Killer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Rynza said: gebersin itolu SSDAD WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Werewolf said: şimdi ben kimin kreasyonlarını giyeyim ha.......acımız büyük,,,,,,,,,,,,,,,, asıuhdasnıasdasdmkassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o değil de anthony queen de ölmüş lan. hz hamza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kefenini kendi tasarlamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 fede said: o değil de anthony queen de ölmüş lan. hz hamza Quinn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 böyle birisi ölünce, hemen wikipedia'ya koşuyorum bakalım is'ler was olmadan yetişebilcem mi diye. daha hiç denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 golden shut pkkkhhhh. pkkkhhhhahahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Eternalus said: böyle birisi ölünce, hemen wikipedia'ya koşuyorum bakalım is'ler was olmadan yetişebilcem mi diye. daha hiç denk gelmedi. wikipediacılar insan değil, yetişemezsin. Geroge Lucas bir gün Conan O'Brian showa katılıyor ve muhabbet ederken laf arasında Star Warstaki Amiral Tagge isminde bir karakterin ilk adının Conan olduğunu söylüyor. Anında wookiepedia'ya yazılıyor bilgi. O derece hızlı çalışıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi oraya yazan adamlar, bi yandan tv açık bi yandan wookiepedia açık takılıyorlardır da; wikipedia'da yazan abiler herhalde daily feed takip eden tonlarca monitörü falan açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Çok büyük bir insandı,hayattayken değerini bilemedik acımız büyük bir alexander kolay yetişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o kim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 varya hani bisey sallıyor o iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar