Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 çok "hey girl" topici oldu, kusura bakmayın. hayatım boyunca 1 kere kutlayabildim şu günü. o zamanlar da çocuktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 birak yeaa, aptal aptal isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gereksiz bence de. kutlasan nolur kutlamasan nolur. ama gel de hatunlara anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 her sene aynı muhabbet be abi. napıcaksınız sevgiliyi amma meraklıymışsınız sevgiliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya sevgililer günü sezercik filmi gibi. yalnızları alıp ortaya piç yerine YAALNIZZ YAALNIZZ diye bağırıyorlar. sevgilisiz olmak bu muameleye maruz kalmak yani. biz ona içerliyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 anneler gününde annesiz olsaydın daha mı iyiydi * gereksiz dramatik sessizlik * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sevgilinin olduğu bi doğumgünü, sevgilinin doğumgünü yada yıl dönümü çok daha tatlı oluyor :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 uzulmeyin. boyle gunlerde hep erkeklere dert olur bu işler ama bizler gibi 1000lerce kız da var dışarda. tek farkımız biz sevgililer gününde avutmak için başka erkeklere aşkım benim diye mesaj atmiyoruz. ama kızlar atiyor. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 merak değil, bir geleneği devam ettirmenin peşindeyim. örf ve adetlerimize uyum sağlama çabasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Saeros said: anneler gününde annesiz olsaydın daha mı iyiydi * gereksiz dramatik sessizlik * gece gece yüzümü sırıttırttın yavuz tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 utopia topike girmiş benim mesajın anlamı kalmamış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 insanlarla paylaşmam lazımdı çıkarımımı, ben yokmuşum gibi devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sabahtan beri 14 şubat 14 şubat koyjam ama he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Lan edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dartanian said: Sahte gülmeler YALAN SEVİŞMELER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 silikon memeler.. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ferrero said: hayatım boyunca 1 kere kutlayabildim şu günü. o zamanlar da çocuktum. acını paylasıyorum. denk gelmiyor arkadas. ama gereksiz bi gün, evet. fghjklasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sevgililer gününde sevgilili :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 utopik'i aldik biz hatunla 14 subat icin. geri kalaniniz devam edebilirsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi siz 23 nisanda da COCUKLUGUMU YASAYAMADIM HÜEEA mi diyorsunuz ? alalaaa biragh yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yasayamasam derdim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kapitalizm fln demek istiyorum fakat gereksiz troll e de yol açmak istemiyorum. yalnızca dünya çapında kutlanan ve hediye alınan günleri inceleyin, çok bariz bir şekilde aylara serpiştirildiğini göreceksiniz. tabi st valentine ile alakası yok bu savın, genel olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya biz sevgili diyoruz. duygusallıktan bahsediyoruz sen gene isi kapitalizme hediyeye getiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 barbu said: yasayamasam derdim onu da. bi de emolar günü olsaymis, tam olurmus o zaan. hep drama hep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hep bi mutsuzluk umutsuzluk içine kapanıklı intahara meyilli olma falan ne güzel bi gün olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar