NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu serverın double clientini yapabilirmisiniz iyi olur yapan varsa mail [email protected] lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Fake niye kullanıyorsunki Lucretiuscum?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AerisDracul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 İsmimi Kullanma Savas Cıkacak Senın Yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hala double client arıyorsunuz... Size birkaç kendinizin bütün serverlarda çalışacak double yapmayı anlatayım. İki yolu var: 1- Ya_muu arat (unsecure mode ta patch) 2- Easy Uo (win 98 de bile sonsuz client açabiliyor (daha doğrusu ram checki kapatıyor..) bunları kullan...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Xp bug ıyla yapın Farklı çalıştırdan[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: -Aeris-, 24 Temmuz 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Fake niye kullanıyorsunki Lucretiuscum? Ben Lucretius'muymuşum peki ben neden bilmiyorum? bu arada xpdeki bugu acarmısın?yada Easyuo client 203 yok bi bakarsan sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Haha client 203 i aramayacaksın. www.easyuo.com a gir solda en üstte download yazıyor oraya tıkla...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Client a sag tıkla Farklı Çalıştır de sora Çıkan ekranda Administrator a tmm diyosun çalışıyor...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ee ondan sonra cektim ordan son surumu exe dosyasında boş ekran cıkıyor easyuo scripti felan open yapabiliyon o kdr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Farklı çalıştır olmuyor easy uo ile nasıl oluyor adım adım anlatırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 naneliseker bir kes, naneliseker zaten senin "site" sifrendi. fake'le gelmeyin şuralara.[signature][hline]gimme fuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 UO Emulatorleri idi diye giriyordum buraya. H4ck3r forumları diye değil.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 nofx veya kevin diyim oyunda acabılırsn ne mutlu sana ama yakalanınca?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Xharloan, 24 Temmuz 2004 23:30 tarihinde demiş ki: UO Emulatorleri idi diye giriyordum buraya. H4ck3r forumları diye değil. Hack le Double ın ilgisini sölermisin Double legal olmaya bilir ama hackte degildir...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 25 Temmuz 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 25 Temmuz 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tabi efendim sms olarakmı yollayayım? yoksa email mi istersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 her ne kadar fake olsanda özel mesajla yolladım download edebilirsin.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sonuçta aynı yola çıkıyor!! Burası bilmemne serverinin clientini kırma forumu değil boyle dahamı açık oldu yoksa senmi şimdi daha iyi anlayabiliyorsun??[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 o özel mesajdaki adres çalışmıyor. yardım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 shardınızın kurallar bölümünde, birden çok client kullanabilirsiniz, serbesttir ibaresini buraya taşıyın, ben özel hazırlayıp yollucam.. LÜTFEN shardınızda kurallar ile yasaklanmış şeyleri TALEP etmeyin ETMEYİN ETMEYİN insan olan kaç kere söyleyince anlıyor varmı bir istatistik bununla ilgili?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 banada yollarsan sevinirim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 evt bi yardım yapıp yollayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yokmu bi yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaneliSeker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Yokmuuuuuuuuu sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar