mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Evde milshake yapabilmiş bir insan evladı var mı ? bu soğukta kıçımı kaldırıp mcdonalds a gittim sırf milkshake için bozukmuş milkshake aleti. uyuz oldum. daha önce yapmayı denemiştim ama becerememiştim. işin özü adam gibi milkshake nasıl yapılır? mcdonalds milkshake seviyesine yaklaşabilmiş biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Malzemeler: 2-3 adet muz 1 kutu sıvı kaymaklı dondurma 2 su bardağı süt Eğer varsa 1 yemek kaşığı muz likörü Yemeğin Tarifi Buzdolabında daha önce soğutulmuş olan sıvı kaymaklı dondurma karışımının tamamını derin bir kaba boşaltın. Karışımı el mikserinin en yüksek devriyle 5 dakika boyunca havalandırarak çırpın. Yaklaşık iki misli civarında kabaran kaymaklı dondurma karışımının içine sütü, dilimlenmiş muzları ve varsa 1 yemek kaşığı muz likörünü de ilave edin. Tekrar mikserle çırparak, muzları püre haline getirin. Böylece ayran kıvamında, bol köpüklü Muzlu Milk Shake?iniz hazır olacaktır. Servis ve Süsleme Önerisi: Özellikle ayaklı kokteyl bardaklarına paylaştıracağınız Muzlu Milk Shake'inizin üzerine çikolata rendesi serpiştirerek servis yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya denedim bu tarifleri. milkshake gibi değilde sıvı dondurma gibi oluyor. nekadar havalandırırsam havalandırayım böyle köpüklü köpüklü olmuyor. 1. elden yapabilmiş biri varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 elinlemi karıştırıyorsun yoksam makine ile mi şu robatlar varya onlarla yapıcan bu tarifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok ya elle değil. bildiğin blender ile karıştırıyorum. bi el blender ı var elektrikli, kaseye koyduğun karışımın içine kendin dolaştırıyorsun o otomatik dönüyor işte. birde kendinden hazneli alttan karıştırmalı olanlar var. ikisiylede denedim olmadı adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 en yüksek devirde robotta yapıcan koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tr.wikipedia.org (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hazır çorbalar gibi hazır milkshake'ler var al onlardan kasma şokta görmüştüm hatta ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bol buz kullanman lazim.. 2 buz parcasi ne ya komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sütü bolca karıştırmak lazım. eğer yeterince kabarmazsa muslu süt oluyor. buz kıran bazı blenderlar var, iyidir onlar. hep buz kırıyor hem milkshake hazırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar