Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia e65 sim kart takın hatası


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Abilify said:

Bataryanın telefona temas noktaları var sarı renkli orayı iyicene temizle igne veya kalem gibi biseyle ama metal olması lazım demizledigin seyin.Düzelir.


benim soruma mı cevap bu? ne alaka abi batarya ile sagdaki tusların sdfs

Benimde basıma geldi tamirci öyle yaptı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
Selam,


konuyu yeni gördüm ne alakaysa sdf


2 yıldır e65 sahibiyim, son 1 aydır çıldırtacak. En olmadık zamanda sim kart hatası, sistem hatası, sim kart kayı yapılamaması, sinyal almaması vs. Hatta geçen gün malzeme kestirmiştik adam getirmiş teslim alıcam, kamyon bekliyor, ben kamyonu bulamıyorum, arayacağım, bi bakıyorum "sim kart kaydı yapılamadı". Kayarım öyle sim karta dedim, o hışımla dedim yeni telefon alıcam. Lakin bi netten bakındım, sorun batarya kaynaklıymış, telefon değiştirmeme gerek kalmadı.


Bataryanın orta girişi, yani -5v oluyor, tutarsızlık yarattığında telefon sistem hatası ve sim kart hataları veriyormuş. Batarya değişimi yapanlar sorunun ortadan kalktığını belirtmiş.


Hatta sizin kapağa vurmanız, benim bataryayı çıkarıp bekleyip takmam ile düzelmesi falan, bataryayı işaret ediyor zaten.


Çıldırmaktan son anda döndüm, ilk işim yeni bi batarya almak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya bende de e65 var. konunu ele geciriyor gibi oluyorum ama napalım.

benim kapaktaki sag taraftaki tuslar calismiyor. daha once de olmustu boyle hic biri calismiyordu. tamire gitti duzeldi. 1-2 hafta once gene basladi. neden olabilir bilen var mı. basına gelen ya da



Senin sorunun da, e65'in hassas ötesi filmiyle ilgili. Çok narin ibre telefon, naza gelemez. Ben 1 kez alt tuş takımı filmini 1 kez üst takım filmini değiştirdim. Bi kez komple ekran ve kasa değişti. Tam olarak 1/2 e65 parası harcadım ahahah.


Basmama nedeni de ıslak elle ellemen muhtemelen. Zaten aslında onlar basmıyor değil, onlardan biri sürekli basıyor ve o filmi bloke ediyor. O yüzden hiçbiri basmıyormuş gibi oluyor film bloke olunca.


Değiştiriceksin filmi, 30 liraya falan orjinalle değiştiriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...