Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 az sevişenler için norlevo olabilir. tabi bazı kişilerde acayip mide bulantısı yapabiliyor ama sonuçta bir seferlik kullanıyorsun. ama zaten bir kere kullandıktan sonra bir süre kullanmaman lazım norlevoyu (prospektüsünde yazar). onun dışında kalıcı yöntemler var ama hayatının baharında kullanılması tavsiye edilmeyen yöntemler onlar ve genelde dişi odaklı (bir zımbırtılar falan taktırıyorsun ama etkileri kalıcı oluyor genelde çoğunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: napae said: Mirana mı Mirena mı ney öyle bi spiral var mesela. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil ama kist ürettiğini düşünüyo annemin jinekoloğu çünkü mirana taktıran çoğu arkadaşında kist oluşumu görülmüş. Taktırmayın yani. :/ şunu ciddi ciddi sorucam babama baban da ne manyak ortamlarda takılıyo bu çocuk diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 neyse trollemeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pogodi said: napae said: pogodi said: napae said: Doğum kontrol hapları o kadar da dengesini bozmuyo insanın. Bi süre sonra alışıyosun. İlerde çocuk sahibi olmayı planlamıyosa kız, spiral de taktırabilir. denge bozmuyo, sadece sakal çıkarıyo. evet. Sakal çıkarsa, şu an kıllı dolaşırdım herhalde. senin bünyeni pek etkilememiş olabilir ama insanın dengesini bozmuyo diye bişey yok yani İnsanın dengesini bozmuyo demedim, o kadar da bozmuyo dedim. Doğum kontrol hapı kullanmadan önce acayip dedikodular vardı çok tüy çıkarıyo bilmemne diye. Doktorlar yok öyle bir şey, çok nadiren ortaya çıkan bi yan etki diyolar. Kafama göre konuşmuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bu arada irade mirade diyenler olmuş (çeşitli jargonlarda) erkek ejekülasyonu sadece ilişkinin sonunda değil ilişki süresince de az miktarda olur. kadının hangi dönemde olduğuna göre o az miktardaki ejekülasyonda hayatınızın baharında azımsanamayacak bir risk teşkil edebilir. tabi kadının fizyolojisine göre de değişiyor bu riskin miktarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben bi yarım saat bi saat meşgulüm. 1) birbirinize atarlanmayın 2) forumda bayan üyeler olduğunu da göz önünde bulundurun. şimdi uslu uslu oynayın emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: 2) forumda bayan üyeler olduğunu da göz önünde bulundurun. hacı bayanlar bizden daha çok seviyşiyo baksana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aha sahibi gitti dayayın küfrü birbirinize ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hormonal ya da çeşitli cinsel bozuklukları olan kadınlarda tedavi olarak doğum kontrol hapı verilebiliyor düzenli ama işte o ilaçların etkisi kadından kadına değişiyor muhtemelen. jinekoloğa danışman lazım ama türkiyede değil tabi türkiyede jinekoloğa gidersen "evlenmeden doğum kontrol hapı alırsan sakalın çıkar" falan diyebilirler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kermit said: Estel_Anorien said: 2) forumda bayan üyeler olduğunu da göz önünde bulundurun. hacı bayanlar bizden daha çok seviyşiyo baksana ya kermit çogzel konustun sevişelimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 olmaz böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 doğum kontrol hapı değilde ertesin gün haplarının yan etkisi daha ağır sanırsam. o da gerçi olağan dışı durumlarda kullanıldığı için sorun olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bugünün geyik konusuna hoş geldiniz.. evlenin paso çocuk yapın işte.. alla alla.. dert ettiğiniz şeye bak.. bi yüzüğe bakıyor olay! ha bi de şu var; bu dünyada istediğiniz gerçekleşmez.. bakın çocuğu olmayan ama çocuk isteyen çiftlere.. siz de çocuk istemiyorsanız hayvan gibi çocuk ister gibi davranın. bu ters psikoloji ile çocuğunuz olmayacaktır. ama olur da boşalırken "lan çocuk olmaz inşalla" derseniz anında hamile kaldı o kız.. geçmiş olsun.. kız minyon ise kafasından tutup sallamayı da deneyebilirsiniz. ya da göbek üstü subwoofera yatırıp içeri bas da verebilirsiniz.. bunlar yüzyıllardır denenmiş ve işe yarayan yöntemler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ertesi günü haplarıyla ilgili pek bi fikrim yok benim. Bi arkadaşım aldıktan sonra hafif bi kanama yapmıştı sanırım. Normal mi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nrlevo da epey denge bozan bişi epey ve yılda 2 defadan fazla kullanılmazmış doğum kontrol için değil de yanlışlıkla içeri kaçırırsanız falan lazım o. sevişme sonrası joker hakkı gibi bişi yani haplar için de ilerde hamile kalmayı zorlaştırıyor vs diyorlar nedir bilemiyorum hakkaten en kolay alınabilen (yanetkisiz,asprine yakın anlamında kolay) hap nedir acaba bilenler paylaşsın lazım olur ilerde :P peki bişi diyim, bu prezeratiflerin içinde sperm öldürücü madde de var ya hani, onu takıp bir süre sonra çıkartsak gerisini de iradeye bıraksak bu sperm öldürücüler sızıntıları da öldürmez mi arkadaşım soruyor sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ertesi gün hapının etkisi ağır olacak tabi çok kısa bir süre içersinde çok daha ağır dozda kadının doğal ovülasyon sürecinin içine ediyor hamileliği engellemek için ama kalıcı bir etkisi olmuyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ne pis insanlar olduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yav said: nrlevo da epey denge bozan bişi epey ve yılda 2 defadan fazla kullanılmazmış prospektüsünden sanırım ayda bir mi 3 haftada bir mi öyle bir şey yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 burada gören olursa sesleniyorum benimle evlenip bana bi kız çocuk verecek bi eş aranıyo. kız çocuk versin yeter. erkek pek istemiyom niyeyse. edit:topicine yazalımki gören olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben verırım gokalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 jacabo said: ben verırım gokalp çok açıksözlüsün hemen işlemler başlayalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Allah o prospektüsleri kimseye okutmak zorunda kalmasın valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: Ardeth said: hormonal ya da çeşitli cinsel bozuklukları olan kadınlarda tedavi olarak doğum kontrol hapı verilebiliyor düzenli ama işte o ilaçların etkisi kadından kadına değişiyor muhtemelen. jinekoloğa danışman lazım ama türkiyede değil tabi türkiyede jinekoloğa gidersen "evlenmeden doğum kontrol hapı alırsan sakalın çıkar" falan diyebilirler hehe bunu babama küfür olarak algılıyorum. 6 kilo ur çıkarmış babam bi kere benim doğum esnasında çok kral babam var benim hepsinizi döver... (ur olayı gerçek beyler. gasteye falan çıkmıştı!) e benim de bir arkadaşım jinekoloğa gittiğinde cinsel yollarla bir bulaşan hastalığı anlatırken jinekolog "evlenmeden cinsel ilişkiye girildiği zaman diye anlatmış" bu da bir gerçek ne yapcaz :p bir değil iki değil böyle olaylar hehe söyle babana dövsün o zaman diğer jinekologları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gökalp senin çocuğun olucak kıza yazık olur ya. Fena darlarsın çocuğu sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar