barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 futbolu bilen adam her yerde oynar. bkz kivil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yanlş topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kermit said: ohyeah said: Gözler Khelben ve Maskara'yı aramıyor deil hani.. Bi adet ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 fenerbahçe kupa takımı değil abi finalde yeniliyo hep olması için ilk önce sivasa antalyaya elensin yada gruptan çıkamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 poopla said: kermit said: ohyeah said: Gözler Khelben ve Maskara'yı aramıyor deil hani.. Bi adet ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA var yahu burdayım bir yere gitmedim. maçtaydım falan o sebeple patiye giremedim :) anca 1 post atabildim. fena oynamadık yani ne diyim fenerliler tabi eğlenicek biz eğleniyorsak onlar da eğlenir :) necati ye çok sevgi saygı ilettim maçta. birde mustafa sarpa. bir insan futbolu kaç farklı şekilde katledebilir bunu kanıtladı bu maç. tv de izleyince onu da daha net gördüm. saçma salak pozisyonları harcamış araya girerek. tam dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Yenmişiz 3:2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 noldu bık bık konuşmayı biliyodun. şimdi niye sesin çıkmıyo bu topicte lololol yoksa bu topice girip bişi yazmaya kalktıkça başını ellerinin arasına alıp hıçkırıklaramı boğuluyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yok ya ama fenerin kupayı alabileceği düşüncesi moral bozucu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sen dur hacı laf sahibini biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pardon sazanladım. post kasıyorum da. madalyam yok malum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hıçkırık konusunda yetersizim. bir beşiktaşlı olarak nasıl ağlancağını öğreter misin kermit efendi. tecrübeniz var malum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kutsal ittifak birbirine mi düştü ne. yapmayın çocuklar olmaz ama böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gülücüğe odaklan hğmmpss hğmmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 :D koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Beyler; Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma --> 963 Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma --> 921 Galatasaray - Antalyaspor @ 20.00 / 10.02.2010 --> 590 post içeriyor. yapmayın etmeyin yani.bu kadar troll olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 büyük takım farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar