Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Frantic said: normal.bozuk paralarda normal fiyatları kullanmıyorlar zaten. gene herkesin söylediği gibi çoğu dövizci bozuk para almaz bile. hatta şöyle bir durum bile vardı kağıt 1 dolar yaklaşık 1.50 ise satarken 2.00 ye satıyorlardı düğüncülere.lol öyle birşey olabilir mi aklın alıyormu :) 1dolar 2dolar piyasada istemediğin kadar var bahsettiğin gibi kimse para ödemez. Bu tarz işlemler hatırlan yapılır sana lazım olan zamandan 1-2 hafta önce gidersin döviz bürolarına durumu anlatırsın onlarda elinden geleni yapar, bunun yanında 1lik dolarların eski basımı piyasada cok oldugundan çoğu yıpranmış durumda genelde bu tarz istekler onlardan kurtuluş olur. Valeron elinde nekadarlık bozuk para var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 demirleri bankalar almıyomuş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bi market arkadaşa 1 tl yerine 1 euro vermiş(aynılar resmen) o da eve gelince farketmiş sonra ondan ben aldım sonra yanlışlıkla bende bi yere verdim onu 1 tl diye. adalet yerini bulmuş olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben güzel bir fiyata alırım :D freeshopta kullanırım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Frantic said: Arma said: İşte o bir doları 2 ye satanlar kazıklıyormuş. Sadece demir paralarda düşük fiyattan alınıyor. Kağıt bozuklar normal. teknik olarak kazık ama kağıt 1 dolar da çok bulunan birşey değildir heralde. yani sırf bir adam gelip 100 dolar alsa kaç k dolar gerekir :) 1 dolar piyasada baya var. Turistler bahşiş olarak 1 dolar 1 dolar bıraka bıraka çoğaltıyor. Alan yerlerde biriktirip bankaya yatırırken kullanabiliyorlar. O yüzden 1 dolarlar normal fiyattan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fortuna said: Abi o zaman demirleri topla, bankaya yatır, bankadan çek. Banka sana kağıt olarak verdiğinde tl'ye çevirt? tabii 20euro falan değil döviz hesabı açmak için minimum sınır var ama mümkün gibi? bankalar demir yabancı para almazlar sorunun cevabı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Virus said: demir yabancı paralar piyasada kullanılmadığı için bankalar ve döviz büroları almaz, alan döviz bürolarıda kapalı çarşıya gönderir.Sende 1.8 yerine 2 aldıysa kapalıçarşıyada 1.9 satıcak. denmiş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gereksiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 konuyu hortlatmış olacağım belki ama şu siteye nette gezerken rastladım. %25 ile alıyorlar. http://www.metaleuro.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ah canım ya gezerken mi rastladın kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İşte yardımsever bi vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 padawan said: daha aza sayıyolarmış neden ? bugun 2 eurolarim vardi demirden. 12 euro. 18 lira verdiler. 24 lira olmasi gerekirken. oyleymis... bi kac yer basta almadi zaten zar zor buldum alan madem uplanmış, döviz büfesidir bunu yapan. çünkü bankalar demir eur almıyor. dolayısıyla adamın sizden alacağı demiri bankadan bozdurma şansı sıfır. kendisi götürecek de bilmem ne. this is why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dworgian said: Fortuna said: Abi o zaman demirleri topla, bankaya yatır, bankadan çek. Banka sana kağıt olarak verdiğinde tl'ye çevirt? tabii 20euro falan değil döviz hesabı açmak için minimum sınır var ama mümkün gibi? bankalar demir yabancı para almazlar sorunun cevabı bu vay... 2010 da da demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 benim demir eurolarımı hiç almamışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 demir purolar okudum. bu konuda söyleyeceğim başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 malesef değerinde almıyor change ofisler. şu an Antalya da 1€ 2tl ediyor. yaklaşık 450 500 eurom var kıyamıyorum bozdurmaya :-) 500 lira zarar sonuçta. ayrıca migros falanda almıyor sadece küçük marketler falan onlarda sigarayı 5€ a satıyor :-) metal verirse denk geliyor kağıt verirse fazladan kâr. eğer toplu eurosu olan varsa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar