Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

500 lira

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

zuhahah saçmaladın :)[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle yapmayı düşünüyorum bankadan değiştirecem yeni türk lirası karşılığını alacam iş kuracam mafya falan gazino açacam internet cafe açacam dünyanın en iyi programcılarını paticik için çağıracam[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada 1000 den fazlaymış 10000 falan galiba çanta kalkmıyor. Babam kolleksyon yapıodu eskiden öle bakarken buldum bi çanta dolusu ve kalkmıor 10000 den bile fasla olabilir valiz kocaman :)[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha sabancıyı a alırsın sen o paralarla

gizle paralrı falzla kişiye söleme sora bush falan saldırır[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 Temmuz 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol o ne öyle zamanında fidye mi istemişler elma sokakla armut sokağın köşesine 5 milyar bırak 500 binlik banknotlar şeklinde olsun diye rofl :D hakkaten evde öyle bişi olcak anında bankada alırım soluğu ehehe :)[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Sosyal ağlarda paylaş

cnm o kadarda değildir yani
heralde paraların şekli felan görüntüsü değişir ^^
üçgen felan olur deyip iğrenç bi espri yaparmışım :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 22 Temmuz 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
bende de 1000 lira var bi sürü dedemden kalma hatıra
^^

eğer onlar iş görürse araba alıp arkasına dedem sağolsun yazarsın[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

harbi üçgen bozukluk para olsa ne güzel olur çok tatlı lan üçgen üçgen:) yeni bi çığır açarız[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

kafasına falan fırlatırsın sen di mi milletin[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Temmuz 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez
Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 22 Temmuz 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
harbi üçgen bozukluk para olsa ne güzel olur çok tatlı lan üçgen üçgen:) yeni bi çığır açarız

aman sen dur...
Para işine de bir el atarsan,tamam artık...

"Şok!Chemical Sahte üçgen Para basıyor!"[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 24 Temmuz 2004 11:41 tarihinde demiş ki:
Şimdilik YTL olarak değişecek ama 1 yıl sonra YTL'nin ismi TL olarak değiştirelecek tekrar. Sen bozdurma 500'lükleri o zamana kadar..

yok öyle bi$i...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...