Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Mbit muhabbeti

barnacle

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

Dragonmax said:
12 ay taahüde almışlar sizi. önceki taahüdünüz bitmiştir. öle taahüdü biten aboneyi elinden kaçırmamak için retantion aramaları yapıyolar. aranılan aboneye inidirim sunuluyo. abone ok diyince. indirime istinaden 1 yıl daha taahüde giriyo.

hayır taahhüt yok. ilk adsl bağlattığımdan beri her kampanyada en dikkat ettiğim şeydir hatta. şimdi fiberoptik mevzuları falan yaklaştı daha da dikkat ediyorum. inatla sordum hatta taahhüt falan yok.
taahtüe sokmadan 60TL ye 8mbt full sınırsız bağlantı ? vaay. peki hiçbişey istemeden ve beklemeden, neden 60tl ye 8mbte geçirmişler. eski abonelik olduundanmı başka bişeymi nedir? bişey söledilermi?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bu ne bal lan rica minnetle iş yaptırıyonuz, biri arar 60 liraya 100 liralık şeyi alır, biri arar 2 katına çıkartır alla alla bi bize gelince lololo diyo bu ttnet

aaehaueha ben aramadım la onlar beni aradı. yoksa ben ödüyodum yüz takır takır. kendi mallıkları fsdrg.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

FromTheHell said:

ttnete laf yok, 3 gündür 100gb civarı dl yaptım, gerekli gereksiz her boku indirdim haala 8mbit netim :d
i love ttnet. fsdz

biraz daha spamlayin bari. az kaldi. biraz daha..

max 1 ayı var ttnet'te masustan yapıyor. Keriz değil ya adamlar bundan güzel reklam mı olur. Yakında kısarlar vanayı
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

-Crawler- said:

FromTheHell said:

ttnete laf yok, 3 gündür 100gb civarı dl yaptım, gerekli gereksiz her boku indirdim haala 8mbit netim :d
i love ttnet. fsdz

biraz daha spamlayin bari. az kaldi. biraz daha..

max 1 ayı var ttnet'te masustan yapıyor. Keriz değil ya adamlar bundan güzel reklam mı olur. Yakında kısarlar vanayı

Yazın ortasından beri böyle kullanıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...