Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şu anda insan öldürsem cesete yaptıklarımdan dolayı takashi miike gelir ve benim elimi öper. öyle bir sinir var üzerimde. bütün karaktersiz kompleksli hocaların belasını vereyim. elimden bela çıksın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nileppezdel said: Seninki roman olsa da satmaz zaten kasma. İlke yazsın bestseller olur mesela :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ece erken'i program yapması için yolla.. inanın bana tv de gördüğüm en kötü şeylerden birisiydi.. kumandanın inadı ile kadının programında takılı kaldım ve kumandanın yeniden çalışması için 2-3 kere pil haznesine vurdum.. işte o süre içerisinde kendimi asmak istedim.. eğer kumanda yeniden çalışmasaydı ben burada olmayacaktım belki.. bir de kadının canlı halini kendi gözlerinizle gördüğünüzü düşünün.. Hem de iş çok temiz olur.. "kimse öldürmemiş.. kendini asmış! gidelim watson.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu da iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Olm yazıyorsunuz şöyle şeyleri. Siteyi şikayet eden çıkacak sonra. Herkes keyfine göre site kapatıyor zaten. Herifler cahil ne bilsin geyikmiş trollmüş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 how to be an assassin (banned book) diye bi e-book wardı, bulursam yollayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 o seni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Merhaba, Arabınızını nasıl temizletmeyi düşünüyorsunuz? Ayrıntıları verirseniz ona göre bir fiyat söylüyebilirim. Örneğin kaputta hiç çizik olmasın mı yoksa arabanız direkt hurdaya mı çıksın? Yada kaza mı geçirsin? İyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dikkat ! tehlikeli kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 xieon said: Merhaba, Arabınızını nasıl temizletmeyi düşünüyorsunuz? Ayrıntıları verirseniz ona göre bir fiyat söylüyebilirim. Örneğin kaputta hiç çizik olmasın mı yoksa arabanız direkt hurdaya mı çıksın? Yada kaza mı geçirsin? İyi akşamlar. ahahah iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben bütenesiylen tanıştıydım leyn. ama adam eskiden öyleymiş. 60 yaşlarında şu anda iş görür mü bilmem. 30 senelik yatmış geçirmiş adam son olaydan sonra nasip. ama bok gibi de parası var adamın. hatta antalya valilik binasının yeni yerinin olduğu arsanın sahibiymiş amca. :) tanıştıydık öyle bi ara işte. bla bla. ondan buluabilirik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar