderme fln cartu curt gonderme diyorsun kapaniyor pencere. hic bisi yopktu dedim makinama sole update yapiyim. microsofttan nekadar update var hepsini yaptım. ve boyle oldu. simdi sorunsuz ve kullanımı kolay olan ne kullanabilirim + olarak exp te olan sorun yeni kuracagim programa gececekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mozilla Firefox u kurdum. hos guzel fakat java destegi yok . bunu nasil duzeltebilirim?. mynet in oyun sitesi aciilmiyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar