Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Galatasaray - Antalyaspor @ 20.00 / 10.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

Red said:

bu maçta reykardın ne suçu var yahu.santos küsmesin diye 45dk oynatcagını bilioduk.emre girdi golunu attı.eşşek yüküyle gol kaçırdık.reykard girip kendimi atsın

bana gore tek sorun, sarpi cikarmasi gerekirken topali cikarmasiydi, ama o da benim sinirli futbol bilgim ve izledigim kadariyla, ama mesela baltayi alip caneri one surmesi cok superdi.

rijkaard bu maçta üstüne düşen her görevi yaptı bana göre. olmadı mı olmuyor. neyse böyle durumlarda polyanna olmak lazım biraz. atleticoyu elemeye odaklanmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

bu arada kimse benim gibi düşünüyormu bilmiyorum topic i de tarama fırsatım olmadı ama... maçın spiker ve yorumcusu berbattı!

maç bitiminde trt'nin sitesinde [email protected] mail adresine mail attım.. ki normalde böyle şeylerle uğraşmam. bu kadarmı taraflı maç anlatılır. iğrençti. sinirlerimi bozdular.

antalya gol atıyor hiç bir yorum yok. tamam GOOOOOL diye bağırmasan da olur izleyenlerin %90'ı galatasaraylı ama bari atılan golü bi adam gibi anlat. galatasaray gole yaklaşıyor heyecanlanıyor spiker, galatasaray lehine bi karar verildiğinde allahın emri, aleyhine olunca hakem öyle düşünüyor(ama bence öyle değil) gibi yorumlar.. böyk.. say say bitmez.

yorumcu zaten felaket. adamın ismini bilmiyorumda hangi kanalda çıksa yorumları hep çok taraflı. galatsaray yorumcusu olmak taraflı olmak anlamına gelmemeli.

neyse diğer maçlarda bu spiker mi yorum yapıyordu bilmiyorum ama galatasaray elendiğine göre ve bu spiker galatasaraylı olduğuna göre diğer maçlarda bu kadar kötü olmaz umarım? (belki FB maçlarında fb nin karşısındaki takımı tutar :P haha)

trt nin kendi spikerleri dururken kurum dısından bu adamı spiker olarak aldılar öyle bi haber vardı bugün arasam bulurumda bu satte kasamıcam yandas tabir edilen bi kurumdan dı arkadas sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 8 dakikalık özet izledim de hücumda çok şahaneymişiz abi daha ne olsun yani? Sabri döndü mü rahatlarız. Bir de sol bek transferi şart sezon sonuna. Balta eski haline dönmezse tabi. Caner sol bekte iyi değil, kademe yapamıyor pek ama açıkta oynarken harikalar yaratıyor tabi. Ömer, direkler ve Sarp fark atacağımız maçın 3-2 bitmesine sebep olmuşlar. Yazık. Ama hücum organizasyonları çok keyifliydi. Elano da baya iyi işler yapmış gözlerinden öpüyorum kendisini
Sosyal ağlarda paylaş

üşenmeden 35 sayfa okudum.

Dün maç bence cok keyifliydi golleri atabilseydik bugün herkes takımı ve teknik ekibi alkışlıyor olacaktı.

Spor yazarlarına ve spor yorumcularına kızıyoruz skor yazarı olmayın diye ama kendimiz aynı şeyleri yapıyoruz.
Dün çok iyi bir galatasaray vardı özellikle hucum organizasyonları tek cok güzeldi.
Elano cok iyidi son 10dk oyundan düştü yorgunluk belirtileri vardı. Özellikle uzun ve ters kanatlara atılan toplar cok güzeldi.
Mactan Santos yerine Keita cıkması gerekliydi diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

reykard kendini aştı,

baktı ki ardanın kalıbı yetmedi antalya savunmasına, servetten forvet yarattı...

bundan sonraki tahmini reykard hamleleri ;

* kalede Jo olabilir, ayağı sakat ama ne de olsa ellerini kullanacak sadece

* neillin yanına m.sarp, belki biraz topla nasıl çıkılır öğrenir

* orta göbekte caner, topu geriye dönmesini öğrenmesi lazım, her aldığı topla ileri doğru hareketleniyor

* forvette servet ve g.zan, geride dikiş tutmadılar, belki ileri uçta tuttururlar

geldiği günden bu yana abuk subuk onlarca fantezi deneyen, ve bunların hepsini sanki bir futbol dehası edasında yapan reykard efendinin balonları birer birer patlamaya başladı

çok değil, henüz sezon başında bu takımda hazırlık kampında yaser ve erhan gibi 2 tane Türk forvet vardı, evet belki Galatasaray takımı için kapasiteleri çok yetersizdi ama reykarddan ne kadar hoca olursa onlardan da o kadar forvetti, reykard bu adamları neden gönderdi, nondayı takımda tutmak için, nonda şu anda nerde, kim göndermiş nondayı ? sakın yanlış anlaşılmasın, nondanın gönderilmesine en destek verenlerin başındayım, fakat yanlış olan henüz sezon başında gönderilmemiş olması, 2 tane Türk genci harcanacağına bir kongo virüsü yok edilmesi

peki şimdi yine sezon başında reykard efendinin ısrarla Türk futboluna kazandırdığı bir genç vardı, uğrunda kewellı takımdan soğuttuğu, nerde şimdi bu genç ?

yine takımın en iyi günlerinde kabak gibi sırıtan ayhan ve sarp ikilisinden bahsediyorduk, ne oldu da ayhan haftalardır oynamıyor? oynamaması tabi doğru karar, yanlış olan o kadar uzun süre ayhanda ısrar edip olmayacağına anlamamak ve buna o tarihlerde çözüm aramamak, neredeyse lig bitecek her hafta orta sahada değişik ikili, buradan haldun üstünele sesleniyorum; seneye orta sahaya behzat-sühely uygur kardeşleri al, bunlardan iyi top yapıp, pres yapıp, oyun kurmazlarsa bir daha futbol adına tek kelime etmiycem

bu reykard çok büyük hoca ya, oyuna öyle büyük müdaheleler yapıyor ki, sahada adamlar 894645 sefer yer değiştirmekten bitap düşüyorlar, kimin nerde ne zaman oynayacağı hiç belli değil, bir bakıyorsun takımın en çalışkan adamlarından biri birden kendini klübede buluyor, sonra ortalara kafa atacak olmayınca birden bu adamdan metin oktay olması bekleniyor

burda aylarca kıçımızı yırttık, kardeşim bu takımda kafa atacak forvet yok, saçma sapan kanat ortaları ile oyunu eveleyip gevelemeyin, bu adamların hepsi teknik kapasitesi yüksek adamlar, bunlar göbekten tek pas ve verkaçlarla yarıp geçmesi lazım diye ama ne duyan oldu ne dinleyen, peki Galatasaray bu sene attığı goller nereden geldi ?

takımda defans anlayışı diye birşey yok diyoruz, eşşeğin gözü açıldı gördü reykard efendi hala bakıyor. Ya bir kornerde 4 tane rakip adamın 4 ü de boş kalabilir mi ? üstelik takım 8 kişiyle savunmadayken ? ya bir takımda bu kadar fuzuli bir orta saha olabilir mi ? pres yapmayı adamın karşısına geçmek ya da yanından veya arkasından refakat etmek sanıyorlar

neyse yine yazmıycam dedim ama duramadım

go home reykard...

P.S. : bu arada Lucas Neil gibi bir futbolcuyu Galatasaraya kazandırdığı için Haldun üstünele bir kez daha teşekkür ediyorum, gözlerimizin pasını silen tek adam şu anda, bu Avusturyalıları daha çok sevmeye başladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

reykard kendini aştı,

baktı ki ardanın kalıbı yetmedi antalya savunmasına, servetten forvet yarattı...

bundan sonraki tahmini reykard hamleleri ;

* kalede Jo olabilir, ayağı sakat ama ne de olsa ellerini kullanacak sadece

* neillin yanına m.sarp, belki biraz topla nasıl çıkılır öğrenir

* orta göbekte caner, topu geriye dönmesini öğrenmesi lazım, her aldığı topla ileri doğru hareketleniyor

* forvette servet ve g.zan, geride dikiş tutmadılar, belki ileri uçta tuttururlar

geldiği günden bu yana abuk subuk onlarca fantezi deneyen, ve bunların hepsini sanki bir futbol dehası edasında yapan reykard efendinin balonları birer birer patlamaya başladı

çok değil, henüz sezon başında bu takımda hazırlık kampında yaser ve erhan gibi 2 tane Türk forvet vardı, evet belki Galatasaray takımı için kapasiteleri çok yetersizdi ama reykarddan ne kadar hoca olursa onlardan da o kadar forvetti, reykard bu adamları neden gönderdi, nondayı takımda tutmak için, nonda şu anda nerde, kim göndermiş nondayı ? sakın yanlış anlaşılmasın, nondanın gönderilmesine en destek verenlerin başındayım, fakat yanlış olan henüz sezon başında gönderilmemiş olması, 2 tane Türk genci harcanacağına bir kongo virüsü yok edilmesi

peki şimdi yine sezon başında reykard efendinin ısrarla Türk futboluna kazandırdığı bir genç vardı, uğrunda kewellı takımdan soğuttuğu, nerde şimdi bu genç ?

