Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

paspatur said:

GORA 'ya da hiç gülmedim ve beğenmedim ama saygı duydum
Karagöz ile Hacivatı 'da beğenmedim ama saygı duydum,
Organize İşlere de gülmedim ama saygı duydum.

Neden?

Çünkü hepsinde bir emek, bir senaryo bir zeka pırıltısı var...

şahan ol diyince oldu yani recep ivedik?
Sosyal ağlarda paylaş

Zekice espri yapılmalı diye bir kanun yok ki komedi filmlerinde. Absürd karakter komedisini direk dışlamak olmaz yani. Türk insanının bunlara güldüğü belli. Adam da elitleri değil bildiğin halkı güldürmek istemiş esas olarak. Para kazanmak istemiş yani. Gitmeyin gitmeyecekseniz de gidenlere af etmek ve insanları gitmeyin diye gazlamak saygısızlıktır bence
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Abi konuyu niye kişiselleştiriyrorsunuz ki.
Off

kisisellestiririm, mantiksiz bir durum var ortada cunku. Kendisiyle celisen aciklamalar var.

Hem izlemeyin izlettirmeyin diye bagriliyor, ayni kisiye "sanane, giden gider, gitmeyen gitmez, talep varsa ceker" diyince de "ben cekmesin demiyorum" gibi komik savunmalar cikiyor ortaya.

yoksa banane. hayir su filmi kimse izlemez, ona ragmen 4 kere cekerler, tamam derim de, izliyorlar iste. insanlar seviyor, ve biz insanlarin zevkine karisma hakkina sahip degiliz.

Konun basligini bidaha okuyun, ilk postu bidaha okuyun lutfen ve savunulanlari okuyun. Kusura bakma da boyle mantiksiz bir dusunceyi savunurum da, benim arkadaslarimi ilgilendirirse de kisisellestiririm.

Ortadaki malzemeyi elestiren yokki ortada? cunku elestirmeezsin de, herif basit bir karekter yaratti, klise bir karekter ve izlettiriyor, senaryolara, gairp garip durumlara sokup insanlari eglendiriyor, tvdeki skeci filme tasiyor ve insanlar izlemek istiyor. konuda elestirecek bisi de yok. Herif cikip dese oskarlik film cektim, altin ayilar bahcemde oynayacak, tamam dicem de, kendisi bile skec filmi derken bu kasis niye.

Birakin kazansin parasini yesin. Kolaysa karekter yaratip franchise yapmak, buyurun siz de yapin, ama ortada emek yok gibi komik varsayimlarla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Elitist fanus ile falan alakası yok. Zaten eğitim seviyesi düşük toplumumuzu daha da aptallaştırıyor bu tip işler. Adam bunu görüp rasyonalize ediyor kafasında. Aaa bak gülüyorlarmış o kadar da kötü değilmiş diyorsun, sonra aynı hareketleri yapan sokaktaki adamı ayıplamayı unutuyorsun. Toplumsal yaşama aykırı adamın sergilediği hareketler. Ondan sonra recep ivedik izleyerek büyüyen ortaokul jenerasyonu böhüehehy diye gülmeye başlıyor.

bununla ilgili 2-3 sayfa kadar önce birşey yazmıştım tekrar yazayım. magandalığın kendisine özenmektense taklidine, komedisine özenmek kat kat daha iyidir demiştim. sokakta BÖHÜHÖEHE diye gülen adamı, HŞT YAVRUM diye laf atan adama tercih ederim. Çünkü o BÖÜHEHE diye gülen adam magandalığın kendisine değil, mizahlaştırılmış haline özeniyor. Bununda hiçbir zararı yok. Abartmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

izliyorlar iste. insanlar seviyor, ve biz insanlarin zevkine karisma hakkina sahip degiliz.

Bence insanların zevkine karışmalıyız işte. Kimse eleştirmezse, böyle kalitesiz şeylere talep devam eder, talep devam ettikçe bunlar çekilmeye devam eder. Bu böyle bi kısır döngü olarak gider, taa ki herkes aptallaşıncaya kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Elitist fanus ile falan alakası yok. Zaten eğitim seviyesi düşük toplumumuzu daha da aptallaştırıyor bu tip işler. Adam bunu görüp rasyonalize ediyor kafasında. Aaa bak gülüyorlarmış o kadar da kötü değilmiş diyorsun, sonra aynı hareketleri yapan sokaktaki adamı ayıplamayı unutuyorsun. Toplumsal yaşama aykırı adamın sergilediği hareketler. Ondan sonra recep ivedik izleyerek büyüyen ortaokul jenerasyonu böhüehehy diye gülmeye başlıyor.

Ya şimdi iy idiyorsun ben de kötü bulmuyorum bu tarz beklentileri ama gerçekçi olmak lazım. Bi de biraz daha liberal olmak lazım. Bazı insanlar sığ yaşamaktan mutluluk duyuyorlar. Ki bu dünyada daima aptallar mutlu yaşar, zekiler mutsuz olur. Çünkü zekiler kendilerini bu film neden seviliyor diye bile gererken aptallar sadece keyif alırlar. Cem Yılmaz'ın deyiiyle çocuk olmamıştır bu filmi izleyip maganda oluyorsa. Kurtlar Vadisi daha zararlı. Bundan önce ona izleme izlettirme denmesi lazım.

Bi de halkın komedi zevkini belirlemek bize düşmez diye düşünüyorum. Halk Recep İvedik filmleri çekildiği için aptal değil, hiç bir hükümet eğitim işini önemsemediği için cahil. Herkes okumuş olsa bizim gibi, o zaman belki ilk filmden sonra tutmazdı yani..
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Azmodai said:

izliyorlar iste. insanlar seviyor, ve biz insanlarin zevkine karisma hakkina sahip degiliz.

Bence insanların zevkine karışmalıyız işte. Kimse eleştirmezse, böyle kalitesiz şeylere talep devam eder, talep devam ettikçe bunlar çekilmeye devam eder. Bu böyle bi kısır döngü olarak gider, taa ki herkes aptallaşıncaya kadar.

senin vasfın sıfatın ne ki bir filmin kalitesini belirleyebiliyorsun ?
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Azmodai said:

elestirmiyorsunuz ki? insanlar aptal, mal, bunlara gulmemeli diyorsunuz. Kusura bakma ama biz buna karar veremeyiz. Tekrar ediyorum, bence de sanat filmleri COK KOTU... izleyen entelleri de anlamiyorum ve sacma buluyorum. Ister hanzo de, ister kiro de, sevmiyorum... ama oturup ta bu insan bunu izlememeli demem, diyemem.

Insanlar neden ibrahim tatlises dinliyor demeye hakkim yok arkadas, zevk bu. Sahanin filmiyle aptallastigimiza nerden karar verdin, akilli bir millet vardi da filmin 3. iterasyonundan sonra aptallasti mi yani? IQ mu dustu? Zaten salak olan bir toplum bole seyler ciktikca IQlari assagilarda mi kalacak diyorsunuz yani? Sanat filmleri cekerek, her yil godfatherlar cekerek iq mu yukseltiyoruz. Cidden anlamiyorum bu lafini.

Herif skec komedi yapiyor. Adi ustunde, skec komedi. Her ulkede bu tipo filmler cikar, ve o toplumun espiri anlayisi, ingilizcede "sense of humour" dedikleri seye gore cekilir. Bizim ulkede de bu komik bulunuyor arkadas demekki... sirf senin "sense of humour"'unla uyusmuyor diye insanlari kilifa sokmaya hakkin yokki? Kaldi ki su forumda bile filmi seven, giden bir yigin insan var, hepsine sen salak mi demek istiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

@ nileppezdel

Ben de onu diyorum. Eğitimsiz cahil insan çok, çabuk etkileniyorlar. Bence de kurtlar vadisi falan da yayınlanmamalı yani, trt de okuma yazma dersleri vardı eskiden, onlar yayınlansa daha iyi yani yeniden.

