Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc alıp satanlara bir soru


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?27,4651428



Artık WoW dan ve ordu kampı style oynamaktan feci sıkıldığımı farkettim. Satmayı düşünüyorum. Battlenet accountu da maili değiştirip devredebilirim sorun olmaz tek wow var sadece. Tüm cdler keyler kutuları vs var ama elbette kimlik fotokopisi fln veremem alacak kişiye.

BL/Alliance

İçinde;

Main : moonkin/tank druid var. moonkin gear score 5k civarı tank score da 4800 fln galba ama rahatca TOC25 tanklıodum. jc/miner, 10k nakit, matlar, motorsiklet fln var. violet almasına 2 seasonal event kaldı fln.

Alt olarak, 1 tane dk var fresh 80 sayılır, amacım sadece herb toplayıp pot yapmaktı. şu an transmute master ama 150g ile pot master olabilio. 1 tane de 79.5 gnome lock var. o da scribe/enchanter. Enchanting 430 larda scribe full.

Hepsinde epic binek mevcut zaten.

Böyle bi acc kaça gider diye fikir sorim istedim

char adları;

Dworgian
Dworgia
Dworgo

BL-Ally dediğim gibi

edik: gerekirse mobile auth. yüklü bi 6610 u da birlikte verebilirim ama fiyat gayet iyi olmalı. zira yedek telefonum o benim :D

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

accountu satıcaksan guildden cıkaralım mı ?


abi bilge adama başladım

hafta arası sabah 09.00 - 18.00 iş 19.00 21.30 kurs 23.00 ee geliş itibariyle 23.00 - 24.00 arası tez araştırması ve dinlence olur hale geldi. wow otomatik gg. oyuna da girmiyorum acc kapanmış. dediğim gibi takdir sizin. ben olsam çıkarırdım. ama bi ricam var, officerlara da teşekkür edermisin anlayışlı davrandıkları için girdiğim günden beri.

koay gelsin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...