yine takımın en iyi günlerinde kabak gibi sırıtan ayhan ve sarp ikilisinden bahsediyorduk, ne oldu da ayhan haftalardır oynamıyor? oynamaması tabi doğru karar, yanlış olan o kadar uzun süre ayhanda ısrar edip olmayacağına anlamamak ve buna o tarihlerde çözüm aramamak, neredeyse lig bitecek her hafta orta sahada değişik ikili, buradan haldun üstünele sesleniyorum; seneye orta sahaya behzat-sühely uygur kardeşleri al, bunlardan iyi top yapıp, pres yapıp, oyun kurmazlarsa bir daha futbol adına tek kelime etmiycem

bu reykard çok büyük hoca ya, oyuna öyle büyük müdaheleler yapıyor ki, sahada adamlar 894645 sefer yer değiştirmekten bitap düşüyorlar, kimin nerde ne zaman oynayacağı hiç belli değil, bir bakıyorsun takımın en çalışkan adamlarından biri birden kendini klübede buluyor, sonra ortalara kafa atacak olmayınca birden bu adamdan metin oktay olması bekleniyor

burda aylarca kıçımızı yırttık, kardeşim bu takımda kafa atacak forvet yok, saçma sapan kanat ortaları ile oyunu eveleyip gevelemeyin, bu adamların hepsi teknik kapasitesi yüksek adamlar, bunlar göbekten tek pas ve verkaçlarla yarıp geçmesi lazım diye ama ne duyan oldu ne dinleyen, peki Galatasaray bu sene attığı goller nereden geldi ?

takımda defans anlayışı diye birşey yok diyoruz, eşşeğin gözü açıldı gördü reykard efendi hala bakıyor. Ya bir kornerde 4 tane rakip adamın 4 ü de boş kalabilir mi ? üstelik takım 8 kişiyle savunmadayken ? ya bir takımda bu kadar fuzuli bir orta saha olabilir mi ? pres yapmayı adamın karşısına geçmek ya da yanından veya arkasından refakat etmek sanıyorlar

neyse yine yazmıycam dedim ama duramadım

go home reykard...

P.S. : bu arada Lucas Neil gibi bir futbolcuyu Galatasaraya kazandırdığı için Haldun üstünele bir kez daha teşekkür ediyorum, gözlerimizin pasını silen tek adam şu anda, bu Avusturyalıları daha çok sevmeye başladım :)

aglama melis :(
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada santos 10 numara adam, sahanın en iyisiydi iyiki almıssınız :)

keita , the dark knight of galatasaray fgdfgfdgfdg neden fransanın en kotu 2. oyuncusu secildigine sasırmamak lazim

neil e laf yok kapı gibi adam fazla kaliteli gs icin iyi gelmis yani tr ye.

ardanın formsuzlugu daha ne kadar surecek.. sinem kobal fazla yoruyo heralde genc aslanı
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

bu arada santos 10 numara adam, sahanın en iyisiydi iyiki almıssınız :)

keita , the dark knight of galatasaray fgdfgfdgfdg neden fransanın en kotu 2. oyuncusu secildigine sasırmamak lazim

neil e laf yok kapı gibi adam fazla kaliteli gs icin iyi gelmis yani tr ye.

ardanın formsuzlugu daha ne kadar surecek.. sinem kobal fazla yoruyo heralde genc aslanı

almak ile kiralamak arasındaki farkı kavrayabilecek seviyelerde olduğumuzu düşünerek hemen aynayı sana çevireyim ;

dos santos 400 bin eur ---- güzaaa 14 milyon eur bilinen ( + olarak 4-5 milyon eur avanta lavanta )

keita 6 milyon eur --- baroni 7 milyon eur, herhalde kimin daha meziyetli veya faydalı olduğu konusunda bir yoruma gerek yok

neil --- maalesef fenerde benzer bir örneği yok

arda alt yapıdan --- memet topuz 10 milyon eur, kazım memeti sevmediği için partilere çağırmamış, ama gökhan ünal kardeşi geldi artık, beraber akacaklar istanbul alemlerine, bakarsın bir alternatif rack grubuda onlar kurarlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...