Bi de evet, benim kardeşim de abla recep ivediğe götürsene beni dedi, çaktım ağzının ortasına bi tane. Ben sinir oluyorum çocuk neden sinirlendiğimi bile anlamıyor. Neden? Çünkü anası babası hiçbir şey öğretmedi ona, okulda da öğrenmedi, 2 kitap aldım hediye onları mı okuyceaam yeaaa yaptı bana, deli oluyorum işte ben de böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayaktakımı komedisidir bu. Eğitimsiz, ezilen halka bakın sizden daha aşağıda birileri var der. O tabakada bunu sever. Her ülkede her zaman iş yapar. Bunu ilk çözende şahan değil, yaklaşık 2500 yıl once yunanlılar. Hala eleştirmek saçma. Eiltsiniz olm siz diye savunmak daha da saçma. kabullenin bazı şeyleri. yorulun artık.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

@ nileppezdel

Ben de onu diyorum. Eğitimsiz cahil insan çok, çabuk etkileniyorlar. Bence de kurtlar vadisi falan da yayınlanmamalı yani, trt de okuma yazma dersleri vardı eskiden, onlar yayınlansa daha iyi yani yeniden.

Bi de evet, benim kardeşim de abla recep ivediğe götürsene beni dedi, çaktım ağzının ortasına bi tane. Ben sinir oluyorum çocuk neden sinirlendiğimi bile anlamıyor. Neden? Çünkü anası babası hiçbir şey öğretmedi ona, okulda da öğrenmedi, 2 kitap aldım hediye onları mı okuyceaam yeaaa yaptı bana, deli oluyorum işte ben de böyle...

yahu arkadasim bu nasil bir mantiktir? Kitap okuyunca otomatik olarak recep ivedik sevmiyor musun? Seven bir yigin arkadasima sen aptal mi demek istiyorsun anlamiyorum hala seni. Hayir ben de sevmiyorum filmi, herifler arkadasim diyorum sevmiyorum, ama kimseye karisma hakkini kendimde gormuyorum. Sen adam sandleri komik buldun diye seni assagilama hakkina sahip miyim mesela? Yani anlamiyorum su mantigi... KAldi ki su filmi izleyen milyon tane universite ogrencisi, akilli basli adam var, sen nasil herkesi aptal konumuna sokma hakkini kendinde goruyorsun yahu.,
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
sanirim sizofrenlik var? Sabahtan beri filme bok atip gitmeyin gtimek isteyene de engel olun diyorsunuz be.

SEN KIMSIN de dogru olup olmayana karar verebiliyorsun? Insanlarin gulup gulemeyecegi seye, haftasonunda arkadaslariyla cikip eglenmek icin gidecegi filme sen KIM OLUYORSUN Da karar verebiliyorsun?

Kasarim tabi, o kadar mantiksiz ki. Kendinle bile celisiyorsun yahu surda. Cekmesin diyen mi var diyip ilk mesajin "yeter artik, gitmeyin cekmesin" allah askina mantikli konusun iki dk.

Önce adam gibi konuşmayı tartışmayı öğrensen bi sinir problemin falan var herhalde.

Giden gider banane, ben forumun olanağını kullandım başlık açıp gitmeyelim prim vermeyelim bidahaki filmler için dedim, kimsenin boğazına bıçak dayamadım gitmeyin lan diye.
Ha bu sana batıyorsa arkilerim para kazanacak ama diyosan bilemem beni ırgalamaz, beğenemiyosan şikayet et başlığı kaldırt.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Sparkcaster said:

recep ivedik izleyip bide savunan bu kadar fazla insanın olması üzücü

bence de insanlarin zevkine karisabilecek kadar kendisini ustun goren insanlarin bu kadar bol miktarda bulunmasi uzucu.

kendini üstün görmek meselesi değil, "kimse ben oldum, evet" demiyor. ama toplum olarak bizi geliştirecek ileriye götürecek daha bilimsel ve sanatsal yaklaşımlara ihtiyacımız var diyorum. recep ivediğe gitmek yerine tiyatroya özenebilse insanlar, sergiye gitseler mesela diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:

YA ISTIYEN GIDER ISTEMEYEN GITMEZ SIZE NE ARKADASIM EVET ATARLIYIM SANANE?

http://img695.imageshack.us/img695/1138/1265279965671.jpg

Ciddi ciddi popülizm yapmayıp şu filmi severek, gülerek izlediğini söyleyebilecek kaç kişi var çok merak ediyorum. Elleri göriyim hadi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...