Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 durup dururken sim kartı görmemeye ve hatsızda çalışmaya başladı. başına gelen var mı daha önce ? ekşisözlükte bataryanın bir yerine kağır sıkıştırınca bu hatadan kurtulduğunu yazmış biri, bilen yapan çıkar mı? çok sinir lan durum
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 selamlar, sim kartı takın düzelir. saygıyla kalın.
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bataryanın telefona temas noktaları var sarı renkli orayı iyicene temizle igne veya kalem gibi biseyle ama metal olması lazım demizledigin seyin.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 batarya ne alaka abi bu durumla? :S yanlış falan yazmadın di mi? edit: oha işe yaradı! ama hala alakayı çözemedim ben :S
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yok benimde basıma geldi tamirci öyle yaptı.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yarın götürücem bakalım bir nokia bayisine, hayırlısı
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ya bende de e65 var. konunu ele geciriyor gibi oluyorum ama napalım. benim kapaktaki sag taraftaki tuslar calismiyor. daha once de olmustu boyle hic biri calismiyordu. tamire gitti duzeldi. 1-2 hafta once gene basladi. neden olabilir bilen var mı. basına gelen ya da
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bataryanın telefona temas noktaları var sarı renkli orayı iyicene temizle igne veya kalem gibi biseyle ama metal olması lazım demizledigin seyin.Düzelir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 la git kendi konunu aç yine gitti telefon, gece gece çıldırmak üzereyim.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Abilify said: Bataryanın telefona temas noktaları var sarı renkli orayı iyicene temizle igne veya kalem gibi biseyle ama metal olması lazım demizledigin seyin.Düzelir. benim soruma mı cevap bu? ne alaka abi batarya ile sagdaki tusların sdfs
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Aket-Atum said: la git kendi konunu aç yine gitti telefon, gece gece çıldırmak üzereyim. ya sen cevap almıssın iste. cons cevaplamıs. yanlız bırak beni lutfen konumda
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 barbu said: Abilify said: Bataryanın telefona temas noktaları var sarı renkli orayı iyicene temizle igne veya kalem gibi biseyle ama metal olması lazım demizledigin seyin.Düzelir. benim soruma mı cevap bu? ne alaka abi batarya ile sagdaki tusların sdfs Benimde basıma geldi tamirci öyle yaptı.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi sen diger soruna da bu cevabı vermissin. benim sorun farklı okudun mu benim sorunu sdfss. telefonum kırıldı desek bataryanı temizle dicen lan ahah
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Arkadasım yap olmazsa gel yüzüme tükür.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pc suite indirdim oradan update yapıyorum da bir etkisi olacak mıdır acaba.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tamam kızma. ama olmazsa mahalledeki butun picleri alıp onları salacam ustune tukuruk icin ona gore
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ha bi de yeni moda pin kodu doğru girmeme rağmen kod hatası deme çıktı başımıza telefonlara bir kaç tuşa basarak format atma olayı vardı, rehberi de siliyor muydu o?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok uyuz telefon e65 maalesef. bana çok sık diyor sim kartı takın, alıştım artık. sık sık telefonunu kontrol et gitti mi diye :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bir çare bulabildin mi? Pil kapağına vuruyorum düzeliyor tarzı bir çare arıyorum. Şu ana kadar sadece seri bir şekilde açıp kapatıp arada küfretme taktiği geliştirebildim.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 aynı taktiği uyguluyorum ben de :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Selam, konuyu yeni gördüm ne alakaysa sdf 2 yıldır e65 sahibiyim, son 1 aydır çıldırtacak. En olmadık zamanda sim kart hatası, sistem hatası, sim kart kayı yapılamaması, sinyal almaması vs. Hatta geçen gün malzeme kestirmiştik adam getirmiş teslim alıcam, kamyon bekliyor, ben kamyonu bulamıyorum, arayacağım, bi bakıyorum "sim kart kaydı yapılamadı". Kayarım öyle sim karta dedim, o hışımla dedim yeni telefon alıcam. Lakin bi netten bakındım, sorun batarya kaynaklıymış, telefon değiştirmeme gerek kalmadı. Bataryanın orta girişi, yani -5v oluyor, tutarsızlık yarattığında telefon sistem hatası ve sim kart hataları veriyormuş. Batarya değişimi yapanlar sorunun ortadan kalktığını belirtmiş. Hatta sizin kapağa vurmanız, benim bataryayı çıkarıp bekleyip takmam ile düzelmesi falan, bataryayı işaret ediyor zaten. Çıldırmaktan son anda döndüm, ilk işim yeni bi batarya almak.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Gerçi siz kapağa vurmuyomuşsunuz sdfg
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 barbu said: ya bende de e65 var. konunu ele geciriyor gibi oluyorum ama napalım. benim kapaktaki sag taraftaki tuslar calismiyor. daha once de olmustu boyle hic biri calismiyordu. tamire gitti duzeldi. 1-2 hafta once gene basladi. neden olabilir bilen var mı. basına gelen ya da Senin sorunun da, e65'in hassas ötesi filmiyle ilgili. Çok narin ibre telefon, naza gelemez. Ben 1 kez alt tuş takımı filmini 1 kez üst takım filmini değiştirdim. Bi kez komple ekran ve kasa değişti. Tam olarak 1/2 e65 parası harcadım ahahah. Basmama nedeni de ıslak elle ellemen muhtemelen. Zaten aslında onlar basmıyor değil, onlardan biri sürekli basıyor ve o filmi bloke ediyor. O yüzden hiçbiri basmıyormuş gibi oluyor film bloke olunca. Değiştiriceksin filmi, 30 liraya falan orjinalle değiştiriyorlar.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu arada, batarya değişimi için para ayıramam derseniz, sim kartın arkasına kağıt sıkıştırınca daha seyrek veriyor o hatayı. Onunu batarya ile ilgisi ne çözemedim, lakin böyle.
Öne çıkan mesajlar