sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o değilde o bıyıklar nolacak bu takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fenerlilerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yalnız daum ve reikard'ın kupayı sallamamış olmalarına nasıl bakıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 koyduk be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 helal olsun fenere. çok büyük dezavantajı vardı kendi sahanda 3-0 ile buraya gelmek zor tabii. ama turu atlamasını bildi biraz höt zoruyla da olsa. tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bursaya cok pis koduk bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 FENERBAHÇEMİZ YARI FİNALDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ertuğrul çok bozulmuş zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tebrikler, fb'nin gol bulacağı belliydi zaten bu sezon kupayı bırakmaz fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nasıda inanmış bazı bunyeler elenceğimize. olm üzülmeyin lan. valla bak. siz elendiniz ama her zaman destekleyebilrsiniz bizi. okadar iyiyiz işte. siz değilsiniz. ondan bu kadar üzüldünüz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pardon da, gokhanin sag acik oynayip 9 savunmaciyla ciktigimiz maca ben LOLOLO daum derim. ayrica koduk. rakip taraftar heycanlansin diye 3 yedik sonra ZAAAAAAAAAAA diye koduk bidene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zorlandık ama turu geçtik, Bursa'ya da tebrikler iyi kastılar zor bir savaş verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cavanagh said: tebrikler, fb'nin gol bulacağı belliydi zaten bu sezon kupayı bırakmaz fb cavanagh zor tutuyor kendini.takip ediyorum.mod oldugundan dolayı objektif yorumlar getirmeye calısıo her şartta :) ama senden NASI KOYDUK tarzı tepkiler bekliyorum yakın zamanlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ertugrul agliyo lan lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nefes aldığım her saniye fenerli olmadığıma şükrediyorum burda yazanları okudukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben hep bu şekilde yapıyorum yorumlarımı zaten fazla da yorum yazmam ki öyle kendimi zorladığım yok yani, tv'de hepimiz izliyip görüyoruz neyin ne olduğunu=) ben kendi gördüğümü yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://img684.imageshack.us/img684/6926/zico.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cavanagh said: ben hep bu şekilde yapıyorum yorumlarımı zaten fazla da yorum yazmam ki öyle kendimi zorladığım yok yani, tv'de hepimiz izliyip görüyoruz neyin ne olduğunu=) ben kendi gördüğümü yazıyorum valla bende öyle bi izlenim olustu.saçma sapan yorumlara bile sakin cevap veriyosun.bu adam her an patlayabilir goruntusu oluştu :).gerçi haklısın gerçekler ortadayken biz niye kasıyosak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 zuhahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok abi patlamaya gerek yok gerekirse patlatırız=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cavanagh hep objektif yazıyor ve ikili tartışmaları direk bi kova suyla söndürüyor, kral mod kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Volkan finale çıktığımızı zannediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 3 tane gol, adamlar ezerek oynadı. tüm fenerliler mutlu lan ^____________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 evet valla. rewendor bile arada patlama yapıyor :).fenerli modlar direk taraflı yorum yaptıgından dolayı degişik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar