abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bebe bisküvisi sevmeyen aptaldır.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben en çok şeyi seviyom bu pötübörmüdür nedir onun üzerine puding yapıp döküp buzluğa atıp tam donmuş değilde yarın donmuş halde yemeyi.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 offf tatlı krizine girdim hemen yegenimin herobabysini hacıladım su anda yiyorum :?
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Birazdan All Star maçı için abur cubur almaya çıkacaktım, muhteşem olmuş bu topik.
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kermit said: ben en çok şeyi seviyom bu pötübörmüdür nedir onun üzerine puding yapıp döküp buzluğa atıp tam donmuş değilde yarın donmuş halde yemeyi. ama sakın şeker ve kakaoyle bisküvi haraslanıp çöp poşetine sapılıp tam donmuş şekilde ve şeker komasına sokacak gibi servis yapılmasın ^^
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 he ya gençlik yıllarımda oldu bu olay. ama yapan ben değildim
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 pötübör tek yenmez ki abi zaten, diğer atraksiyonlarda kullanılır. Ev yaş pastası (yukarda anlatılan) gibi, soora arasına lokum yapıştırılıp yenir falan...
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o pastaların adlarını kim buluyor, tdk'ya bağlı bir kurum mu nedir? misal mozaik pasta isim olarak iyi, neyse de köstebek tepesi mi ne öle bi pasta var.. köstebek tepesi ne be olm! şifreli konuşma gibi +parolayı söyle -köstebek deliğinin güneşe bakan yeri her zaman yeşil olur bi de saddam bombası vardı ilk körfez savaşı zamanında.. ismi bulanlara akıl fikir diliyorum..
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kermit said: ben en çok şeyi seviyom bu pötübörmüdür nedir onun üzerine puding yapıp döküp buzluğa atıp tam donmuş değilde yarın donmuş halde yemeyi. bu süper bişi hatta annem bi de hindistancevizi döküyo üzerine oh mükemmel. hatta buzdolabında var şuan sdfg
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fede said: fede said: fakir tatlısı Bas git lan burdan!
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fede said: fakir tatlısı tatlının fakiri olmaz yalancısı olur
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: Ben hala eti cici bebeyi çaya batırıp yerim ya. Daha güzel bişey yok. Şindi de öyle yabyom misal.
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Çay yaptım, 10 dakikadır arıyorum cici bebe nerde diye. Sonra annemi uyandırdım, kardeşim saklamış meğersem. Sonra gittim onu uyandırdım. Direndi baya söylemicem diye. Sonra açtığım ilk çekmecede buldum, pakedin yarısı biddi.
EssekHerif Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: Çay yaptım, 10 dakikadır arıyorum cici bebe nerde diye. Sonra annemi uyandırdım, kardeşim saklamış meğersem. Sonra gittim onu uyandırdım. Direndi baya söylemicem diye. Sonra açtığım ilk çekmecede buldum, pakedin yarısı biddi. Bir bisküvi uğruna neler yapılabiliyor :D
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben de deli gibi yiyorum ya bunlardan.dün açtım koca paketi yarısını götürdüm.süt içerken de yiyorum çocukluğuma dönüyorum=P
Öne çıkan mesajlar