stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Laorx said: brüksel lahanası + soğan + havuç hmmmmm http://www.portakalagaci.com/photos/uncategorized/bruksel_lahanasi_1.jpg iğrenç muzlu süt + cici bebe muzlu cici bebe + süt
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aquila said: dislanildigin ortamlarda acip ortaya sicsaydin, alin bunu yiyin madem diye bagirip. manyak laf
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: kermit said: ben en çok şeyi seviyom bu pötübörmüdür nedir onun üzerine puding yapıp döküp buzluğa atıp tam donmuş değilde yarın donmuş halde yemeyi. bu süper bişi hatta annem bi de hindistancevizi döküyo üzerine oh mükemmel. hatta buzdolabında var şuan sdfg of heyatta yemem. hic sevmiyorum. kolay pasta diyolar da ona, git kek yap onu yapana kadar.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cicibebe candır. yılda üç beş kere krize girerim sabahları cicibebeye abanırım.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 vaniLLe said: Bella said: kermit said: ben en çok şeyi seviyom bu pötübörmüdür nedir onun üzerine puding yapıp döküp buzluğa atıp tam donmuş değilde yarın donmuş halde yemeyi. bu süper bişi hatta annem bi de hindistancevizi döküyo üzerine oh mükemmel. hatta buzdolabında var şuan sdfg of heyatta yemem. hic sevmiyorum. kolay pasta diyolar da ona, git kek yap onu yapana kadar. hee tamam süper pastalar yapabiliyon anladık hey allam. kek ne ya hiç sevmediğim şey.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yoo ondan degil ama cocuklugumdan beri yiyemiyorum. bisiler oldu kesin =P ama puding de sevmiyom ben.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 stimpak said: Laorx said: brüksel lahanası + soğan + havuç hmmmmm http://www.portakalagaci.com/photos/uncategorized/bruksel_lahanasi_1.jpg iğrenç muzlu süt + cici bebe muzlu cici bebe + süt be ne lem
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 vaniLLe said: yoo ondan degil ama cocuklugumdan beri yiyemiyorum. bisiler oldu kesin =P ama puding de sevmiyom ben. kes lan
Öne çıkan mesajlar