Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yanlız kotayada baktım sitede aralık 50 ocak 60 gb download yapmışım eğer bu 15gb dan beni piyango vurup direk düşürürse modemi camdan atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o 99 liralık olan 8LIMITSIZ ben NETLIMITSIZ aldım her ay 49 ilk 6 ay diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eet aynen öyle. ama bana taahhüstüz 60 lira yaptılar 8limitsizi. sapıklar. ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 PrudenT said: Dragonmax said: 12 ay taahüde almışlar sizi. önceki taahüdünüz bitmiştir. öle taahüdü biten aboneyi elinden kaçırmamak için retantion aramaları yapıyolar. aranılan aboneye inidirim sunuluyo. abone ok diyince. indirime istinaden 1 yıl daha taahüde giriyo. hayır taahhüt yok. ilk adsl bağlattığımdan beri her kampanyada en dikkat ettiğim şeydir hatta. şimdi fiberoptik mevzuları falan yaklaştı daha da dikkat ediyorum. inatla sordum hatta taahhüt falan yok.taahtüe sokmadan 60TL ye 8mbt full sınırsız bağlantı ? vaay. peki hiçbişey istemeden ve beklemeden, neden 60tl ye 8mbte geçirmişler. eski abonelik olduundanmı başka bişeymi nedir? bişey söledilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eski olduğumuz için diye verdiklerini söylediler, 7 yıl falan oldu heralde tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 içerdeki telefona splitter taktım ve ttneti aradım 2 mbit kaldı benimki diye. şimdi 4 mbite çıktı saolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bu ne bal lan rica minnetle iş yaptırıyonuz, biri arar 60 liraya 100 liralık şeyi alır, biri arar 2 katına çıkartır alla alla bi bize gelince lololo diyo bu ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ttnet üçkağıtçı ya,abi o 6 ay olayı smile adsl de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ttnete laf yok, 3 gündür 100gb civarı dl yaptım, gerekli gereksiz her boku indirdim haala 8mbit netim :d i love ttnet. fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 arıyom şimdi ben ttneti diorm arkaaşlar böle böle dio ne ayaksınız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yalnız biraz önce degiştirdikten sonra aklıma geldi bakmak kota olayına bu ayki 13gb deyor. şimdi 2 gb daha harcayıp geçersem düşme ihtimali var mı yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 FromTheHell said: ttnete laf yok, 3 gündür 100gb civarı dl yaptım, gerekli gereksiz her boku indirdim haala 8mbit netim :d i love ttnet. fsdz biraz daha spamlayin bari. az kaldi. biraz daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 "Tatar Ramazan" said: Bu ne bal lan rica minnetle iş yaptırıyonuz, biri arar 60 liraya 100 liralık şeyi alır, biri arar 2 katına çıkartır alla alla bi bize gelince lololo diyo bu ttnet aaehaueha ben aramadım la onlar beni aradı. yoksa ben ödüyodum yüz takır takır. kendi mallıkları fsdrg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 -Crawler- said: FromTheHell said: ttnete laf yok, 3 gündür 100gb civarı dl yaptım, gerekli gereksiz her boku indirdim haala 8mbit netim :d i love ttnet. fsdz biraz daha spamlayin bari. az kaldi. biraz daha.. max 1 ayı var ttnet'te masustan yapıyor. Keriz değil ya adamlar bundan güzel reklam mı olur. Yakında kısarlar vanayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 düşerse eğer düşene kadar yardırın sonra zaten web browsing lazım olsun bi tek indirdiğiniz şeylerle ilgilenin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Düşerse 1mbit'e geri döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Masticore said: -Crawler- said: FromTheHell said: ttnete laf yok, 3 gündür 100gb civarı dl yaptım, gerekli gereksiz her boku indirdim haala 8mbit netim :d i love ttnet. fsdz biraz daha spamlayin bari. az kaldi. biraz daha.. max 1 ayı var ttnet'te masustan yapıyor. Keriz değil ya adamlar bundan güzel reklam mı olur. Yakında kısarlar vanayı Yazın ortasından beri böyle kullanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar