Frantic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Lens kullanmaya başlıyacam. Doktora sordum bir sakıncası yok, sadece 0.25 eksik derecelerle al dedi ve marka özellik açısından pek yardımcı olmadı. Bende sorayım dedim patide lens kullanan/kullanmakta olan vardır, hangi markalardan kesinlikle uzak durmalıyım veya hangi özellikle kesinlikle bulunmalı. Veya şu marka fiyat/performans açısından en iyisi diyebilceklerinizi beklemekteyim. Ben sorduğumda 3 çift Focus (toric)lens için 100 TL fiyat aldım fiyatın gideri var mıdır ? yardımı dokananlara teşekkür ettim.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sekizyüzotuzüçbindörtyüzyirmiyeditane konu açıldı herhalde şu konuda. ama olsun. post kasıyorum iyi oluyor. http://www.lensal.com/Default.aspx şuradan istediğin fiyatları kontrol edebilirsin. BC değerin, gözünün lense uygun olup olmadığı önemli. doktorundan lens kullanımı için gözlerini kontrol etmesini iste. sana bu bilgileri versin. başından savmasın. eğer vermiyorsa o doktoru değiştir.
Rock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Daha temizi gözlük kullan. Verdiği bonus statlar da cabası :D
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lens akar :D 7 sene oldu. B&L Purevision kullanıyorum. Ay başında takıyorum ay sonunda çıkartıyorum. Hiç derdi yok :D
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi nası oluyor ya bi gece uyudum diye gözlerim bok oldu 1 ay nasıl cıkarmadan duruyorsun
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 purevision 8.6 çapta neden ısrarcı
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bende de lens var sofisticin. ama uyunmuo lensle yaw. dandik markada değil ki. 6 saatten fazla takamıorum. gözümü yakıo, çıkarıp suyunda dinlendiriorum 10 dk. sonra gene takıorum anca öyle. gece hele yatarsam nolur bilmiorum ööle yapışır kalırım heralde
Öne çıkan mesajlar