Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3 - Kayıt topağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynayanlar şunlar;

1. fizban - napoli
2. mokoko - ajax
3. spyro - psg
4. aiko - psv
5. jacabo - west ham
6. dralnu - benfica
7. ermynorac - bjk
8. shapshal - fb
9. supremeallah - udinese
10. red - schalke
11. konn - lazio
12. darkrider - hoffenheim
13. dennis - galatasaray

4 yıldızlı takımlar ise şunlar:

1-Portsmouth
2-Fulham
3-Sunderland
4-West Ham
5-Blackburn
6-Bolton
7-Rennes
8-Hoffenheim
9-Bayer Leverkusen
10-Dortmund
11-Schalke
12-Stuttgart
13-Atalanta
14-Genoa
15-Lazio
16-Napoli
17-Palermo
18-Sampdoria
19-Ajax
20-PSV
21-Benfica
22-Sporting
23-Olympiakos
24-Panathinaikos
25-Athletic Bilbao
26-Getafe
27-Racing Santander
28-Deportivo
29-Espanyol
30-Besiktas
31-Fenerbahçe
32-Galatasaray
33-PSG
34-Udinese

Eğer çakışma olmazsa herkes takım seçsin bence, herkese bir zaman bırakalım bakalım seçince bir sorun çıkıyor mu. Red sanırım Schalke istemişti, ben de Napoli isterim şahsen bizzat kendim.
Mesaj tarihi:
takım seçiosak schalkeyim

bence lig yapalım ve herkes seçtiği takımla oynasın sürekli

fenerbahçeyi alan kişiyi yenmesi zevkli olcak
Mesaj tarihi:
bencede artık bi lig deniyelim. çok çok sorunlu olursada denememiş olmayız. belkide cok zevkli olur bundan sora bole yaparız. bu arada şampiyonlara title verilmiomuydu? bari bu turnuva şampiyonuna title verelim yahu.
Mesaj tarihi:
bencede lig daha iyi.kişi başı 16 maç yapamazmıyız.ztn online olmicak katılmaz.

1 ay süre verilir.bu ay içinde herkes maçlarının bitirir

10 kişilik listede nasıl 9 kişi sayıyorum diyorum.meğer 4 ten 6 ya atlamıs :)
Mesaj tarihi:
ya beşiktaş yada genoa alırım heralde de bakmam lazım önce akşama doru kesin olarak yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım :D kimse kapış yapmazsa sevinirim bu ikisini şimdilik :) hehe alırsanızda sağlık olsun.
Mesaj tarihi:
sadece haftasonları, birde cuma akşamları maça çıkabilecek durumdayım eğer kabul edilirse Hoffenheim'i kapabilirim :D

Gerçi daha yeni yeni oynuyorum pek bilmiyorum oynamayı ama asdf
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

sadece haftasonları, birde cuma akşamları maça çıkabilecek durumdayım eğer kabul edilirse Hoffenheim'i kapabilirim :D

Gerçi daha yeni yeni oynuyorum pek bilmiyorum oynamayı ama asdf

zaten genelde öle oynuyoruz gibi. yeni yeni oynama konusunda ise genelde oynayan oyuncular ranked maç 3000 skill rating civarındaki oyuncular yada öle gibi oynuyorlar. biraz zorlanma olabilir ama futbol bu, enteresan şeyler olabiliyor :D
Mesaj tarihi:
ben de benfica, fenerbahçe ve psg üçlüsünden birini seçmeye niyetliyim. Aslında direk feneri seçerdim de red öyle terbiyesiz şeyler söyleyince korkmadım değil orta sahadan plaseyle gol atıyor zaten adam asdfasdf
Mesaj tarihi:
darkrider, jacabo ve konn'u da ekleyeyim listeye o zaman. psnleri bana pm atsınlar plox. bu durumda şöyle yaparız, toplam 12 kişi olacağımız gözönüne alınırsa 11x2 22 maç demek. her hafta herkesin 7 şer maç yapması lazım diye sınır koyalım. iki kişi çünkü sırf haftasonları online olabiliyor.
Mesaj tarihi:
fizban said:

darkrider, jacabo ve konn'u da ekleyeyim listeye o zaman. psnleri bana pm atsınlar plox. bu durumda şöyle yaparız, toplam 12 kişi olacağımız gözönüne alınırsa 11x2 22 maç demek. her hafta herkesin 7 şer maç yapması lazım diye sınır koyalım. iki kişi çünkü sırf haftasonları online olabiliyor.

oynanacak mac sayisinda limit konulmasi sıkıntı olur; 12 kisi olacaksa eski grup sistemi daha iyi olur bence.
Mesaj tarihi:
maçlar kısa sürüyor.bi oturuşta en az 4 maç hatta 6 maç yani 3 kişiyle oynanabilir.psyi 10dklıgına açan yoktur.açan adam 1-2 saat kalır herhalde en az mantıken.

bence haftada 7 maç gibi bi sınırlandırma olmasına gerek yok.ztn öm den psn den gorunce millet yapar maçlarını.1 ay gibi bi süre olur.bende kişi başı 16 maç yapılamıcak birşey değil.

gerçekten online olamıcak olan girmez ztn.ama herkes sadece haftasonu bile girse biter lig

ki benim gibi hafta içi girenler az değil
  • Yeni Oluştur...