Torque Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 CaNNi said: Spyro said: CaNNi said: kim o 120k kazanan? o zaman buna talip olabiliyomuyuz programında ? 120k dan fazla kazanabiliyorsan olursun bence. 130k kazansan 250k yapar gül gibi yaşarsınız
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi giden gitsin parasını kazanan kazansın.neden bu kadar kasıyorsunuz ki?. türk kültüründe genel olarak komedi kültürü bu abi malesef. yani gidip bir usa nin komedi kültürünü buraya aşılayamazsın. sen onu tercih edersin ; ama gidip bu işi yapıp para kazanan adama neden lanet ediyorsun ben onu anlamadım.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 130k kazanan adam buna niye baksın salak mı?
Torque Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 rahatsiz said: 130k kazanan adam buna niye baksın salak mı? Zevk renk ?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 niggaknow said: abi giden gitsin parasını kazanan kazansın.neden bu kadar kasıyorsunuz ki?. türk kültüründe genel olarak komedi kültürü bu abi malesef. yani gidip bir usa nin komedi kültürünü buraya aşılayamazsın. sen onu tercih edersin ; ama gidip bu işi yapıp para kazanan adama neden lanet ediyorsun ben onu anlamadım. usa'nın komedi kültürü çok mu gelişmiş
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kaede said: Torque said: Adam baya baya güldürüyor http://img687.imageshack.us/img687/6494/1264845293128.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xenocide said: niggaknow said: abi giden gitsin parasını kazanan kazansın.neden bu kadar kasıyorsunuz ki?. türk kültüründe genel olarak komedi kültürü bu abi malesef. yani gidip bir usa nin komedi kültürünü buraya aşılayamazsın. sen onu tercih edersin ; ama gidip bu işi yapıp para kazanan adama neden lanet ediyorsun ben onu anlamadım. usa'nın komedi kültürü çok mu gelişmiş komedi kültürü konusunda değil ama şu programları konusunda sıkıntım var. genel olarak programların dekoru aşırı TIRT, alttan gelen yazılar 1980'lerden kalma... hani jay leno falan deli gibi para kazanıyor, programa bakıyoruz 1992 yayını gibi duruyor.. the daily show yine nispeten 2000li yıllara yakın bi görüntüde.. lan kalanıyla beyaz show'u yanyana koy, grafikleriydi, dekoruydu o minicik stüdyo adamların çoğu dev stüdyoyu çıtır çıtır yer.. hele o grafikler! "hey jay, bu mike.. üni'ye yeni başlamış. powerpoint'le oynarken gördük. ÇOK BAŞARILI JAY!" falan demişler sanki.. bence çok kötü be.. :/
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kaliteli filmler görmek istiyoruz ya içimiz kurudu kufur eden bi ayıyı izlemekten.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya arkadaslar ozur dilerim de, bu kadar sacma sapan yorum gormedim. Elitseniz elitsiniz, ben de hepinizden elitim sahsen (saclarim yeter hepinize)... Adamin filmleri bence komik degil, kendisini de taniyoruz, kardesini de, senaristleri de... ve begenmiyorum... buna ragmen heriflere her gun sorulan soru 3. film ne zaman cikacak? Bu filme 2-3 milyon degil de, 50k-100k kisi gider, bidaha cekmez olur biter? Ama ortada para getirme potansyeli oldukca, malzeme oldukca cikarirlar yani, kimse burda sanat filmi cekmiyor, sahan skeclerin filme uyarlanip 2 saat uzatilmisi filmler, kendisi de sanatciyim demedi hic bi zaman demez de. Ne batti parasi, maasi susu busu. Sen sevmiosun, izlemeyeceksin, ben de izlemicem, tamamdir arkadas daha ne? Gidecek milyon insan var, onlar istedikce de olacak bu yani, talep varsa arz edilir yani bu kadar basit. Ne hazimsiz adamlarsiniz yahu... Mr. Bean'in filmleri gibi skec filmi iste...
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 eee biz de sevmiyoruz diyoruz adam ölsün demiyoruz ki. Diyen varsa bilmiyorum.
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben "elit ve tüm insanlardan daha üstün" olup tamamen boş ve aptal bir filmle kafamı dağıtmak isteyemez miyim ? İlla her daim güldürürken elit bir şekilde düşündüren ya da rastgele bir sahnenin 45 dakika sürdüğü kriz geçirten Fransız ruh hastalarının "sanat" ını mı izlemek zorundayım ?
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geçen gün kemal sunalın gül yabanisini izledim baya güldüm hehe
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 boşverinn giden gitsin gitmeyen gitmesin arkadaş bizemi kaldı şahsen ben giderim herhal be
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Absolut said: eee biz de sevmiyoruz diyoruz adam ölsün demiyoruz ki. Diyen varsa bilmiyorum. konuyu oku abso. bazi delirmis arkadaslarin yorumlarini oku gor. Nasil yogun bir nefret var, algilayamiyorum. HAyir sanki herif enayi kazikliyor, herkes soruyordu 3. film ne zaman ne zaman diye. Bakin bugun film cikiyor, 4 hafta sonra yine soracaklar herife yeni film ne zaman diye. Istendikce cekilir yani.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kaede said: Torque said: Adam baya baya güldürüyor http://img687.imageshack.us/img687/6494/1264845293128.jpg ahaha scottish foldlar efsane şirin kediler lan
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Filmler istek geldikçe değil, zaman insanların verilen mesajı anlayabileceği kadar olgunlaşınca çekilmelidir.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 valla milyon insan gelip benden film cekmemi isterse, ve filme para verecklerini soyleyeyip ben de cilgin paralar kazanacaksam cekerim arkadas. begenmeyen gitmez. NE KASTINIZAAAAAA>
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bizim sorunumuz yapanla değil gidenle
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dürüst olmak gerekirse benim de şansım olsa bu kadara parayı kırmak için, ben de bu filmleri çekerdim. tahmin ediyorum ki aramızdaki herkes de bu imkanı olsa aman allahım topluma sanat kültür edebiyat pompalamalıyım diyeceğine gidip aynı filmi çekerdi. servet düşmanlığı yapmayalım sdfs.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 paspatur said: bizim sorunumuz yapanla değil gidenle abi belki sen de Kotu sanat filmleri seviyorsun? 45 dk boyunca bir donmedolap'in acili ve filtreli cekilmis goruntuleri seviyorsun? Sana laf etmeye hakkim var mi? Yok... ama COK kotu yani. Belki sen Ibrahim Tatlises dinliyorsun, seviyorsun? Bence de o cok kiro? Ama elestirmemin ne anlami var? milletin zevkine laf edeceginize kendiniz uretin.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "Recep İvedik karakteri" dışında ben ortada üretilmiş herhangi bir şey göremiyorum. Deli gönül emeğe saygı duymak istiyor, ama ortada emek de göremiyorum.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 emek goremezsin, filmi sen cekmedin, aylarca bir senaryoyu cikarmak icin bile (ki begenmedigimiz, gulmedigimiz o senaryo bile ne kadar kastirici) aylarca ugrastilar, cekimlerde gunde 20 saat calistilar setlerde, arkasindan bi yigin produksyon yapildi vs. sen gulmuyorsun, ben gulmuyorum ama gulen 4 milyon insan var, isteyen milyon tane insan var, bize konusmak dusmez diyorum ben de. Her filmde sayi azalacak bir gun cekmek feasible olmayacak, ama bugun deli para kirma imkani var ve seveni cok. yapacak bisi yok. Bu konuda hassasim cunku calisan ekibi taniyorum yani, heriflerin nasil ugrastigini, karinlarinin bunla doydugunu goruyorum. yazdiklarinizi goren de butun gun kahve icip yatarken gotlerinden bi hiakye uydurup, 2 saatlik filmi 8 saate cektiklerini sanacak lol.
Öne çıkan mesajlar