Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milkshake Nasıl Yapılır ?

mani

Öne çıkan mesajlar

Evde milshake yapabilmiş bir insan evladı var mı ? bu soğukta kıçımı kaldırıp mcdonalds a gittim sırf milkshake için bozukmuş milkshake aleti. uyuz oldum. daha önce yapmayı denemiştim ama becerememiştim.

işin özü adam gibi milkshake nasıl yapılır? mcdonalds milkshake seviyesine yaklaşabilmiş biri var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Malzemeler:
2-3 adet muz
1 kutu sıvı kaymaklı dondurma
2 su bardağı süt
Eğer varsa 1 yemek kaşığı muz likörü

Yemeğin Tarifi
Buzdolabında daha önce soğutulmuş olan sıvı kaymaklı dondurma karışımının tamamını derin bir kaba boşaltın. Karışımı el mikserinin en yüksek devriyle 5 dakika boyunca havalandırarak çırpın. Yaklaşık iki misli civarında kabaran kaymaklı dondurma karışımının içine sütü, dilimlenmiş muzları ve varsa 1 yemek kaşığı muz likörünü de ilave edin. Tekrar mikserle çırparak, muzları püre haline getirin. Böylece ayran kıvamında, bol köpüklü Muzlu Milk Shake?iniz hazır olacaktır.

Servis ve Süsleme Önerisi:
Özellikle ayaklı kokteyl bardaklarına paylaştıracağınız Muzlu Milk Shake'inizin üzerine çikolata rendesi serpiştirerek servis yapabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya elle değil. bildiğin blender ile karıştırıyorum. bi el blender ı var elektrikli, kaseye koyduğun karışımın içine kendin dolaştırıyorsun o otomatik dönüyor işte. birde kendinden hazneli alttan karıştırmalı olanlar var. ikisiylede denedim olmadı adam gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...