Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Almanya'da katıldığı Alpen Cup Turnuvası'nın 3. ayağında üçüncülük maçında Almanya'nın Arminia Bielefeld takımını normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada penaltı atışları sonunda 10-9 yendi. Beşiktaş karşılaşmaya Murat Şahin, Fatih Sonkaya, Ronaldo, Çağdaş, Ahmet Yıldırım, Okan Koç, Berkant, Sergen, İbrahim Akın, Serdar Özkan ve Sinan'dan oluşan 11'iyle çıktı. Siyah-beyazlılarda, 59. dakikada Ahmet Yıldırım'ın yerine Mustafa Doğan, 67. dakikada Sergen'in yerine Ahmed Hassan, 75. dakikada Serdar Özkan'ın yerine Ümit Aydın ve 86. dakikada Sinan'ın yerine Veysel oyuna girdi. Beşiktaş, karşılaşmanın 13. dakikasında İbrahim Akın'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirmesine karşın, 55. dakikada Treanov'un golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı ve turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için penaltı atışlarına gidildi. Beşiktaş'ta Ahmed Hassan, Ronaldo, Okan Koç, Ümit Aydın, Veysel, Çağdaş, Mustafa Doğan, Fatih Sonkaya ve Berkant penaltı atışlarını gole çevirirken, İbrahim Akın ve kaleci Murat Şahin penaltı atışlarını değerlendiremedi. Arminia Bielefeld'de ise Treanov, Bocus, Duro, Gabriel, Schuler, Lense, Chezorek, Eric penaltı atışlarını gole çevirdi. Alman takımında Radoviç, kaleci Hain, ve Kauf penaltı atışlarından yararlanamadı.[signature][hline]Carmelo#15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok büyük başarı tebrik ediorum heuheauh[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ben basarı oldugu icin yasmadım sadce olaylardan burdan da haberdar olabilmeniz icin yazmıstım...[signature][hline]Carmelo#15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi bi de utanmadan sevinmiolarmı ona fitil oluyorum![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bırak sevinsinler daha buyuk basarı elde edemiyecekleri icin bunla yetinsinler euheuheuh[signature][hline]Carmelo#15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Othranx, 22 Temmuz 2004 22:19 tarihinde demiş ki: abi bi de utanmadan sevinmiolarmı ona fitil oluyorum! Bunun dedigine ek olarak yazdım...[signature][hline]Carmelo#15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Adam bilgi olsun die yazmış, siz hala sevinemkten bahsediyorsunuz. Siz çok sevindiniz Şampiyonlar Liginden en son sezonunuzda. Bize bu ilk leri yaşattığınız için teşekkürler Fenerbahçe.....[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Kaleci murat şahin e kıl oldum sürekli aynı köşeye aynı şekilde yatıp duruyordu rakip takım bütün penaltılarını sol tarafa atsa bu sazan sürekli sağ tarafa yatıp duracaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Böylelerini ortama salmak sakıncalı çok saftrik oluyorlar başlarına bişey gelebilir bunların insanlarla iletişim kurmaları yasaklanmalı bence mazallah çevre zarar verir kişiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bölümden ban olsaydı işte olmazdı bunlar.. di m fizboz.. :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar