asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 valla ben saldım artık umrumda olmuyor. sim kartı takın mı diyo, kapatıyorum keyfime bakıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bir zamanlar e65 vardı bende de. avea hattımı takmıştım, avea'dan dolayı oluyor falan diyordum. demek ki nokia e65'lerde olan bir hataymış. açıp kapatınca falan sim kartı çıkarmadan düzeliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 SeaGle said: barbu said: ya bende de e65 var. konunu ele geciriyor gibi oluyorum ama napalım. benim kapaktaki sag taraftaki tuslar calismiyor. daha once de olmustu boyle hic biri calismiyordu. tamire gitti duzeldi. 1-2 hafta once gene basladi. neden olabilir bilen var mı. basına gelen ya da Senin sorunun da, e65'in hassas ötesi filmiyle ilgili. Çok narin ibre telefon, naza gelemez. Ben 1 kez alt tuş takımı filmini 1 kez üst takım filmini değiştirdim. Bi kez komple ekran ve kasa değişti. Tam olarak 1/2 e65 parası harcadım ahahah. Basmama nedeni de ıslak elle ellemen muhtemelen. Zaten aslında onlar basmıyor değil, onlardan biri sürekli basıyor ve o filmi bloke ediyor. O yüzden hiçbiri basmıyormuş gibi oluyor film bloke olunca. Değiştiriceksin filmi, 30 liraya falan orjinalle değiştiriyorlar. sagol cevap icin. gitti o telefon :( denize atladım cebimde unutup. ondan sonraki telefonu da caldırdım hatta. simdi nokia 3660 ıma kaldım eski :( ama iyi oldu bunu yazdıgın diger sorunlular gorur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Abi ama neden "smartphone" dediklerini anladım, en olmadık zamanı bulup o an bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar