Mix Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 16:00 da yola cıkacam o zamana kadar nightwish albumu satan biyer bilen varsa yazabilir mi? (yerini tarif ederek) bikac yere baktım ama bulamadım.
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Akmarın arka tarafında kaldırımda tezgahlar var orda full mp3ler bulabilirsin,aldın bozuk da çıkmadı iyi yani..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bana mp3 degil normal cd lazım. cd playerda dinlemek icin
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 albümler de vardı sanırım yine bi bak sen..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sagolasın baska yer bilen var mı ?
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 akmar içindeki müzikçiler ve arka tarafında tenilen tezgahlar en iyi yol kadıköyde.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kadıköyde akmarın ordaki tansaşın yanında bi yer var.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 24 Temmuz 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 dextranın dediği yerde yabancı olarak istediğini bulabilirsin eğer ellerinde yoksa sipariş de alıyolar...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 hatta bowling salonunun girişinde yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Akmar'a gelmeden hemen önce bir müzik mağazasına daldım ben. Hemen buldum aradıklarımı :) Gerçi Within Temptation ve Lacuna Coil kalmamış ellerinde ama :) 1 ay sonra falan gelir dediler. Nigthwish'in son albümü falan vardı. Hatta hepsi vardı galiba. Son albümlerini alacaktım ki uzun zamandır her eyrde aradığım Iced Earth-Horror Show albünü gördüm. Çokda memnunun aldığıma :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aynı yerden bahsediyor olabiliriz.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 çok yerde war akmar çevresinde hertürlü daha 2 gün önce queensryche - operation mindcrime albümünü romosyondan aldm o albümn promosyon olması ztn ayrı 1 oay ya neyse ;)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bende aynı soruyu antalya icin soriyim arkadaslar[signature][hline]go2hell
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Solufain, 24 Temmuz 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Akmar'a gelmeden hemen önce bir müzik mağazasına daldım ben. Hemen buldum aradıklarımı :) Gerçi Within Temptation ve Lacuna Coil kalmamış ellerinde ama :) 1 ay sonra falan gelir dediler. Nigthwish'in son albümü falan vardı. Hatta hepsi vardı galiba. Son albümlerini alacaktım ki uzun zamandır her eyrde aradığım Iced Earth-Horror Show albünü gördüm. Çokda memnunun aldığıma :D müzik - kitapçı gibi bi mağaza diil heralde? bi de senin girdiğin yerde kredo karto geçiyo mu[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Kazaa , overnet , e-mule :) ( bazen soruyorm kendime acaba çok mu zekiyim :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 sabo benim dediğim yer hemen tansaşın yanında bowlinge girerken bi dükkan var,hemen karşısında da tezgah var,onlar aynı yere ait zaten.Türkçe albümlerin orjinallerini,yabancı albümlerin hem orjinal hem de kopyalarını temin edebiliyosun ordan.kredi kartı geçiyo sanırım...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Angelus, 25 Temmuz 2004 14:16 tarihinde demiş ki: sabo benim dediğim yer hemen tansaşın yanında bowlinge girerken bi dükkan var,hemen karşısında da tezgah var,onlar aynı yere ait zaten.Türkçe albümlerin orjinallerini,yabancı albümlerin hem orjinal hem de kopyalarını temin edebiliyosun ordan.kredi kartı geçiyo sanırım... geçio geçio ama atlantis world card a taksit hammer da advantage a 3 taksit yapıo ordda daha taksit olayı yok[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar