Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 2.5 ay gece gündüz demeden, çoğu zaman haftasonları bile dışarı çıkmadan yaptığım projeden beni bırakan, benden kötü durumda olanları falan geçiren hocalarım. lan o kadar ilerleme kaydettim hadi b istemiyorum ki en azından bi d verin. beni ikinci proje dersinden bırakan hocam. hadi onu biraz saldım-diğer proje yüzünden o da- ama onda da d'yi hakediyordum. biri 3 biri 6 kredi eder 9 kredi. ikisi de f. özel okuldayım uzatmak gibi bi şansım yok. o da güzel. kısaca yaşar üniversitesi mimarlık bölümünden notuma katkısı olan hocalarım. bedduaya nereden başlayayım bilmiyorum. bedduayla insanları üzebilseydik dünyada hayat şimdiye sönerdi biliyorum ama başka ne yapıcam onu da bilmiyorum. hepinizin ölmesi dileğiyle. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mimarlik okuyan / mezun olan herkes kufur ediyor bolumlerine. Uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 küfrederler abi, küpşekerlerle bina modeli yaptıran manyak hocalar biliyorum. küpşeker yav, boyuyolar falan bi de . ne yapışır ne boyanır, ızdırap sadece başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bone gelde mimarlık dünyanın en zor bölümü de bi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mimarlık en zor bölüm. bonep falan gelsin sonuna kadar dayatırım. sopayla beline beline vururum. hiçbir bölümde insanlar 2.5 ay gecesini gündünüzü birbirine katıp sonra o dersten kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mimarlık ve hukuk, itiraz hakkının olmadığı iki bölüm. mimarlık çok daha abartı tabi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kuantum mekaniğine davet ediyorum sizi.. :) Bir dahakine inşallah diyelim. Ölmesin adamlar yazık :) edik:imla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mimarlık en zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar