padawan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 daha aza sayıyolarmış neden ? bugun 2 eurolarim vardi demirden. 12 euro. 18 lira verdiler. 24 lira olmasi gerekirken. oyleymis... bi kac yer basta almadi zaten zar zor buldum alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet öyle birşey var bizim orda da demir euro yu daha ucuza alıyorlar neden bilmiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bence sizi keklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 1 ytl ler ne güzel 2 euro yerine geçiyordu bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 buzlusunu denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Masakari said: Bence sizi keklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sormadın mı hiç euro kaça diye? yok sizin orda ucuzsa euro işine girelim sizin ordan alalım bizim burdan satalım kardan yarı yarıya bölüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 esnafız biz de , öyle bir şey var evet. kuru mu farklılaşıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi o zaman demirleri topla, bankaya yatır, bankadan çek. Banka sana kağıt olarak verdiğinde tl'ye çevirt? tabii 20euro falan değil döviz hesabı açmak için minimum sınır var ama mümkün gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kullanıma göre mi değişiyor acaba yoksa değiştirenin insafına mı? 1 euroda 50krş fark eder mi? çok değil mi? benimde demir euro-tl takasım oldu ama o kadar fark etmedi! :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 demir yabancı paralar piyasada kullanılmadığı için bankalar ve döviz büroları almaz, alan döviz bürolarıda kapalı çarşıya gönderir.Sende 1.8 yerine 2 aldıysa kapalıçarşıyada 1.9 satıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben 20 verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 genelde benim bildiğim demir 1 euro 1 tl, 2 euro 2 tl olarak alınıyor döviz bürolarında. Nedeni de demir para ile fazla uğraşmak istememeleri olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nedeni benim dediğim :) yurtdışına giden tanıdıklarınız varsa onlara verin , freeshoplarda gerçek değerinde harcayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yemişler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Virüs ün de dediği gibi demir eurolar geçmiyor Türkiye'de. Bankalarda almıyor. Bu yüzden alan yerler 1.5 tan alıyorlar. Çünkü onları yurtdışına göndermek gerekiyor. Kazıklanmamışsın. Tanıdıkların varsa yurtdışına giden onlarla kağıt paraya çevirmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 euronun demiri mi varmış lan,vay be bişey daha öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hava alanına yolunuz düşerse bozukluklarınızı iyi bir pazarlıkla güzel fiyatlardan bavul kaplayan adamlara verin, öle değiştirin işte.. bozuk ihtiyacı oluyor onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oha bende deli gibi duruyor lan. bozdurayım altınlarımı. bana dediler türkyiede bozduramazsın sorgulamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 benim bildiğim; hiç bir merkez bankası bozuk paralarını konvertibl olarak teyit etmediğinden, evet bozuk paraların uluslarası bir değişim değeri yoktur. iktisadi olayı tarihin derinliklerinde, kısaca: no senet, no teyit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 asıl ben geçen gün alakasız evde kalemlerin arasında 5 euro buldum tamda dışarı çıkarken sonra gittim onla yemek yedim iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hayır yeme falan yok saçma sapan yorum yapmayın allah aşkına ya,denediniz mi bozdurmayı ? kadıköydeki bütün dövizcileri gezdim,ayrıca ilaveten başka semtlerdede gezdim hiçbiri bozuk euroyu tam değerinde almıyor,ya az veriyor ya hiç almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 normal.bozuk paralarda normal fiyatları kullanmıyorlar zaten. gene herkesin söylediği gibi çoğu dövizci bozuk para almaz bile. hatta şöyle bir durum bile vardı kağıt 1 dolar yaklaşık 1.50 ise satarken 2.00 ye satıyorlardı düğüncülere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 İşte o bir doları 2 ye satanlar kazıklıyormuş. Sadece demir paralarda düşük fiyattan alınıyor. Kağıt bozuklar normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Arma said: İşte o bir doları 2 ye satanlar kazıklıyormuş. Sadece demir paralarda düşük fiyattan alınıyor. Kağıt bozuklar normal. teknik olarak kazık ama kağıt 1 dolar da çok bulunan birşey değildir heralde. yani sırf bir adam gelip 100 dolar alsa kaç k dolar gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar