Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 zorlaşsın diye almanca ekledim biraz, haftada 6 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 "iş hayatına yönelik almanca" "iş yaşamına yönelik temel almanca" doktor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 silcem bunu bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tamam bakmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hmmfs hmmphs teknik okul kayıt sayfası kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yıldız, chrome ile açınca saçmalıyor fontu biraz, pf. temel olan serbest seçimli, herkese herkese açılıyor, diğeri dil bölümünün dersi, onlardan alıyoruz direk. deutschland deutschland über alles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fitnet NASIRLIEL almancayı nereden öğrenmiş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Calculus 2 Linear File Structure Analysis of Algoritm Digital Electronik Sinyal Analiz Rapor Yazma ve Sunum Yapma Teknikleri TKL 2 Butun bunlar Haftada 30 saat ders yapıyor , nasıl mesudum anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 usis bi garip ya, ie ile açıyorum minicik görünüyor yazılar, firefox'la açtığımda da sığmıyor ekrana asd bu arada lanc, toplumsal,türkçe ve tarihi erkenden alarak gayet mantıklı davranmışsın. 7-8 tane bölüm dersinin yanında toplumsal işkencesi çekicem bir de bu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Sawer said: Calculus 2 Linear File Structure Analysis of Algoritm Digital Electronik Sinyal Analiz Rapor Yazma ve Sunum Yapma Teknikleri TKL 2 Butun bunlar Haftada 30 saat ders yapıyor , nasıl mesudum anlatamam :) Bölüm derslerini bitirmek üzere olup hala calculus ve ES almak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 alttan olan neredeyse bir dönemlik dersimle bu okulu bitirirsem eğer herkeşe benden çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Yönetim ve Organizasyon Karar Destek Sistemleri Sistem Analizi Yöneticiler İçin Ekonomi ve Finans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Lancelion said: zorlaşsın diye almanca ekledim biraz, haftada 6 saat iş hayatına yönelik almanca ne ya, başka neye yönelik almanca var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ardeth said: beni bu hayat böyle yaptı NS102- Science of Nature 2 (allah kahretsin artık) ORG302 - Organizational Behavior ORG301 - Organizations and Organizing LAW401 - Law, Business and Society HART426 - Leonardo&Michelangelo, Heroes of Renaissance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tam 3 haftadır uğraşıyorum adam akıllı bir schedule çıkartabilmek için ve sanırım en sonunda oldu. Perşembe günü 1 saat conflictim var ama felsefe dersine girmeyerek çözeceğim o sorunu o gün. Bu uğraşma sürecinde 7 ayrı ders için consent attım bu arada, kişisel rekorum diyeyim. http://img706.imageshack.us/img706/9469/regisl.jpg Sonunda ise şöyle bir program çıktı ortaya: http://img444.imageshack.us/img444/663/schedule2.jpg FR 302 - Advanced French II TR 202 - Etymology II TR 412 - Intercultural Communication Studies (şimdilik favorim) TR 416 - Translation Criticism (it gibi teori) TR 420 - Translation Project (ders saati olmayan, danışmanla birebir yürütülen bitirme tezimsi bir şeyler) AS 250 - Introduction to American Studies PHIL 112 - Introduction to Modern Philosophy (Decartes sonrası) Fransızca ve proje dışındaki tüm derslerimin yüzbinlerce okuması var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok renkliymiş consent ekranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 consent aldığım derslerden sadece birini programama eklememe de bir alkış lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ECON 204 Applied Microeconomic Analysis Efe POSTALCI ECON 428 Labor Economics Müge KARACAL ECON 452 Applied Workshop in Economics II Efe POSTALCI ECON 496 Seminar in Economics Alper DUMAN ES 340 Energy and Resources Volkan Ş. EDİGER GER 402 German Language VIII Tülay İNCEİSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 MKM 506E 01 Modelling&Control of Mech.Sys. MKM 512 01 Mekatronik Sistem Tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Electronic Circuits I *RP1 Discrete Time Signals and Systems Advanced Java Applications Introduction to Software Engineering Game Theory for Engineers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ZaugnaKhaldun said: consent aldığım derslerden sadece birini programama eklememe de bir alkış lütfen seni de seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 INTRODUCTION TO ARCHAEOMETRY FUNDAMENTALS OF MECHANICAL SHAPING MATERIALS ENGINEERING DESIGN II PHASE TRANSFORMATIONS ENGINEERING WITH POLYMERS COMPOSITE MATERIALS NONDESTRUCTIVE EVALUATION OF MATERIALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 benimkisi http://i.imgur.com/7YQNh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 PSY 402 - Historical and Modern Perspectives in Psychology II PSY 392 - Interpersonal Dynamics PSY 484 - Health Psychology PSY 312 - Introduction to Psychopathology PSY 456 - Forensic Psychology II BUS 262 - Introduction to Organizational Behavior Hadi biri BUS ne alaka diye sorsun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hay anasini yaa, ben de sinema okumak istiyorum, mal gibi algoritma malgoritma salak sacma islerle ugrasiyorum, anlasam neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar